300 km/s hız yapan motosiklet sürücüsü yakalandı

300-km-otoyol.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuzey Ege Otoyolu Menemen mevkiinde aşırı hız yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan bir motosiklet sürücüsünün yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, motosiklet sürücüsünün 300 km/s’nin üzerinde hızla makas atarak ilerlediğini ve bu davranışla hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin can güvenliğini hiçe saydığını belirtti.

Yapılan çalışmalar sonucu sürücü M.C.A. kısa sürede tespit edilerek yakalandı. Olayla ilgili gerekli idari ve adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Yerlikaya paylaşımında, trafik kurallarını ihlal eden ve kamu güvenliğini tehlikeye atan sürücülere karşı sıfır tolerans uygulanacağını vurgulayarak, denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Menemen'de ben de ceza yemiştim 4500 TL. Affı yok o Menemen'in. Öyle ya da böyle yakalanıyoruz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Haksızlık değil mi?
Denetim yok ki. Millet kendi cezasını sosyal medyada paylaşarak kendine yazdırıyor. Ben küçük yerde yaşıyorum (Çanakkale) kırmızı ışıklar süs gibi. Kimse takmıyor ne yandığını. Denetim olmadığı için ceza yok. Anca biri sosyal medyada paylaşacak ki kırmızıda geçtim diye, giderler onu alırlar.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu, "gereği yapıldı" yaklaşımı düz bir "icraatın içinden" programı gibi değil, derinliği var
devlet yönetmek biraz da böyle bir şey
göstere göstere yaparsan, göstere göstere yakalarlar
bak, böyle yaparsak, başımıza bunlar bunlar gelir, dedirtmek lazım avama

F54

Denetim yok ki. Millet kendi cezasını sosyal medyada paylaşarak kendine yazdırıyor. Ben küçük yerde yaşıyorum (Çanakkale) kırmızı ışıklar süs gibi. Kimse takmıyor ne yandığını. Denetim olmadığı için ceza yok. Anca biri sosyal medyada paylaşacak ki kırmızıda geçtim diye, giderler onu alırlar.
ben büyük şehirde yaşıyorum burada durum aynı
hatta dün sabah polis bile kırmızı ışıkta durmadan devam etti pazar sabahı siren vs de açık değildi
yani meşhur bir atasözüm var imamlı cemaatli olan o misali

Bu olaydan bağımsız olarak

İstanbul izmir otobanı, kuzey marmara otoyolunda bazı kısımların almanyanın hız sınırı olmayan otobanlarından her açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Ha almanyada asla soldan gitmez adam birini sollamayacaksa, bizde 80 le en soldan giderler o ayrı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar