A2 ehliyet için en uygun motor

Motosikleti
tvs raider 125
Görür Reis görür de, onun içinde kondisyonlu olmak lazım. Yorar adamı. Dominar da bu güçler de ama ideal hızı 120 km. Çift silindir olursa daha mı iyi olur sanki bilemedim.

Bu arada bu mesajı yazarken bir an kendimi motorun üstünde hayal ettim :) Gazı açınca bir den hızlanıp verdiği keyif tarif edilemez. Bunu hiç yaşamadan ölenler için üzülüyorum. Ben bir daha binemesem de yeterince bindim.
geçmiş olsun bir kaza mı vazgeçiş mi yoksa bu arada dominar çift silindir olsaydı aklımda o var vibratör misali diyorlar

geçmiş olsun bir kaza mı vazgeçiş mi yoksa bu arada dominar çift silindir olsaydı aklımda o var vibratör misali diyorlar
Teşekkür ederim. Bir kaza geçirdim. Detayı forumda var.

O motor çift silindir olur mu, bence olmaz. Daha pahalıya satmak zorunda kalacak. Hali hazırdakini zor satıyor. Vibratör diyenler biraz şaka yapmışlar. O kadar da değil. Son kasa eskilere göre daha az titreşimli. Hakkını teslim etmek te fayda var, dayanıklı alet. Gözüm kapalı dünyanın her yerine giderim dominar ile. İyi baktığın sürece seni üzmez. Nerdeyse beni öldürüyordu ama adamda hiç hasar yok.

Motosikleti
KT 150
Kimsenin yazmadığı, MT 03 ü sahneye çıkartmak istiyorum. 660 CC 47 begir sınırında tork manyağı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O eski tek silindirli Mt 03'lerde gösterge problemi yaygındı, epey bir kısmının göstergesi ya çalışmaz ya da çalışmadığı için başka göstergelerle değiştirilmişti. Alt devirlerde dolu dolu ama yüksek hız için üst devirlere çıktığında da yakıtı içerdi.

Motosikleti
tvs raider 125
Teşekkür ederim. Bir kaza geçirdim. Detayı forumda var.

O motor çift silindir olur mu, bence olmaz. Daha pahalıya satmak zorunda kalacak. Hali hazırdakini zor satıyor. Vibratör diyenler biraz şaka yapmışlar. O kadar da değil. Son kasa eskilere göre daha az titreşimli. Hakkını teslim etmek te fayda var, dayanıklı alet. Gözüm kapalı dünyanın her yerine giderim dominar ile. İyi baktığın sürece seni üzmez. Nerdeyse beni öldürüyordu ama adamda hiç hasar yok.
tekrardan geçmiş olsun a ehliyetine geçeceğim için 2027 nisan ayında o zamana kadar tecrübe olsun diye 450 sr kullanmak daha mantıklı geliyor zaten ss bir motora geçiş yapacağım ss sürmek mantıklıdır aklıma takılan şu o zamana kadar ağır bir sıkıntı çıkarır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar