Motor yıkama tavsiyeleri

Motosikleti
D400
Bu çok delirtiyor bundan geçtim , gayet memnunum https://www.trendyol.com/okaoda/yen...ek-basinc-yikama-tabancasi-makine-p-895190112
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kinggg bundan alıyorsun bana thank you diyorsun 😎

2 tane 5 litre su yeter diyorsan siparişi veriyorum bak.

sleepy ile bebek poposu temizler gibi temizliyorum resmen motoru :D

Edit: Aldım :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
En son yazın çocuklar yıkamıştı motorları. su püskürten şarjlı alet de var, 200ler lira alırız dediler, önce xmax'ı yıkadılar, güzel de oldu, önce ıslatıp köpük sıkıp süngeler silip duruladıktan sonra da bezle kuruladılar. köpük olarak a101 gibi yerlerdeki en ucuzundan silikonlu camsil güzel oluyor ya da bimden alınma en ucuz bulaşık deterjanı da yağ lekelerini iyi çıkarıyor.
xmax bitince vstrom'a sıra gelince çocuklar yan çizmişti, bu motora tozlu hali yakışıyor deyip yıkamadılar, en son Ağustos mu temmuz mu ne yıkamıştım hala öyle duruyor.

Araba yıkamacılar feci amlanmış, Eylülde arabayı yıkamacıya götürdüm, yeni araba alıcaktım, bayiye taksa verirken az fiyat öldürsünler biraz temiz görünsün deyip iş-dış temizlettim, 750 lira almışlardı. Yeni araba alırken de bayi yine fiyatı güzel öldürdü, yıkatmasam da olurmuş belki de. şimdi yeni arabayı alalı 4 ay oldu hiç yıkatmadım, daha bayiden çıktığı halde. yılda 2-3 kez yıkamak yeter, su tasarrufu önemli. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane 5 litre su yeter diyorsan siparişi veriyorum bak.

sleepy ile bebek poposu temizler gibi temizliyorum resmen motoru :D

Edit: Aldım :D
bende bunlardan var, 2 tane 5 litre yeter, titizim dersen 3 tane de olur. bizim apartmanın bahçesinde musluk yok iki kat yukarıdan taşıyınca az su kullanmak iyi geliyor.

Motosikleti
Motorsuz
1000 liraya aldığım şarjlı yıkama aleti ile güzelce zaman sıkıntısı yaşamadan detay fırçam ile motora giriştiğim zamanlara geri dönmek...

Motosikleti
yok:(

Kinggg bundan alıyorsun bana thank you diyorsun 😎
kanka bende bosch un 120 psilık yıkama makinesi felanda var ama sokağa kablo cek su bidonu cek felan belli bir süre ırgat gibi oluyorum. zaten uzun süre yıkıyorum motoru genelde 4 saat sürüyor öyle yaparsam 6 saatleri geçiyor o yüzden dayanamıyorum çok vakit kaybı oluyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
kanka bende bosch un 120 psilık yıkama makinesi felanda var ama sokağa kablo cek su bidonu cek felan belli bir süre ırgat gibi oluyorum. zaten uzun süre yıkıyorum motoru genelde 4 saat sürüyor öyle yaparsam 6 saatleri geçiyor o yüzden dayanamıyorum çok vakit kaybı oluyor.
Nasıl bunalmıyorsun,gerci senin ki touring çamur içindedir hep 😃

Motosikleti
Forza 250
İstanbulda falan yaşanıyorsa direkt 3-3.5 liraya karcher almakta çok mantıklı en son su,köpük tanesi 100 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Motosikleti
MT-25
onu bende düşündüm de 1000 e de var 4000 e de 15000e de. emin olamadım :)

şundanım var da üşeniyorum

images
ben 1000 tlye olanı sipariş ettim seni haberdar edeceğim 🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar