Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

Taktırana sormak lazım tabii.

Not: Taktıran: BEN. 😂
Abi,showroom motorlari olur ya full akseuar takilir,girtlak dolusu hesabi,teshir ayagina onlardan sandim.

yoksa mal senin parasini vermissin kullanim hakki senindir:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Poz vermişliğim bile var o motorla. Ha ben almam ayrı konu, alanla da dalga geçerim, tutamam kendimi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kullanıp deneyimlediğim Transalp 750'de 3000 devirden sonra gelen elleri uyuşturacak kadar yoğun bir titreşim vardı. Umarım test motorunda bana kelek motor denk gelmiştir, yoksa o fiyata o titreşimle o motor alınmaz.
Reis,vin diesel izmir subesi gibi poz vermissin :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence o 2. el satış hızı da son yıllarda düştü, eskisi gibi değil.
Bu gün satılmazsa yarın satılır.. Honda bu turşusu gider... 👍
Hele biraz da uygun söyle fiyatı , daha çabuk satarsın...

Arkadaşta hero pulse var...
Sıfırına 240 falan demişler kartla...

90 lira vermişler en son...
daha 2000 km de :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok abi o işlerde denge bozuldu. İçimizde 1 senedir Hornet 750'sini satmaya çalışıp da satamayan var, içimizde şu an resmi olarak aramızda olmayıp da tanıdığımız ve yıllardır AT'sini satmaya çalışan ama satamayan var. (Ben son 2-3 senenin şahidiyim)

Velhasıl uygun fiyat önemli, demek ki ilan girenlerin motorlarına biçtiği değerle alıcı adaylarının o motorlara biçtiği değerler örtüşmüyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok abi o işlerde denge bozuldu. İçimizde 1 senedir Hornet 750'sini satmaya çalışıp da satamayan var, içimizde şu an resmi olarak aramızda olmayıp da tanıdığımız ve yıllardır AT'sini satmaya çalışan ama satamayan var. (Ben son 2-3 senenin şahidiyim)

Velhasıl uygun fiyat önemli, demek ki ilan girenlerin motorlarına biçtiği değerle alıcı adaylarının o motorlara biçtiği değerler örtüşmüyor.
Fiyat ve motorun durumu çok önemli tabi..
Binicisi, de ayrı önemli :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Arkadaşta hero pulse var...
Sıfırına 240 falan demişler kartla...

90 lira vermişler en son...
daha 2000 km de :)
aynen aynen 2 aydır diom ilanda honda ya turşusu gider

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Normal aslında, sıfırlarda kredi kartı taksit kampanyalar var; millet daha az olsa da full nakit vermek yerine daha pahalı ama taksitli ve sıfır alıyor.

3 yıllık 15.000'deki motorumu güncele çekilmiş maliyetin 2/3'üne veriyorum ama alan yok. Sıfırlarda motorumu kendimce tespit ettiğim seviyenin altına satmama değecek bir fırsat yok bence. Satıştan gelecek paranın iki katından fazla harcamam lazım sonra, çok anlamsız. Dolayısıyla elimizdeki ile devam. (Mülk de alıyoruz şimdi, zaten motora para harcamak lüks oldu şu durumda...)

F54

HONDA satışları neden hep zirvede 4 yıl önce sattığı motora 3. sahibi bile olsak takip ediyor

distirübör neyse bayii bile bu işleri takip ediyor (ki hiç sevmezdim daha önce 4 tane sıfır km motor aldım 8 senedir dükkanlarına uğramazdım beni bile şaşırttılar kötüleyeceksek benden fazla kimse kötüleyemez ama bu sefer düzgün işler yapmaya başlamışlar )

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Abi o Eliminator'un çok tuhaf bir oturuşu vardı. Ben İstanbul'dan İzmir'e gelene kadar tüm otoyol benim çatalı gördü.
Bu güne kadar buna italyan'ı da dahil, çatalını gösteren adamların hepsi usta çıktı. Çatalını göstermeyen usta, usta değildir. Güvenmiyordur, yapamaz.

2024 Kasım'daki recall için bugün mesaj atmaları iyi bir şey mi yani? :)

hoş, recall'ları kabul etmeyen bir distribütör için büyük gelişme diyebiliriz.

Sahi, 2024 Transalp'lerde ve 2025 Africa Twin'de kranktan sızabilecek yağın arka lastiğe gelmesi durumundan ötürü recall yayınlanmış. Mayıs 2025'te. Haberi olan var mı? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar