Yeni BMW F 450 RR Testte: 48 HP’lik İki Silindirli Sport Model

bmw-f450-rr.jpg

2026 Şubat başında Hindistan’da test sürüşü sırasında kamuflajlı halde dolaşan muhtemel yeni BMW F 450 RR’nin ilk casus fotoğrafları ortaya çıktı. Bu fotoğrafları yukarıdaki galeriye eklediler.

Fotoğraflarda göze çarpan detaylar:

BMW olarak kolayca tanınabiliyor — özellikle öndeki fren kaliperindeki BMW yazısı sayesinde.
Soldaki kumanda kadranı da BMW’nin klasik tasarım öğelerinden.
Arka sinyallerin içine entegre edilmiş arka stop lambaları da modern BMW stilini yansıtıyor.
TFT ekran veya bağlantı (connectivity) özellikleri kamera açılarına denk gelmemiş olsa da, büyük olasılıkla yine BMW standartlarında bir gösterge paneli kullanılacak.

BMW F 450 RR de muhtemelen BMW F 450 GS gibi yeni geliştirilmiş bir sıra iki silindirli motorla donatılacak ve A2 lisans sınıfı için 48 PS (35 kW) güç çıkışı sunacak. Ayrıca motorun özel tasarımlı krank mili açısı (135°) ile karakteristik bir ses ve performans sunacağı tahmin ediliyor.

20260206_072852_43dfd3d3.jpg

20260206_073012_d9419939.jpg

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Buna bi para isterler bir de serviste de bi geçirirler var yaaa.. Gör o zaman, "CF alaydım, bunu almayaydım binmek için de zengin olmak lazım" diyenleri :ROFLMAO: :ROFLMAO: Gelsin gelsin, rekabet iyidir. Suzuki için bence reklam vakti, abanmaları lazım sağa sola.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aynı liseden mezun olduğum ama zaman içinde pek bir muhabbetimizin kalmadığı 46 yaşındaki bir arkadaşım 450 Sr almış. Umarım Haziran ayındaki pilav gününe kadar üst kapaktan gol yemez. Yine eski şirketimdeki direktörüm Forza alarak camiaya adım atmış. Eski direktörüme hala "X Bey" diye hitap ediyordum ama bundan sonra "naaber lan çakkal? skuterci?" diyebilirim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynı liseden mezun olduğum ama zaman içinde pek bir muhabbetimizin kalmadığı 46 yaşındaki bir arkadaşım 450 Sr almış. Umarım Haziran ayındaki pilav gününe kadar üst kapaktan gol yemez. Yine eski şirketimdeki direktörüm Forza alarak camiaya adım atmış. Eski direktörüme hala "X Bey" diye hitap ediyordum ama bundan sonra "naaber lan çakkal? skuterci?" diyebilirim.
Sende hafif Forza travması var... ;)
Nedir bu forzaya olan kinin ?;)

F54

bizim eski fabrika direktörü de bana sormuştu ne motor alayım diye kampa vs gitmek içinde kullanacağım dedi ne aldırdım ona tabiki gagalı v storm 650 :D
idari işler amiri de kızına cbr 250 alacaktı aman hasan bey ne yapacak o zibidi motorunu hanım kıza v strom 250 yakışır dedim gitti aldı :ROFLMAO:
2024 te kankam x max 250 alayım bari sağa sola giderim dedi len sen koskaca afrika tenere nc gs kullanmış adamsın v strom al bari kampa vs kaçarız dedim ilanları açtı en ucuz v strom u aldı geldi :ROFLMAO: x max parasına 650 cc motor abi taş gibi ne yaparsan yap nereye sürersen sür gider tık demez
bana motor sorana hiç fark etmez fakirse v storm zenginse afrika twin 1000/1100 abi :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
bizim eski fabrika direktörü de bana sormuştu ne motor alayım diye kampa vs gitmek içinde kullanacağım dedi ne aldırdım ona tabiki gagalı v storm 650 :D
idari işler amiri de kızına cbr 250 alacaktı aman hasan bey ne yapacak o zibidi motorunu hanım kıza v strom 250 yakışır dedim gitti aldı :ROFLMAO:
2024 te kankam x max 250 alayım bari sağa sola giderim dedi len sen koskaca afrika tenere nc gs kullanmış adamsın v strom al bari kampa vs kaçarız dedim ilanları açtı en ucuz v strom u aldı geldi :ROFLMAO: x max parasına 650 cc motor abi taş gibi ne yaparsan yap nereye sürersen sür gider tık demez
bana motor sorana hiç fark etmez fakirse v storm zenginse afrika twin 1000/1100 abi :D
Fakir mi ? Vay bee.. Eskiden fakirler binerdi Africalara, vergilerden olacak heralde, Africa zengin motoru olmuş... V-Storm ne istediğini bilen adamın V motorudur, yarışçı adamın ruhunu taşır. :)

F54

Fakir mi ? Vay bee.. Eskiden fakirler binerdi Africalara, vergilerden olacak heralde, Africa zengin motoru olmuş... V-Storm ne istediğini bilen adamın V motorudur, yarışçı adamın ruhunu taşır. :)
evet eski afrikalar fakirlere uygun
fakat yeni birşey alayım derseniz herkesin bütçesine uymuyor çoluk çocuk bakan insan için motosiklete sıra gelene kadar 50 tane harcama kalemi var
yoksa bekar ve aile evinde yaşayan insan için yeni modelleri de pahalı değil bence
birde ha aklıma geldi gidip bi motor alayım diyen için bir anda bu paraları vermek azcık saçma oluyor ufak birşeyler alıp başlayalım bakalım diyor

Bir de anlamadığım, motosikletin ön tekerinin üzerindeki logodan BMW olduğunu anlamışlar. Peki motorun beygirini, silindir sayısını nasıl anlamışlar. Motosiklete uzaktan bakarak beygir gücünü anlayan zihniyet, bize bakınca neler görür neler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar