Kymco AK550 premium süren var mı ?

Arkadaşlar bu motoru kullanan var mı forumda ?
Bunu araba niyetine alıp konfor hız ergonomi ve dayanıklılık olarak tatmin olur mu alan kişi?

Motosikleti
Ns200 15"
Çift silindir gümbür gümbür çalışan motora sahip olan güzel skuter, yedek parçaları biraz pahalıdır ve stokta olmayan malzemeler 1.5 ay civarı gelmesi sürer.

Motosikleti
Triumph Trident 660
0 fiyatı 800-900 küsur bandında bu fiyata değer mi bilemedim

Bundan iyi scooter TR'de yok sanırım. Adv 750 sayılır mı bilmem ama bu daha tombik kaslı maslı daha araba gibi konforlu duruyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kymco sym bunlar hep fiyat performans bilinir ama bence bu motoru overpriced

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bunu ben adventure sürenlerin tepe noktası BMW GS gibi düşünüyorum. Tepe motor olarak hedefim olan makina ama ikinci eli sıfır kadar tuzlu değil
diğer avrupalı markalarla kıyaslarsan ikinci elleri sıfırlarından daha da kazık ayrıca beni diğerleri çok daha fazla heyecanlandırıyor arabadan farkı yok benim gözümde

Kullanmadim ama muhtemelen islak agirliktan mutevellit 0-100 hizlanmasi yavastir.

Konforu hakkinda yorum yapamam.

Alternatif olarak,Suzuki burgman 650 de bakilabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Grumble
Araba niyetine alınmaz bence araba direkt ihtiyaç sadece çok iyi motorum olacağına idarelik arabam olsun iş gören motorum olsun daha iyi

Motosikleti
Ns200 15"
Araba niyetine alınmaz bence araba direkt ihtiyaç sadece çok iyi motorum olacağına idarelik arabam olsun iş gören motorum olsun daha iyi
Trafikte araba kullanmak kadar zulüm gelen bir şey yok, uzun süredir motosiklet kullanıyorum ve araba ile gezeceğim zaman trafiğin olmadığı saatleri tercih etmeye çalışıyorum. Motosikletin küçüklüğünden faydalanarak filtreleme yaparak trafikte büyük bir zaman kazanmaya alıştığım için ekstra zulüm geliyor. :)

Şehir içinde kullanmak için 110 cc lik skuterler en iyisi.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
1 ayı aşkın süredir Kymco nun 400cc lik motorunu kullanıyorum. Alıştım sayılır ve gayet memnunum. Hatta bayiye makul bir takas önerisi olursa AK550 ile takas düşünebilirim dedim.
Son zamanlarda biraz bu modeli araştırdım. Kullanıcıların tamamı çok memnun. Üzerine otruduğunda diğer maxi scooter lardan öyle bir farkı yok gibi. Ama 180 li km lere çıkabiliyor, frenler brembo, çift silindir, viraj abs, hız sabitleme vs... oldukça dolu bir motor. Mega Scooter diye yeni bir tanımlaması var. Tam bir uzun yol makinası diyebilirim. Ve şehir içide oldukça dengeli olduğu söyleniyor. Xciting VS 400 ün dengesi inanılmaz iyi. Kymco bu işi biliyor. ''0'' almaktansa 2.el daha mantıklı gibi.

Motosikleti
Mondial Grumble
Trafikte araba kullanmak kadar zulüm gelen bir şey yok, uzun süredir motosiklet kullanıyorum ve araba ile gezeceğim zaman trafiğin olmadığı saatleri tercih etmeye çalışıyorum. Motosikletin küçüklüğünden faydalanarak filtreleme yaparak trafikte büyük bir zaman kazanmaya alıştığım için ekstra zulüm geliyor. :)

Şehir içinde kullanmak için 110 cc lik skuterler en iyisi.
Abi evet o doğru ama karda kışta araba gerekiyor ya yağmur olduğunda vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar