Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

Dostlar motorum açık otoparkta, ama dışarıdan insanlar girip kameltada otururken motora elliyor üstine oturuyorlar. Onguard zincir kilidi ile bağlı ama brandası eksik.
Yırtılmayacak düzgün bi branda ne önerirsiniz?

Motosikleti
yok:(
alarmlı disk kilidi iyi olur. gerçi ben alarm çakarken bir hırtın oturduğuna üzerinde şahitlik ettim.

Ben : Kalk lan kalk y*r*k, alarm çalıyor duymuyor musun?
Hırt: Tmm abe ne bağriyon hayırdur.
Ben: in lan üzerinden.
Hırt: çok bagırma he

kendimi bıçaklatacaktım herhalde öyle görünüyor.
Neyse ucuz trendyol kılıfı iş yapar ya zaten 1,5 yılda heryeri kedi çişi ve yırtık oluyor çok para bağlamadan zamanla yenileme işi daha makul geliyor bana.

Bu branda güzel trendyoldaki gri brandalardan alıp 2 ayda pij(pijama kelimesinin kısaltılmışı) etme
Tamamdır hocam teşekkürler alayım bundan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alarmlı disk kilidi iyi olur. gerçi ben alarm çakarken bir hırtın oturduğuna üzerinde şahitlik ettim.

Ben : Kalk lan kalk y*r*k, alarm çalıyor duymuyor musun?
Hırt: Tmm abe ne bağriyon hayırdur.
Ben: in lan üzerinden.
Hırt: çok bagırma he

kendimi bıçaklatacaktım herhalde öyle görünüyor.
Neyse ucuz trendyol kılıfı iş yapar ya zaten 1,5 yılda heryeri kedi çişi ve yırtık oluyor çok para bağlamadan zamanla yenileme işi daha makul geliyor bana.
Millette eğitim yok hocam

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bence mümkünse mahalleyi hatta ilçeyi hatta şehri değiştirin. Öküz oranı / nüfusu fazla olan bir yerdesiniz gibi duruyor, tebdil-i mekânda ferahlık vardır derler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende turuncu takip varken alarm çalışıyordu, onu sökünce yine alarm olsun diye bisilet alarmı taktım, kumandalı. dürtünce alarm çalılyor. şimdilik kimse üzerine oturmadı daha ama kediler üzerine zıplayınca alarm çalıyor kedi de kaçıyor.
Alarmlı disk kilidi de var ama o bisiklet alarmının sesi daha çok çııyor bir de kumandalı olunca uzaktan kurcalayan görünce bip diye basınca sesi duyup ellemeyen de olur herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Bende turuncu takip varken alarm çalışıyordu, onu sökünce yine alarm olsun diye bisilet alarmı taktım, kumandalı. dürtünce alarm çalılyor. şimdilik kimse üzerine oturmadı daha ama kediler üzerine zıplayınca alarm çalıyor kedi de kaçıyor.
Alarmlı disk kilidi de var ama o bisiklet alarmının sesi daha çok çııyor bir de kumandalı olunca uzaktan kurcalayan görünce bip diye basınca sesi duyup ellemeyen de olur herhalde.
kumandalı alarmın linki var mı hocam?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
kumandalı alarmın linki var mı hocam?
temudan almıştım, temu kalmadı ama aynısını türkiyede satan vardır. bakayım.

Buldum bir tane: https://www.trendyol.com/hobimtek/h...z-kablosuz-hirsizlik-koruma-alarm-p-947592118

Bendekinin yanıda çift kumanda gelmişti ikinci kumanda niye lazım olacaksa, kumandayı çantama atıyorum, anahtarlığa takmadım motorun üzerinde fazlalık olmasın diye. alarmın kendisini de sele altında bir yere plastik kablo bağlama cırtlarıyla bağladım. içinde kalem pil var, pili bitince plastik cırtları kesip çıkarıp pili değiştirince tekrar bağlamam gerekecek ama bu haliyle pili uzun gidecek gibi duruyor. Motor 4 aydır arka bahçede çadır motogaraj altında, bazen pencreden baktığımda çadırın üzerine kedi yatmış görürsem kumandaya basıyorum alam biip ediyor kedi şöyle bir etrafına bakınıyor ama yerinden kıpırdamıyor. :)

Motosikleti
Voge 250RR
Ben trendyoldan gp kompozitin brandasını almıştım, içi yumuşak bi malzemeden motoru cizmiyo. Sürekli yağmur altında da kalmazsa su geçirmiyo, gerçi son zamanlarda sürekli kar ya da yağmur yağdığı için motoru bok götürüyor ama olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar