07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Son iki aydir 4-5 gun yagmur sonra belki 1 gun yagissiz hava gosteriyordu hava durumu burada. Arada hastalik, soguk, kar derken 10 gunde 1 anca kullanabildim. Bi yerlere gitmeyi ozledim resmen, ruhum daraldi.
Bayramda İstanbul'a geleceğim. Yaparız bol virajlı, uzun yollu bir köfte programı.

Motosikleti
250sr
Bayramda İstanbul'a geleceğim. Yaparız bol virajlı, uzun yollu bir köfte programı.
Ankaradan gitmek çok riskli olmayacak mesafede, ilk uzun yol sürüşü için bir rota ve köfteci tavsiyeniz var mıdır. Çok uzağım bu konulara ama havalar düzeldiğinde ilk adımlarımı atmak istiyorum gençken "hımbıllaşmak" istemiyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ankaradan gitmek çok riskli olmayacak mesafede, ilk uzun yol sürüşü için bir rota ve köfteci tavsiyeniz var mıdır. Çok uzağım bu konulara ama havalar düzeldiğinde ilk adımlarımı atmak istiyorum gençken "hımbıllaşmak" istemiyorum
Ankara'ya hakim değilim maalesef. Ankara özelinde @haluk23 'ün bölgeye yakın rota ve mekan tavsiyeleri sizin için daha sağlıklı olacaktır. Benim aynı gün içi İstanbul'dan Ankara'ya gidip dönmüşlüğüm var ama hiçbir yer görmeden haldır huldur Nallıhan'dan girdim, Kızılcahamam'dan çıkıp eve geri döndüm. Vay be 3,5 sene geçmiş üzerinden, Ankara'yı epey ihmal etmişiz.

https://www.motosiklet.net/forum/konu/10-eylul-2022-anadolu-ortamlarinda-8-cizmem.211422/

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Havalar biraz düzelsin, yani Ankaradaki "yağmur-kar yağması=yolların çamur olması" olayı düzelsin beraber bir süreriz @ÇagrıBye.

Zaten yaz başında tüm Motosiklet.net forumdaşlarımızın katılımıyla büyük bir Ankara buluşması niyetimiz var.

1 gece konaklayabileceklerle bol yemeli ve az gezmeli, daha uzun kalabileceklerle de daha da bol yemeli ve 3-4 günde Ankara ve çevresini tanıtabileceğimiz güzel bir program olacak inşallah.

@Memcoş48 Ustamız da gelen tüm motosikletlerin bakımını yapıp kroniklerini çözecek karın tokluğuna. :love:

Bak şimdiden heyecanlandım. 😀

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Öldürücü darbeyi vurmak bana nasip olacak. 🤪
8y102f2.jpg
Az önce merketten geldim, markette paketinde çiğ köftelik bulgur yazızını görünce senin bu foto aklıma geldi, aldım bir tane. Beceremezsek de bulgur pilavına karıştırırız.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Üstadım bileğinize emeğinize sağlık.
Siz böyle gezi paylaşımları yaptıkça çok imreniyorum.
Haftalardır Ankara'da sürekli yağmur, fırtına, soğuk derken motora binemez olduk. Bir taraflarım çok fena kaşınıyor.
Geçtiğimiz 2 hafta sonu da niyetlendim, tam tüm ekipmanları giyip aşağı iniyorum. Motorla garajdan çıktığım an yağmur çiselemeye başlıyor. Sonra geri dönüp yine tüm ekipmanları çıkarıyorum. Bu durum 2 kez başıma geldi. Güvenlik amaçlı kullandığım aksiyon kamerasını da açıp 20-30 saniye sonra kapatıyorum geri dönüp :D Kapalı otopark içinde bir aşağı bir yukarı tur atıyorum manyaklar gibi. Bir an önce sezonun başlaması lazım. Mart ayındaki kedilere döndüm motor için.
Biz de yağmur fırtına hatta sel su baskını derken fırsat bulamadık epeydir. Cumartesi bi güzellik yaptı hava 20 dereceydi, pasımızı attık. Bu mevsimde Ankara'da zor olur motosiklet sürmek ama vazgeçmek yok devam zorlamaya😊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Havalar biraz düzelsin, yani Ankaradaki "yağmur-kar yağması=yolların çamur olması" olayı düzelsin beraber bir süreriz @ÇagrıBye.

