Arora GS 525 alacağım – 110/80-19 & 150/70-17 lastik önerisi?

Selamlar arkadaşlar,
Yakın zamanda Arora GS 525 almayı düşünüyorum. Motoru daha çok şehir içi + uzun yol, ara sıra da köy yolu/hafif stabilize tarzı kullanacağım. 70% asfalt – 30% arazi odaklı olacak.

Lastik ölçüleri:
• Ön: 110/80-19
• Arka: 150/70-17

Bu ölçülere uygun olarak;
- Islak zeminde güven veren
- Uzun ömürlü
- Çok uğultu yapmayan
- Hafif arazide de idare eden

lastik önerilerinizi bekliyorum 🙏

Kullanan varsa marka/model ve memnuniyetini yazarsa çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Hocam sorunuzdan farklı olacak ama bu fiyata neden Arora peki ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Grumble
Arora almayın lütfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Voge ile benelli var onlara bakın daha çok memnun kalırsınız

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Selamlar arkadaşlar,
Yakın zamanda Arora GS 525 almayı düşünüyorum. Motoru daha çok şehir içi + uzun yol, ara sıra da köy yolu/hafif stabilize tarzı kullanacağım. 70% asfalt – 30% arazi odaklı olacak.

Lastik ölçüleri:
• Ön: 110/80-19
• Arka: 150/70-17

Bu ölçülere uygun olarak;
- Islak zeminde güven veren
- Uzun ömürlü
- Çok uğultu yapmayan
- Hafif arazide de idare eden

lastik önerilerinizi bekliyorum 🙏

Kullanan varsa marka/model ve memnuniyetini yazarsa çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler
Bu ölçülerde zibilyon çeşit lastik var. Tiger 800'ler, blr kısım V-Strom 650'ler, eski kasa GS'ler ve daha birçok motosiklet bu ebatta lastik kullanıyor.Pirelli Scorpion Trail 2, Pirelli STR, Merzeler Next2, Metzeler Karoo Street, Michelin Anake Adventure, Anlas Capra R, Mitas modelleri..Bütçeye göre değişir. Ben Tiger 800'ümde aynı ebatlarda prelli scorpion trail 2 kullanıyorum gayet memnunum.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
alman değil de yürütmek sorunsal.

servise şu şikayetim var diyorsun, çözmeden veriyorlar. ikinci el japon bakın derim.

O fiyattaki ikinci el japonlar 10 yaşında 100000km yapmış motorlar oluyor genelde. O yüzden çekimserim.
Arkadaş haklı, bu tip motor japon alacaksa ilköğretim çağındaki çocuklarla yaşıt motorlar var. Onun dışında 330 bin lirayı da adı sanı bilinmeyen motora basmak da çok mantıklı değil. İlk motorsikletiniz olacaksa 208 kilo motor almak hiç mantıklı değil. Ehliyet sınıfınız a2 mi ?

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Arora sıfırı 330.000TL ye satılıyor.
Voge sıfırı 500bin - Trk ya boyum kısa kalabilir.

Servisi memnun etmez yedek parça bulamazsınız problem olsa çözülmez
Boyunuz ne kadar bu arada

alman değil de yürütmek sorunsal.

servise şu şikayetim var diyorsun, çözmeden veriyorlar. ikinci el japon bakın derim.

Arkadaşlarımız zaten önerilerde bulunmuşlar. Sizin mesajınıza göre sıfırını 330k fiyata alabiliyorsunuz.
Biraz inceleme yaptım 2023 yılından 0 motosikletleri satmaya çalışıyorlar. Hadi 2024 modelleri de olsun. Motosikleti ülkeye ithal eden firma devamını getirmemiş. Bu demektir ki yedek parça sıkıntılı olacak.

2023 sıfır motosiklet bile alsanız, alır almaz muayeneye gireceksiniz.

330k paranız var muhtemelen dert satın alacaksınız.

Önünüzde iki seçenek var gibi. Ya satın alır sonraki risklere katlanırsınız, yada bu parayı fakirlere veya hayır işlerine harcarsınız.
Hayır ve yardım yaparsanız;
1- Başkalarına yardım ettiğiniz için huzur bulursunuz.
2- Satın aldığınızda başınıza açacağı dertlerden kurtulduğunuz için huzurlu olursunuz.

Forumdaki arkadaşlarımızdan satın al diyene şu ana kadar rastlamadım. Direkt söyleyemeyenler de çekincelerini belirtmişler.

Motosiklet belki de çok harikadır ama; düşebilirsiniz, kaza yapabilirsiniz, veya bir parçası arızalanabilir yani ihtiyaç duyduğunuzda büyük bir ihtimalle parçalarını bulamama ihtimaliniz çok fazla. Belki bir ihtimal parçayı buldunuz, takacak ustasını bulamayabilirsiniz. Ustayım diyen kasaplara denk gelebilirsiniz. Şimdilerde parçaları Çin'den satın alma devri de bitti.

Beğendiğiniz ve istediğiniz motosikletin sahibi olmanızı çok isterim ama sonradan üzülmenizi istemiyorum. Yoksa para sizin istediğiniz gibi harcarsınız. Eğer satın alırsanız da bize hayırlı olsun demek düşer.

F54

illa çinli alacaksınız bari gidin az km voge alın en azından azcık piyasada olan model veya royal enfild himalayan bakın
yani insanlar size paranızı risk seviyesi yüksek bir araca yatırmayan diye japon alın diyor ödeyeceğiniz miktar az değil o paraya 10 yaşında bwm (f 700 )ler var kazasız bakımlı doğru düzgün insanlar tarafında kullanılmış motorlar mevcud

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Aroraya para vereceğime gider 10 yaşında japon alırım. En azından satmaya kalkınca bir şekilde satılır.

Arkadaş haklı, bu tip motor japon alacaksa ilköğretim çağındaki çocuklarla yaşıt motorlar var. Onun dışında 330 bin lirayı da adı sanı bilinmeyen motora basmak da çok mantıklı değil. İlk motorsikletiniz olacaksa 208 kilo motor almak hiç mantıklı değil. Ehliyet sınıfınız a2 mi ?
A ehliyetim var daha önce cruiser sürdüm senelerce hantal ağır motosikletten yana sorun yok sadece yüksek olmasından çekimserim. Yüksek cc istemiyorum en fazla 600cc işimi görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar