Bunu ben adventure sürenlerin tepe noktası BMW GS gibi düşünüyorum. Tepe motor olarak hedefim olan makina ama ikinci eli sıfır kadar tuzlu değilkymco sym bunlar hep fiyat performans bilinir ama bence bu motoru overpriced
diğer avrupalı markalarla kıyaslarsan ikinci elleri sıfırlarından daha da kazık ayrıca beni diğerleri çok daha fazla heyecanlandırıyor arabadan farkı yok benim gözümdeBunu ben adventure sürenlerin tepe noktası BMW GS gibi düşünüyorum. Tepe motor olarak hedefim olan makina ama ikinci eli sıfır kadar tuzlu değil
Trafikte araba kullanmak kadar zulüm gelen bir şey yok, uzun süredir motosiklet kullanıyorum ve araba ile gezeceğim zaman trafiğin olmadığı saatleri tercih etmeye çalışıyorum. Motosikletin küçüklüğünden faydalanarak filtreleme yaparak trafikte büyük bir zaman kazanmaya alıştığım için ekstra zulüm geliyor.Araba niyetine alınmaz bence araba direkt ihtiyaç sadece çok iyi motorum olacağına idarelik arabam olsun iş gören motorum olsun daha iyi
Abi evet o doğru ama karda kışta araba gerekiyor ya yağmur olduğunda vs.Trafikte araba kullanmak kadar zulüm gelen bir şey yok, uzun süredir motosiklet kullanıyorum ve araba ile gezeceğim zaman trafiğin olmadığı saatleri tercih etmeye çalışıyorum. Motosikletin küçüklüğünden faydalanarak filtreleme yaparak trafikte büyük bir zaman kazanmaya alıştığım için ekstra zulüm geliyor.
Şehir içinde kullanmak için 110 cc lik skuterler en iyisi.
Valla ne bileyim onada alıştım aramıyorum pek, araba aile adamı işi.Abi evet o doğru ama karda kışta araba gerekiyor ya yağmur olduğunda vs.
Alıştıysan çok iyi abi ben küçük şehir olunca yağmurda karda yürüyorumValla ne bileyim onada alıştım aramıyorum pek, araba aile adamı işi.![]()
En güzeli bahane ile spor işte.Alıştıysan çok iyi abi ben küçük şehir olunca yağmurda karda yürüyorum