- Motosikleti
- Suzuki Inazuma
Şu forumda Crf 250 ve V-Strom 650 tavsiyesi yasaklansa millete önerecek motor kalmazÇare CRF 250.![]()
![]()
Neyse ki bir sürü Vstrom önericisinin olduğu güzide forumumuzda neredeyse tek başıma çalışıp Crf öneriyorum.Şu forumda Crf 250 ve V-Strom 650 tavsiyesi yasaklansa millete önerecek motor kalmaz![]()
Çok haklısın, yeni bir şeyler bulmak lazım.Şu forumda Crf 250 ve V-Strom 650 tavsiyesi yasaklansa millete önerecek motor kalmaz![]()
Su tasarrufu için çeşitli yasaklar getirene kadar aslında şehirleri gerçek anlamda temizlemeyi ve temiz tutmayı öğrenseler araçlar kirlenmeyeceği için araç yıkama talebi azalacak ve ciddi su tasarrufu sağlanacak ama vizyon sıfır.
Zamanında Çorum'da yolları kaldırımları sabunlu suyla yıkarlarmış, benim çocukluğumda çok temiz bir şehirdi ama artık toz topraktan sıradan bir kurak anadolu şehri görüntüsüne sahip. Hele birde kışın tuzlama çalışması adı altında kum/çakıl/kül tozu gibi saçma bir şey serpiyorlar, buzu eritmediği gibi birde ekstra çamura sebep oluyor, ortalık perişan.
Yapay zeka demedim zaten, "yatay" zeka dedim2 gün önce yol kenarında bir africa twin görüp ne kadar güzel olduğunu söyledim ve sahibiyle 15 dakikadan fazla sohbet ettik, o beni gezilerine davet etti, gittiği motosiklet ustasından bahsetti ve güzel bir tanışma oldu ve bu tanışmanın bahanesi de benim yol kenarında tipini beğendiğim bir motoru görüp "şu motorun güzelliğine bak" demem oldu... yani konuştuğumuz şeyler google amca aracılığı ile öğrenilecek şeylerdi ama biz yine de sohbet ettik neden? çünkü kafa dengiydik ve aynı şeylerden hoşlanan iki insan olarak beraber konuşmak istedik... kaldı ki anlamsız konuşmalarda açılan sohbetler bazen teknik konulara kayabiliyor yada eğlenceli içeriklere doğru kayabiliyor.
ben sokakta yol kenarında biri ile karşılaşıp ettiğim sohbetin aynısını bu forumdan insanlar ile yapmak istiyorum, sen niye benimle başkalarının arasına girmeye çalışıyorsun? sen benimle aynı kafada değil isen niye durup konuşuyorsun? neden devam etmek yerine beni zorbalamayı tercih ediyorsun?
burası psikiyatri kliniği değil ama bak tekrar ediyorum burası resmi daire de değil ve forum ortamında kimi zaman boş yaparız ve kimi zaman ise önemli bilgiler paylaşırız... ben sevdiğim şeyi paylaşıyorum ve mesajımda başkalarının da paylaşmasını istediğim bir şeyi paylaştığımı söyledim. sen benimle tartışmak için bahane arıyorsun ve nereye varacaksın ben çok merak ediyorum.
"sen çok mu entelektüelsin? adama bak ya." kısmı hariç şakaydı diğer kısımlar şakaydı, ve bu şaka olmayan kısmı ise bence bir tepki cümlesi, yani alınıp kızmak yerine normal cevap verilebilecek türdendi.. rütbe yaş ile yada yılların verdiği tecrübe ile olmadığını aklı başında herkes bilir. Rütbe atlaman için yılların verdiği deneyim ile gelişmiş olman gerekiyor ve ben sana dünkü üye diyerek şaka yaptım. burası bir forum, bu forumda rütbe sistemi yok burası bir ticari kurum değil.
Ayrıca yapay zeka henüz gelişme aşamasında, yapay zeka benim karakterimi tanımıyor ve ne konularda şaka yaptığımı ve ne konularda ciddi olduğumu yapay zeka bilmiyor, biz yazışma ortamındayız, burada yazıları anlar iken tolerans payını yüksek tutmak gerek çünkü söylemlerde ses tonu ve mimikler yok, beden dili yok forum üzerinde.
edit: Hırbonen, troll o arkadaş, hiç bir içeriği ilgimi çekmediği için ben tepkisizdim. sen bana açık açık hakaret ediyorsun, benim ego tatmin etmek gibi bir amacım yok, sen okuyup cehaletini gidermiş olabilirsin ama varsa eşeklik o okumayla geçmez, siz kendini beğenmişlerin benden uzak durmasını istiyorum ama böyle denk geldiğiniz oluyor ve rahatsızlık veriyorsunuz. benim kadar zekan yok, aşağılaman anca kendini tatmin etmeni sağlar.
dün akşam cf motonun reyzingini gördüm sesi gerçekten iyiydi 450 cc olan şu mt 450 ile aynı olan bence hep bir ağızdan millete cf motor bajaj vs tavsiye etmeliyizŞu forumda Crf 250 ve V-Strom 650 tavsiyesi yasaklansa millete önerecek motor kalmaz![]()
450srla v strom da karşılaştırıldı ya bu forumda ne görsem şaşırmam artıkbu forumu çok ciddiye alan arkadaşlar var daha neler görmeleri lazım acaba almamaları için
ya hacı abi yeter, git allahından bul ya, sen sataşmaktan zevk alıyorsun ama ben pek zevk almıyorum, kavgacı değilim. sana inat olsun diye ara sıra böyle boş konu açarım ama, sen beni engellersin artık,Yapay zeka demedim zaten, "yatay" zeka dedimOkuduğunu da anlamıyorsun...çok zeki birinden beklemediğimiz bir feedback...
Yav fatihcim gerçekten boşuna nefes tüketiyoruz. Anlaşabileceğimiz ortak bir paydamız yok. Motosiklet zevklerimiz bile farklı. Aynı dili konuşmuyoruz, aynı frekansta değiliz, aynı sosyal bilince de sahip değiliz anlaşılan. Biraz alıngan ve gergin bir gençsin belli, hafif de asosyal gibisin ama forumu hayatının merkezine koyduğun sürece huzura erebileceğini sanmıyorum...burası gerçekten aradığını bulabileceğin bir yer değil. Sanal kimliklerin berisine saklanarak ego mastürbasyonu yapmak dışında pek bir getirisi de yok. Boşver, bak senden sonra film falan konuştuk, git biraz izle rahatla.
Ama bana hala daha şaka yaptığını söyleme. Ya şaka yapmayı bilmiyorsun, yada dayak yememişsin derler adama...onu da boşver, ben uzatmadım.
Neyse yahu, sosyopat ergenlere laf yetiştiriyoruz şurada. Valla sıkıldım. Sen beni engellesene...
EK: Haa, bir de Hırbonen konusuna hiç girme bence. Troll dediğin adam, şu forumun belki de en karakterli insanlarından. Her an karşına da çıkabilir forumda. Benden söylemesi![]()
o değilde hani 80 yaşına gelmiş dedeler sokakta ulu orta bir birlerine dalıp kavga ediyorlardı bir videoda, hani 10 yaşında 15 yaşında çocuklar gibi kavga ediyorlardı, kendimi öyle hissettim bir an, kendime yakıştıramadım bu kadar uzun uzun atışmayı.
Sen bilmezsin, zamanında, 80'lerin ortalarında tek kanal trt varken et yemek iyi değil mercimek yiyin derlerdi, bize de yatılı okulda haftada 3-4 gün akşam yemeğinde kara şimşek çıkardı, tabi bahriye mektebi, kibar yetişmek lazım, kara şimşek de olsa yemeği çatal bıçakla yememiz gerekirdi.forumun gerizekalılık seviyesi artıyor günden güne.
Sadece bu konuya bakarsan bile her boku bildiğini sanan bu nedenle uzun uzun yazan ama aslında boş konuşan tiplerden anlaşılıyor zaten.
Bu biraz yandaş kanalların parasızlıktan kaynaklı hükümeti yalamak için "et yemek iyi değil bol sebze yiyin" diye haber yaptıgı dönem gibi.
Demek bu fındık kuruyemiş ,kuvvet verir muhabbeti burdan geliyorSen bilmezsin, zamanında, 80'lerin ortalarında tek kanal trt varken et yemek iyi değil mercimek yiyin derlerdi, bize de yatılı okulda haftada 3-4 gün akşam yemeğinde kara şimşek çıkardı, tabi bahriye mektebi, kibar yetişmek lazım, kara şimşek de olsa yemeği çatal bıçakla yememiz gerekirdi.
Bir ara da Çernobil nükleer santralı patladıktan sonra radyasyonlu diye Avrupaya satılamayan fındıklar dağıtılmıştı, yine TRT'de her gün bir avuç fındık mala gider tarzı kamu spotu yayınlanırdı.Bize de yatılı okulda fındık dağıtıyorlardı, bunlar radyasyonlu falan olmasın dur bi test edelim deyip fizik laboratuvarında geiger sayacı ile kontrol edip de yiyorduk.
Evet ben ilkokul sonlarında veya ortaokuldaydım. Güzel günlerdi. Fındığın radyasyonlu olacağı aklıma gelmemişti.Sen bilmezsin, zamanında, 80'lerin ortalarında tek kanal trt varken et yemek iyi değil mercimek yiyin derlerdi, bize de yatılı okulda haftada 3-4 gün akşam yemeğinde kara şimşek çıkardı, tabi bahriye mektebi, kibar yetişmek lazım, kara şimşek de olsa yemeği çatal bıçakla yememiz gerekirdi.
Bir ara da Çernobil nükleer santralı patladıktan sonra radyasyonlu diye Avrupaya satılamayan fındıklar dağıtılmıştı, yine TRT'de her gün bir avuç fındık mala gider tarzı kamu spotu yayınlanırdı.Bize de yatılı okulda fındık dağıtıyorlardı, bunlar radyasyonlu falan olmasın dur bi test edelim deyip fizik laboratuvarında geiger sayacı ile kontrol edip de yiyorduk.
Ulen o kadar şey konuşuldu geldin fındığı çektin kuvveti aldın.Demek bu fındık kuruyemiş ,kuvvet verir muhabbeti burdan geliyor![]()
Ulen o kadar şey konuşuldu geldin fındığı çektin kuvveti aldın.
Hadi git 2 kilo fındık ye.
Ben eğitimden bir gün önce gelmeyi düşünüyorum gel Kadıköy'e gotik avlayalım.Maalesef kuvveti karşılayacak birisi yok,ekstradan kuvvetlenmeyelim
Sonra böbrekler yok abi diye aramayınBen eğitimden bir gün önce gelmeyi düşünüyorum gel Kadıköy'e gotik avlayalım.![]()
Abi sende gel.Sonra böbrekler yok abi diye aramayın![]()
Hahah olur. Bugün yine gidecegim kadıköyeBen eğitimden bir gün önce gelmeyi düşünüyorum gel Kadıköy'e gotik avlayalım.![]()