Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

temudan almıştım, temu kalmadı ama aynısını türkiyede satan vardır. bakayım.

Buldum bir tane: https://www.trendyol.com/hobimtek/h...z-kablosuz-hirsizlik-koruma-alarm-p-947592118

Bendekinin yanıda çift kumanda gelmişti ikinci kumanda niye lazım olacaksa, kumandayı çantama atıyorum, anahtarlığa takmadım motorun üzerinde fazlalık olmasın diye. alarmın kendisini de sele altında bir yere plastik kablo bağlama cırtlarıyla bağladım. içinde kalem pil var, pili bitince plastik cırtları kesip çıkarıp pili değiştirince tekrar bağlamam gerekecek ama bu haliyle pili uzun gidecek gibi duruyor. Motor 4 aydır arka bahçede çadır motogaraj altında, bazen pencreden baktığımda çadırın üzerine kedi yatmış görürsem kumandaya basıyorum alam biip ediyor kedi şöyle bir etrafına bakınıyor ama yerinden kıpırdamıyor. :)
eyvallah hocam ona bi bakayım. bi tane airtag attım motora ancak sesi öyle ciyak ciyak çıkmıyor tabi ki. o yüzden sağlam ses çıkaran, kumandalı bi zamazingo alıp seleye atayım diyorum, kurcalamasınlar motoru :)

4 metreye 4 metre şeklinde hazır satılıyor. Trendyol vs sitelerde biraz pahalı. Bulunduğunuz şehirde tarım malzemeleri satan yer var ise 3-4 metre alıp direkt motosikletin üzerine serebilirsiniz.
Motoru sera naylonuyla kapatıp güneş alan bi yere bıraksam, Svartpilen 801 olarak çıkar mı acaba? Bursa'da yağış da var bu aralar.. :unsure: :unsure:

Motosikleti
yok:(
eyvallah hocam ona bi bakayım. bi tane airtag attım motora ancak sesi öyle ciyak ciyak çıkmıyor tabi ki. o yüzden sağlam ses çıkaran, kumandalı bi zamazingo alıp seleye atayım diyorum, kurcalamasınlar motoru :)
otomatik kapı kilidi gibi kumandası olan hareket sensörlü buzzerlar vardı alide sağolsun reis orayı kapattığı için bulamazsın artık.... 600₺ ye gül gibi cihaz geliyordu..........................................
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ahanda bu https://tr.aliexpress.com/item/1005...|x_object_id:1005011647902058|_p_origin_prod:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@arndiol 'a katılıyorum bizim insanımız sabah akşam hakuna matata vurdursa bile adının "gay" olarak anılmasından korkar. sırf o uyarı levhasıyla bile motorun üzerine oturmalar hatrı sayılır derecede azalacaktır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@arndiol 'a katılıyorum bizim insanımız sabah akşam hakuna matata vurdursa bile adının "gay" olarak anılmasından korkar. sırf o uyarı levhasıyla bile motorun üzerine oturmalar hatrı sayılır derecede azalacaktır.
Gerçekten öyle...
Adama G.tüne koyuyum de sesi çıkmaz..
Ama hamuğa godumun ipnası de cinayet işler... Başındaki 2 kelimeye takılmaz direk ipnadan girer.. :ROFLMAO:

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)

Selamlar herkese,

Konuyu hortlatayım.

@Lombardo 'nun dediği gibi sera naylonuna benzer bir örtü kullanıyordum, örtüyü motorun etrafından klipslerle sabitliyordum ama örtü paramparça olunca yeni bir şey almam gerekti. Sadece örtü olduğu için, motorun alt kısımları açıkta kalıyordu.

Kiracı olarak taşındığım yeni evde, motor yine açık havada duracak, ben de naylon örtü almaktansa yukarıdaki linkteki ürünü sipariş ettim.
Yaklaşık olarak ürün için 900, kargo için de 100, toplam 1000 TL olarak ödeme yaptım. (1 Euro = 51 TL, 1 USD = 44 TL diyelim, arşiv olsun :) )
Kullandıktan sonra, eğer üşenmezsem, yorum yaparım :)

@espresso 'nun bahsettiği Moto Çadır mıydı ismi, ondan alacaktım ama kiracı olduğum için şimdilik almadım, brandayla devam ediyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Selamlar herkese,

Konuyu hortlatayım.

@Lombardo 'nun dediği gibi sera naylonuna benzer bir örtü kullanıyordum, örtüyü motorun etrafından klipslerle sabitliyordum ama örtü paramparça olunca yeni bir şey almam gerekti. Sadece örtü olduğu için, motorun alt kısımları açıkta kalıyordu.

Kiracı olarak taşındığım yeni evde, motor yine açık havada duracak, ben de naylon örtü almaktansa yukarıdaki linkteki ürünü sipariş ettim.
Yaklaşık olarak ürün için 900, kargo için de 100, toplam 1000 TL olarak ödeme yaptım. (1 Euro = 51 TL, 1 USD = 44 TL diyelim, arşiv olsun :) )
Kullandıktan sonra, eğer üşenmezsem, yorum yaparım :)

@espresso 'nun bahsettiği Moto Çadır mıydı ismi, ondan alacaktım ama kiracı olduğum için şimdilik almadım, brandayla devam ediyorum.
memnun musunuz adv motor sığıyor mu

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
memnun musunuz adv motor sığıyor mu

Selamlar,

ADV motor sığar muhtemelen.
Bende BMW F650 var.
Brandanın No: 3 olan bedenini sipariş etmiştim, çuval gibi oldu.
Fiyatı da; 899 TL branda, 90 TL de kargo ücretiyle 989 TL'ye geldi.

Ekleme yapayım, benim motor soldaki moto çadırda değil, hemen yanındaki brandalı motosiklet.
Siyah brandalı olan.

AVvXsEjIBYcQ5DzJvKOTXMYLdQgIcK3mPpa-pm2NOrQrseId9vjlZM85YPgEcFlHHYfNc5PgRtcjbJt8C27OvL56RdBXRkO_4jaCoJLlavkprWAPJ4YMfphLzsMVfYonncnkQtoVFAbJnI7TXlQG0b8NOo9GAbwjcUjK-hRuOVq1MFL14AEmrf_roK_QSnWdYBTt

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar,

ADV motor sığar muhtemelen.
Bende BMW F650 var.
Brandanın No: 3 olan bedenini sipariş etmiştim, çuval gibi oldu.
Fiyatı da; 899 TL branda, 90 TL de kargo ücretiyle 989 TL'ye geldi.

AVvXsEjIBYcQ5DzJvKOTXMYLdQgIcK3mPpa-pm2NOrQrseId9vjlZM85YPgEcFlHHYfNc5PgRtcjbJt8C27OvL56RdBXRkO_4jaCoJLlavkprWAPJ4YMfphLzsMVfYonncnkQtoVFAbJnI7TXlQG0b8NOo9GAbwjcUjK-hRuOVq1MFL14AEmrf_roK_QSnWdYBTt
Sizin motorun yanındakinden bir tane de siz alıp onun yanına mote edebilseniz çok paritk olur.
Benim çadır iki motorluk, xmax ve vstrom dipdibe duruyor içinde, 2 buçk yıl oldu, bu kadar dayanıklı olacağını tahmin etmemiştim hala sağlam, üzerinde kediler yatıyor ama rüzgarda fırtınada bir şey olmadı.

Motosikleti
Cruiser
İzmir'de olsaydın burada Mehmet ustamız var, motorunun ölçüsünü alıp cuk oturacak şekilde yapardı. Ona son yaptırdığım brandayı tam 10 sene kullandım hala sapasağlamdı sattığım motorla beraber verdim.
Hazır satılan brandalar bana dayanmadı şimdiye kadar 6-7 branda attım. Şu an kullanmıyorum ☺️

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir'de olsaydın burada Mehmet ustamız var, motorunun ölçüsünü alıp cuk oturacak şekilde yapardı. Ona son yaptırdığım brandayı tam 10 sene kullandım hala sapasağlamdı sattığım motorla beraber verdim.
Hazır satılan brandalar bana dayanmadı şimdiye kadar 6-7 branda attım. Şu an kullanmıyorum ☺️
Sen yine de paylaş üstat, belki bir başkasının işine yarayabilir.

Motosikleti
Cruiser
Sen yine de paylaş üstat, belki bir başkasının işine yarayabilir.
Seve seve paylaşırım ☺️
Kahramanlarda Karatay Döşeme, internetten arasanız da çıkar, kahramanlara gidip herhangibir motorcuya sorsanız da tarif eder. Asıl işi motosiklet sele döşemesi ama branda falan da yapıyor, ustalığı da, insanlığı da 10 numara bir abimiz, kendi de çok eski motorcu. Dükkana giderseniz 40 yıllık fotoğraflar falan görebilirsiniz ☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar