Kadın sürücü problemi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi özet bu ama anlamıyorlar işte, ilk cümlen ile olayı özetlemişsin ama bu insanlara bunu nasıl anlatacağız? yani ben artık bu arkadaşların beyninin de kadınsı olduğunu düşünmeye başladım... halen kanun diyorlar ben gülüyorum...

misal veriyorum ki çok gördük; önümüzde insan ölüyor ve bir erkek anında işi gücü bırakıp o canı kurtarmak için kendi canını riske atıyor, erkek bunu yapar ama kadında bu refleks nadir görülen bir şeydir çünkü kadın beyni böyle çalışmıyor.

Kadın beyni erkek beyni ile aynı değildir, her iki taraf için koşullar ve şartlar aynı olmamalıdır, dediğim zaman bu hakaret mi?
Sen neden bu konunun hamiliğine soyundun ki ?..
Eline ne geçicek ? Kadınları trafikten yasaklatmaya mı çalışıyorsun ne yapıyorsun ?..

Biz senin dediğin yumuşakçagillerden değiliz, ya da kadınsı hınamılardan değiliz.. Meraklanma... Anlayacağın en MAÇO sen değilsin...

Senin anlatmaya çalıştığının 20 katı yaşamışlığımız vardır...
Sen haala tam derdinin ne olduğuna karar ver...
Önce trafikteki beceriksizliklerinden vurdun ,
Sonra kadın çalışmaz evde otursundan girdin ,
En son beyinlerine hakaret ettin...
Evet hakaret ettin...
Daha ne konuştuğunun farkında değilsin...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Sen neden bu konunun hamiliğine soyundun ki ?..
Eline ne geçicek ? Kadınları trafikten yasaklatmaya mı çalışıyorsun ne yapıyorsun ?..

Biz senin dediğin yumuşakçagillerden değiliz, ya da kadınsı hınamılardan değiliz.. Meraklanma... Anlayacağın en MAÇO sen değilsin...

Senin anlatmaya çalıştığının 20 katı yaşamışlığımız vardır...
Sen haala tam derdinin ne olduğuna karar ver...
Önce trafikteki beceriksizliklerinden vurdun ,
Sonra kadın çalışmaz evde otursundan girdin ,
En son beyinlerine hakaret ettin...
Evet hakaret ettin...
Daha ne konuştuğunun farkında değilsin...
kadınlar araç sürme konusunda çok sorunlular ve artık kara mizah olarak bile dünya genelinde gündem oluyorken sen bu durumu kabul etmiyorsun.

biri şimdi gelip "fatih sen basketbol oynamayı beceremiyorsun, bu konuda tam bir patatessin kardeşim" diyor olsa ben kızar mıyım? hakaret olarak mı kabul ederim? hayır bu doğru, ben beceremiyorum ve bir takıma girip basketbol oynarsam o takımı rezil ederim, kaybederler benim yüzümden.

kadınlarda araç sürme konusunda ciddi sorun teşkil ediyorlar, araç kullanmalarını engelleyelim demiyorum ama ehliyeti nasıl aldıklarına şaşırdığım bu kadınların ehliyet alma konusunda hocaların daha titiz davranmasını istiyorum. hatta kadınların bahanesiyle ehliyet alma konusunu genel olarak zorlaştırsınlar, aslında zorlaşma değilde hakkıyla yapsınlar ki olası kazalarda kim nasıl davranacağını bilmeden ehliyet alamasın.

verdiğim kaza örneklerini sen görmezden geliyorsun, bunlar çok ciddi kazalar ve işin kötü yanı ise kadınlar gaza gelip yapmıyor bu kazaları, onlar panik oluyor ve kafaları karışıyor diye yapıyorlar. Erkeklerin kazaları hanzoluktan yada artislikten yada gaza gelmekten oluyor ve zaten bunun bir cezası var...

mesela tıbbi olarak akli dengesi yerinde olmayan birinin cinayet işlemesinde kasıt aranmıyor çünkü aklı yerinde değil, bu yüzden o aklı yerinde olmayan insanların ancak kontrol altında olarak toplumda bulunmaları gerek..

kadınlar için benzer bir durum var ama mesele onların akli dengelerinin yerinde olmaması değil, onların akılları normal ama olası bir risk anında akılları normal çalışmıyor ve bu olası riskler için ehliyet kursları geliştirilmeli diyorum.

bunları tartışalım diyorum ama cinsiyetçiliğe çekip kavga ediyorsunuz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Beyler valla kabak tadı verdi tartışmanız. İş artık kiminki uzuna döndü.
konuyu normal tartışmak istedim ama ikili atışmaya döndü, bende çok sıkıldım, gereksiz yere bir birimize hakaretler oldu, amacım ehliyet konusunu tartışmaktı ama beceremedik.. daha temiz bir konu olsun isterim. yada yöneticiler konuyu silebilir çünkü amacına ulaşamıyor konu, kavga oluyor. yine tartışmadan bir konuyu müzakere yapamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

Mesela kadınlar söylediğimi hemen anlıyorlar... ;) Kusura bakma ama sen de yanlı düşünüyorsun...

Ben aynı anda 5 işi yapar demedim.. Öyle bir cümlem ya da düşüncem yok...

Dedim ki , Kadınlar aynı anda 5 farklı şekilde düşünür , ya da 5 şeyi kafasında kurar..
tamam işte beyin de bir kas yığını burası da aynı anda 2 işi yaptığında eror verir
bakın kadınlara gerizekalı aptal hiçbir iş beceremiyor demiyorum gayet akıllılar fakat bunu insanlık için faydalı birşeyler bulma yolunda kullanmıyorlar malesef

Beyler valla kabak tadı verdi tartışmanız. İş artık kiminki uzuna döndü.

Ortada bir tartışma yok ki.
Ortada erkeklerin daha üstün varlıklar olduğunu zannederek kadın düşmanlığı yapanlar ve kadın düşmanı olmadıklarını kadın düşmanlığı yaparak anlatmaları var. Öyle her şeyi bir rakıyla tatlıya bağlayamayacağımızın belki de bağlamamamız gerektiğinin göstergesi olabilir, belki. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konuyu normal tartışmak istedim

bekliyorum kadınların motor becerilerinin kötü olduğuna dair bilimsel argümanlarını

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ortada bir tartışma yok ki.
Ortada erkeklerin daha üstün varlıklar olduğunu zannederek kadın düşmanlığı yapanlar ve kadın düşmanı olmadıklarını kadın düşmanlığı yaparak anlatmaları var. Öyle her şeyi bir rakıyla tatlıya bağlayamayacağımızın belki de bağlamamamız gerektiğinin göstergesi olabilir, belki. :)

bekliyorum kadınların motor becerilerinin kötü olduğuna dair bilimsel argümanlarını
şu ehliyet işinde detaylı ayıklama yapsınlar demeye çalıştım... niye ehliyeti hak etmeyenlere veriyorlarda trafikte can pazarı yaşıyoruz? bunu tartışmak istedim ama halen kadın düşmanlığına gidiyor konu, yok öyle bir şey...

madem tartışmak istemiyorsunuz yapacak bir şey yok... yöneticilere rica ettim, uygun görürlerse silerler konuyu çünkü siz konuyu kilitliyorsunuz tartışmak yerine.

şu ehliyet işinde detaylı ayıklama yapsınlar demeye çalıştım... niye ehliyeti hak etmeyenlere veriyorlarda trafikte can pazarı yaşıyoruz? bunu tartışmak istedim ama halen kadın düşmanlığına gidiyor konu, yok öyle bir şey...

madem tartışmak istemiyorsunuz yapacak bir şey yok... yöneticilere rica ettim, uygun görürlerse silerler konuyu çünkü siz konuyu kilitliyorsunuz tartışmak yerine.

söylediğin şeyi tartışmak isteseydin kadın kelimesini bir kere bile kullanmadan bu ülkenin siktiriboktan ehliyet sistemine tepkini dile getirebilirdin. ülkenin ehliyet sisteminde iyileştirilmesi gereken nokta elini kolunu düzgün kullanamayan kadınlara göre kurslar olması mı? bunu ciddi ciddi dile getirebilir misin sorun budur diye :)
yok öyle bişey demen çok normal, çünkü kadın düşmanlığı nedir bunu bilemeyecek kadar sabit şekilde kadın düşmanı olarak yetiştirilmişsin/yetişmişsin zaten. bu sana normal geliyor. tıpkı ermeni soykırımı yoktur diye yükselip 5dk sonra "az bile yapmışız" diyen arkadaşlar gibi. =) yabancı düşmanı olan yabancı düşmanı değilim der, faşist olan faşist değilim der, bu çok da değişen bir şey değil, önemli de değil. neyse konu o değil, olmasın da.

tartışmak istiyorum. niye istemeyeyim?
iddianı kanıtlandırmanı istiyorum. bu iddiana ilişkin ciddiye alınacak argüman sun, belki yanlış biliyoruzdur doğrusunu öğreniriz.
bekliyorum.

Motosikleti
K 1600 GTL
tamam işte beyin de bir kas yığını burası da aynı anda 2 işi yaptığında eror verir
bakın kadınlara gerizekalı aptal hiçbir iş beceremiyor demiyorum gayet akıllılar fakat bunu insanlık için faydalı birşeyler bulma yolunda kullanmıyorlar malesef
Beyin kas yığını değil, beyinde kas yok. Ayrıca samimi olarak merak ettiğim için soruyorum bir erkek olarak insanlık için faydalı ne buldun bugüne kadar?....

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
söylediğin şeyi tartışmak isteseydin kadın kelimesini bir kere bile kullanmadan bu ülkenin siktiriboktan ehliyet sistemine tepkini dile getirebilirdin. ülkenin ehliyet sisteminde iyileştirilmesi gereken nokta elini kolunu düzgün kullanamayan kadınlara göre kurslar olması mı? bunu ciddi ciddi dile getirebilir misin sorun budur diye :)
yok öyle bişey demen çok normal, çünkü kadın düşmanlığı nedir bunu bilemeyecek kadar sabit şekilde kadın düşmanı olarak yetiştirilmişsin/yetişmişsin zaten. bu sana normal geliyor. tıpkı ermeni soykırımı yoktur diye yükselip 5dk sonra "az bile yapmışız" diyen arkadaşlar gibi. =) neyse konu o değil, olmasın da.

tartışmak istiyorum. niye istemeyeyim?
iddianı kanıtlandırmanı istiyorum. bu iddiana ilişkin ciddiye alınacak argüman sun, belki yanlış biliyoruzdur doğrusunu öğreniriz.
bekliyorum.
örnek kaza videoları paylaştım, önünde çocuğa çarpıyor ve gözü önünde arabanın altına alıp öldürüp devam ediyor... bunu yapan kadın sürücü bir öğretmen ayrıca.

bunu yapan erkek sürücü varsa görmek isterim, bu şekilde çarptığını görüp ezmeye devam edip öldüren bir erkek sürücü videosu varsa paylaşın çünkü ben hiç görmedim.

ehliyet verilirken geçtiğimiz sınavlar yetersiz, olası risk anında sürücülerin neler yaptığını görmek için ehliyet sınavları daha zorlu hale getirilsin. kadınlar için bunun yapılmasını istiyorum ama bahanesiyle erkekler de aradan elenir ve trafik daha iyi olur.

olmasın mı? kadınlar zayıf bu konuda, ne yapalım? cinsiyetçiliğe girer diye susup yetersiz ehliyet sistemine ses etmeyelim mi?

Motosikleti
K 1600 GTL
örnek kaza videoları paylaştım, önünde çocuğa çarpıyor ve gözü önünde arabanın altına alıp öldürüp devam ediyor... bunu yapan kadın sürücü bir öğretmen ayrıca.

bunu yapan erkek sürücü varsa görmek isterim, bu şekilde çarptığını görüp ezmeye devam edip öldüren bir erkek sürücü videosu varsa paylaşın çünkü ben hiç görmedim.

ehliyet verilirken geçtiğimiz sınavlar yetersiz, olası risk anında sürücülerin neler yaptığını görmek için ehliyet sınavları daha zorlu hale getirilsin. kadınlar için bunun yapılmasını istiyorum ama bahanesiyle erkekler de aradan elenir ve trafik daha iyi olur.

olmasın mı? kadınlar zayıf bu konuda, ne yapalım? cinsiyetçiliğe girer diye susup yetersiz ehliyet sistemine ses etmeyelim mi?
Kadınların birçoğu kötü araç kullanıyor olabilir ama bunun sebebi kadın olmaları değil Fatih sen bunu anlamıyorsun. Sana cevap verenler ısrarla bunu anlatmaya çalışıyor.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Beyin kas yığını değil, beyinde kas yok. Ayrıca samimi olarak merak ettiğim için soruyorum bir erkek olarak insanlık için faydalı ne buldun bugüne kadar?....
bak aynı şeyi sende yapıyorsun... konu ehliyeti tartışmak, şahıslar arası atışmalar yapıyorsun. konu bu şekilde yeterince dağıldı, ehliyet tartışması yapılsın demekten gına geldi.

kavga etmeden tartışmaya gayret göstermek lazım ama Türkiye de herkes patlamaya hazır bomba gibi.

Kadınların birçoğu kötü araç kullanıyor olabilir ama bunun sebebi kadın olmaları değil Fatih sen bunu anlamıyorsun. Sana cevap verenler ısrarla bunu anlatmaya çalışıyor.
bende kadın oldukları için olduğunu iddia ediyorum, belki yanılıyor olabilirim ama ben sonuca bakarım.. ehliyet konusunda daha dikkatli bir sınav sistemi olsun ve ben bunu kadınlar için istesem de sistemi her iki cins için de getirilir ama sonuç olarak daha güvenli bir trafik ortamı olur.

bu konu tartışılarak iyi sonuca varılabilir, yani kadınlar kötü sürüyor deyince alınmak yerine çözüme gidilme durumu yok... hani ne diyordu herkes? önce hasta olduğumuzu kabul etmemiz gerek yoksa iyileşmek içi çözüm üretmeyiz ve uygulamayız.

edit: zaten kendi aramızda konuşuyoruz, kimse bizi dinleyerek bir şeyler yapmayacak.

Motosikleti
K 1600 GTL
bak aynı şeyi sende yapıyorsun... konu ehliyeti tartışmak, şahıslar arası atışmalar yapıyorsun. konu bu şekilde yeterince dağıldı, ehliyet tartışması yapılsın demekten gına geldi.

kavga etmeden tartışmaya gayret göstermek lazım ama Türkiye de herkes patlamaya hazır bomba gibi.
Aynı şeyi yapmıyorum yahu. Çıkış noktan yanlış diyorum sadece. Kadınların araçlara ilgisi erkeler kadar fazla değil, araçlarla tanışmaları erkeklere göre daha geç oluyor. Kötü araba kullanmaları erkeklerden daha aşşağı olmaları ile ilgili değil böyle bir genelleme yanlış.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Aynı şeyi yapmıyorum yahu. Çıkış noktan yanlış diyorum sadece. Kadınların araçlara ilgisi erkeler kadar fazla değil, araçlarla tanışmaları erkeklere göre daha geç oluyor. Kötü araba kullanmaları erkeklerden daha aşşağı olmaları ile ilgili değil böyle bir genelleme yanlış.
kesinlikle, onlar sisteme geç dahil oldular ve onların mekanizmaları erkeklerinki gibi gelişmedi ve zayıf kalmalarının sebebi buda olabilir, buda benim aklıma geldi ve o yüzden hani sürüş konusunda yetersiz kalmalarının sebebi onların erkeklere göre daha tecrübesiz olmalarından kaynaklı olabilir.

neyse ne artık, konu çok kötü oldu, yöneticilerden rica ettim ben, böyle tartışma ne olursa olsun beni çok rahatsız etti... ben böyle tartışmalar yüzünden soğuyorum bir şeyleri konuşmaktan. konuyu silerler umarım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zorla içiririz. Eskiden köylerde öksüren beygirlere şifa niyetine zorla rakı içirilirdi. 😜
Üstüne kusarım.... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

kesinlikle, onlar sisteme geç dahil oldular ve onların mekanizmaları erkeklerinki gibi gelişmedi ve zayıf kalmalarının sebebi buda olabilir, buda benim aklıma geldi ve o yüzden hani sürüş konusunda yetersiz kalmalarının sebebi onların erkeklere göre daha tecrübesiz olmalarından kaynaklı olabilir.

neyse ne artık, konu çok kötü oldu, yöneticilerden rica ettim ben, böyle tartışma ne olursa olsun beni çok rahatsız etti... ben böyle tartışmalar yüzünden soğuyorum bir şeyleri konuşmaktan. konuyu silerler umarım.
Arkadaşım senin anlaman mı kıt ? Aklın mı kıt ?..
Taa konunun başından beri kıçımızı yırtıyoruz..
Kadınlar araç kullanmakta erkekler kadar başarılı değiller diye..
Bak büyük harfle tekrar yazıyorum...
,

KADINLAR ARAÇ KULLANMADA ERKEKLER KADAR BAŞARILI DEĞİLLER GENEL OLARAK... (İstisnalar hariç..)

Buna birşey demiyoruz, hak veriyoruz..

Ama senin kadınları vurmaya çalışman bu sebepten değil.. Beyinlerine kadar girdin..
Başımıza kadın bilimci kesildin yahu..

Daha da yazmayacağım...

İşallah kadınsız hayatın olur , çok mutlu mesut , hayal ettiğin şekilde yaşarsın...

Selametle........................................................

Son düzenleme:

F54

atomun parçalarını birleştirdim

neden araçlarla tanışmaları erkeklere göre daha geç her türlü şeye akılları eriyor ama araçlarla tanışmaya ermiyor öyle mi?
kadınların ehliyet alma yaşı 28 mi
BÖYLE İŞİNİZE geldiği gibi konuyu eğip bükmek kolay değil mi?

Aynısını arkadaşıma bir erkek sürücü yaptı. Noldu şimdi?

Ben tartışmak istiyorum, ama sen fikrini instagramdaki video ile savunuyorsan, ben o şekilde tartışmayı bilmiyorum üzgünüm.
bana düşünceki destekleyecek bilimsel çalışmalara ilişkin argümanlar sunarsan seve seve devam ederim.

aksi takdirde trump'ın "bakın kar yağışına, hani küresel ısınma vardı" demesine benziyor. buna verilebilecek bir cevap yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar