Daha önce V storm whatsapp grubundaydım motorlarına toz kondurmuyorlardıAlemin kralı koskoca Honda 1. olmayacak da kim olacak? Amatör Suzuki ile Kawasaki mi? Hele o Kawasaki daha subap ve senkron ayarı yapmaya tenezzül etsin önce bir.
Kronik çirkinlik harici ben bir sıkıntı duymadım.Daha önce V storm whatsapp grubundaydım motorlarına toz kondurmuyorlardı
Suzuki motorların ne gibi kronikleri var mesela?
Önemli olan işleviKronik çirkinlik harici ben bir sıkıntı duymadım.
Tabi ki işlev önemli, tabi ki nikahımıza almayacağız ama insan arada bir de olsa "Tövbe estağfurullah" dememek istiyor. Misal Honda öyle mi? Her bir modeli ayrı bir tasarım harikası.Önemli olan işlevi
Bırak güzelliği
Motoru nikahımıza mı alacaz![]()
Transalp 750 yi biraz o tasarım harikasından uzak tutmak lazımTabi ki işlev önemli, tabi ki nikahımıza almayacağız ama insan arada bir de olsa "Tövbe estağfurullah" dememek istiyor. Misal Honda öyle mi? Her bir modeli ayrı bir tasarım harikası.
Yoksa muzo senin sifreni mi kapti simdi deTabi ki işlev önemli, tabi ki nikahımıza almayacağız ama insan arada bir de olsa "Tövbe estağfurullah" dememek istiyor. Misal Honda öyle mi? Her bir modeli ayrı bir tasarım harikası.
Biz, bize ait olanı kaptırmayız, korumasını biliriz.Yoksa muzo senin sifreni mi kapti simdi de![]()
Ne biliim, bi kac sefer honda ovunce insan bi supheleniyorBiz, bize ait olanı kaptırmayız, korumasını biliriz.
Honda'nın övülecek bir çok motoru var, neden övmeyelim?Ne biliim, bi kac sefer honda ovunce insan bi supheleniyor
Honda nın monkey motorunu övebilir misin meselaHonda'nın övülecek bir çok motoru var, neden övmeyelim?
Poz vermişliğim bile var o motorla. Ha ben almam ayrı konu, alanla da dalga geçerim, tutamam kendimiHonda nın monkey motorunu övebilir misin mesela![]()

Benim kullanıp deneyimlediğim Transalp 750'de 3000 devirden sonra gelen elleri uyuşturacak kadar yoğun bir titreşim vardı. Umarım test motorunda bana kelek motor denk gelmiştir, yoksa o fiyata o titreşimle o motor alınmaz.Transalp 750 yi biraz o tasarım harikasından uzak tutmak lazım
Transalp 750 nin tasarımı daha iyi olabilirdi
Tasarım yaşlı motoru olmuş
Motorun kendisine hayranım ne kadar boş motor olsada orası ayrı
sadece dio mu çok satıyor da honda zirve de ? diğer bütün segmentlerde rakiplerinde fazla motor satıyor bu gün x adv forza 750 nt1100 bu klasmanda rakibi yokBildiğim kadarı ile Türkiye'de en üstte olmasının ana sebebi kuryelerin kullandığı Scooter'lar.