Zaten yaz başında tüm Motosiklet.net forumdaşlarımızın katılımıyla büyük bir Ankara buluşması niyetimiz var.

1 gece konaklayabileceklerle bol yemeli ve az gezmeli, daha uzun kalabileceklerle de daha da bol yemeli ve 3-4 günde Ankara ve çevresini tanıtabileceğimiz güzel bir program olacak inşallah.

@Memcoş48 Ustamız da gelen tüm motosikletlerin bakımını yapıp kroniklerini çözecek karın tokluğuna. :love:

Bak şimdiden heyecanlandım. 😀
Hadi bakalım hayırlısı diyelim şimdiden bir heyecan bastı. Haluk Hocam daha usta olamadık amma yağ, filtre, buji, sıvıların vs. değişimi gibi ufak işleri hallederiz inşallah köfte ekmek+ayran'a😂😅

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@Memcoş48 bizim sen ve ara ara @mertowski ile yaptığımız, yapacağımız geziler için Mt İzmir il grubunda önceden post paylaşalım, programı anlatalım diyorum, ne dersin? Gerçi Mt il grupları konusu ana sayfada başta gözükmüyor, çakallık yapıp Moto-Sohbet kısmında konu açar, aktiviteyi duyururuz, sonrasında da devamında görsellerle süsleriz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Az önce merketten geldim, markette paketinde çiğ köftelik bulgur yazızını görünce senin bu foto aklıma geldi, aldım bir tane. Beceremezsek de bulgur pilavına karıştırırız.
Sen iyice emekli memura bagladin. Evde tepside köfte yapmalar ,cigköfte yogurmalar falan. Mutfagi durmadan dagitirsan yenge evden kovalar haberin olsun , demedi deme :cool:

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Biz de yağmur fırtına hatta sel su baskını derken fırsat bulamadık epeydir. Cumartesi bi güzellik yaptı hava 20 dereceydi, pasımızı attık. Bu mevsimde Ankara'da zor olur motosiklet sürmek ama vazgeçmek yok devam zorlamaya😊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vazgeçmek yok aynen :)
Hava 0 dereceye inmediği, kar veya yağmur yağmadığı ve yerler de ıslak olmadığı sürece binerim motora. İçlik + full kışlık ekipmanları sırf soğuk havalarda da bineyim diye toplamıştım.
Bu aralar burada öğleden sonra hava en iyi 7-8 derece, sabah da 0 ila 3 değişiyor.
Gökyüzünü izlemekten sanırım az buz çözdüm. Aha diyorum hava yağmur topluyor, ondan önce yarım saatim var. Çıkıp hemen yarım saat turlayıp dönüyorum ama yetmiyor. Evdekiler de bana bakıyor ne olacak senin bu halin böyle diye :D

Edit: sürekli dışarıyı gözlemliyorum. Sonra da evdekilere teknesi olan çocuk gibi “Anlayamazsınız….” diyorum ahahah. O yolların kıvrılışı… O kontranın yatışı…

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Vazgeçmek yok aynen :)
Hava 0 dereceye inmediği, kar veya yağmur yağmadığı ve yerler de ıslak olmadığı sürece binerim motora. İçlik + full kışlık ekipmanları sırf soğuk havalarda da bineyim diye toplamıştım.
Bu aralar burada öğleden sonra hava en iyi 7-8 derece, sabah da 0 ila 3 değişiyor.
Gökyüzünü izlemekten sanırım az buz çözdüm. Aha diyorum hava yağmur topluyor, ondan önce yarım saatim var. Çıkıp hemen yarım saat turlayıp dönüyorum ama yetmiyor. Evdekiler de bana bakıyor ne olacak senin bu halin böyle diye :D

Edit: sürekli dışarıyı gözlemliyorum. Sonra da evdekilere teknesi olan çocuk gibi “Anlayamazsınız….” diyorum ahahah. O yolların kıvrılışı… O kontranın yatışı…
Windy diye bir hava durumu takip uygulaması kullanırım yıllardır. Tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sen iyice emekli memura bagladin. Evde tepside köfte yapmalar ,cigköfte yogurmalar falan. Mutfagi durmadan dagitirsan yenge evden kovalar haberin olsun , demedi deme :cool:
Mutfağa karışıyorum diye kızıyor ama benimki dağıtmak değil aşırı titizlikten, kahve yapmak için bile mutfağa girsem bu ne dağılmış yine diyorum, o sırada yemek yapılıyor falan oluyor. Ben mutfakta yemek yaparken aşırı titizlikten tezgahta bir damla bile görülemez mesela, anında silerim, öyle lavabo içinde bir şey bırakmam, benim için o lavaboyu kullanılamaz hale getirmekle eşdeğer oluyor.
Hele bir şeylerin yeri değiştirse çıngar çıkarıyorum. Her şey gözü kapalı bile bulabilecek şekilde yerli yerinde olmalı. :)

Önceden evden çalışırken sorun olmuyordu, çoğu zaman ofis yaptığım odadan çıkmıyordum mesa saatinde blgisayar başındaydım ama yılbaşından beri kendi işimi kurunca pek iş de yok, teknik olarak işsizim yani, topu topu almanya'dan bir tanecik müşteri buldum onun işini hallettim o kadar. boş kalınca evin düzenine karışır oldum bakalım ne zaman sorun olacak. Emekli dayıların niye kahvede takıldığını anlamaya başladım. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Mutfağa karışıyorum diye kızıyor ama benimki dağıtmak değil aşırı titizlikten, kahve yapmak için bile mutfağa girsem bu ne dağılmış yine diyorum, o sırada yemek yapılıyor falan oluyor. Ben mutfakta yemek yaparken aşırı titizlikten tezgahta bir damla bile görülemez mesela, anında silerim, öyle lavabo içinde bir şey bırakmam, benim için o lavaboyu kullanılamaz hale getirmekle eşdeğer oluyor.
Hele bir şeylerin yeri değiştirse çıngar çıkarıyorum. Her şey gözü kapalı bile bulabilecek şekilde yerli yerinde olmalı. :)

Önceden evden çalışırken sorun olmuyordu, çoğu zaman ofis yaptığım odadan çıkmıyordum mesa saatinde blgisayar başındaydım ama yılbaşından beri kendi işimi kurunca pek iş de yok, teknik olarak işsizim yani, topu topu almanya'dan bir tanecik müşteri buldum onun işini hallettim o kadar. boş kalınca evin düzenine karışır oldum bakalım ne zaman sorun olacak. Emekli dayıların niye kahvede takıldığını anlamaya başladım. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Yengec misin yoksa basak mi?

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
...

Aboovvv 🤪😂
Biz ona keçi diyoruz. :LOL:

yağmurda sürün abiler ya motorun arkası bazen sağ sol oynuyo çok keyifli :)

benim moturun güncel hali... b*k akıyor XD bi de bu nası bi zincir yağı aq ya, güzel bi şey alayım haftasonu bari, Shell'den almıştım bu zincir yağını, artık kime yaptırıyorsa..

m4ha0ow.png
8evxh1i.jpeg
jlanaj8.jpeg

Motosikleti
Ns200 15"
yağmurda sürün abiler ya motorun arkası bazen sağ sol oynuyo çok keyifli :)

benim moturun güncel hali... b*k akıyor XD bi de bu nası bi zincir yağı aq ya, güzel bi şey alayım haftasonu bari, Shell'den almıştım bu zincir yağını, artık kime yaptırıyorsa..

m4ha0ow.png
8evxh1i.jpeg
jlanaj8.jpeg
Genel olarak benim Spontini'den temiz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar