motosikletime hangi ampulü almalıyım

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
mondial sfc motosikletim kısa far patladı:( hangi ampulü almalıyım birde led far uyar mı gerek var mı

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Tabi ki bunu. Yoksa işin rast gitmez.
16qtv31.jpg

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Son 1 senedir geçmiyor.. Sarı olsun beyaz olsun , mavi olsun farketmiyor..
Geçmiyor...
Sizin orada geçmiyor demek ki ben mart ayı 2025 yılında geçtiğimi söyledim. Üstelik sadece motosikletlere bakan muayene istasyonuna gittim. Geçmese direk geçmezdi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sizin orada geçmiyor demek ki ben mart ayı 2025 yılında geçtiğimi söyledim. Üstelik sadece motosikletlere bakan muayene istasyonuna gittim. Geçmese direk geçmezdi.
Nisanda da ben girdim... Senin gibi motosiklet istasyonunda... İzmir de..
Buz mavisi letler vardı geçmedi..Değiştirdim tekrar girdim...

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
2027 mart ayında belli olur artık. Geçmiş olsun ne diyeyim. Ben istemeden usta bunlarla önünü nasıl görüyorsun dedi beyaz ledleri taktı. Sadece kontrol edebilmem için anahtar bağlatmayı düşünüyorum. Bana da göz alıyor gibi geldi. Hatta yalovadan çevirmeye girerken 2. polisin gözünü alıyordu. Uzunlar mı yanık dedi hayır dedim uzunları açınca anladı. Mahallede biri laf yaptığında sizin motorları görmüyorsunuz ya ondan takılı diyince bi şey demeden gitti. Bakıma gittiğimde anahtar ile manuele döncem bakalım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de vstrom'daki halojen H4 ampulleri led ile değiştirmiştim ama bu mart ayında muayene zamanı geliyor, eski halojenler kenarda duruyor, neyse ki bende değiştirmek için bir yerleri sökmek gerekmiyor, muayeneye halojenlerle giderim hatta tekrar sökmem. bendeki ledler çok göz alan tipte değil aslında, açısı falan düzgün ama yine de kural madem uyalım. zaten çift far var yan yana, yeterince güzel aydınlatıyor halojen bile olsa.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
normal h4 ampul taktım led mercekli vardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar