Standart cup motoruna sahip gibi duruyor.Falcon Retro 110i bu model hangi alt motoru kullanıyor bilen var mı?
Reis masallah hic yaslanmiyorsun,ne yer ne icersin bizede soyle?var mi bir iksir?
Dostum sağolasın ama o resim 10 sene önceki resim. Şu an gayet ihtiyarızReis masallah hic yaslanmiyorsun,ne yer ne icersin bizede soyle?var mi bir iksir?
benim saclari gectim makattaki killar agardi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Honda innova
Crypton C8
Honda wave
Honda wing go
Cb125 ace(4 vites)
Tvs neo x3i cub
Yeniler bilmez
Modenas gt135 vardi yillar evvel o da kral makinaydi
Kymco straight 150 cub vardi 5 vitesli 12 hp ilk cub motordu,cbf150 yi tokatlamisligi vardir.
Öyle bisikletler/bisiklet ekipmanları var ki, forumun yarısı anca dürbünle izlerFakir,fukara diye söylenirde, fakir nedir, fukara nedir, acaba "FUKARA" fakirin cogulumudur? Fakirler genelde bisiklete biner cünkü motosiketin masraflari ona agir gelir, sigorta,yakit,MTV,ve bakim gibi ekstra masraflari olur,ayakla yorgan meselesi gibi, baslik biraz abartilmis, düsük bütceli olsa sanki daha münasip olurdu, allah gönlüne göre sana layik olani vermesi temennilerimle, ha güvenlik ekipmanlarini da ihmal etme sakin.
Ben eldeki bisikletlere, malzemeye ve aksesuara harcadığım parayla biraz daha eklersem bunu alıyorumÖyle bisikletler/bisiklet ekipmanları var ki, forumun yarısı anca dürbünle izler![]()
Bazen eklemeden de alınabiliyorBen eldeki bisikletlere, malzemeye ve aksesuara harcadığım parayla biraz daha eklersem bunu alıyorum
![]()
Resmen manyakça geliyor şu an![]()
Bir bilen ciksada veya TÜRK DIL KURUMU SÖZLÜGÜNDE "Fukara" ne anlama geliyor diye düsünmekten kendimi alamiyorum, bir yardim edin beyaaaaa.