Dainese dry balaclava alınır mı

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Buff sorunsalını ben de yaşadım ve balaclava aldım. Markası Shima, baya rahat ve kışlık. Buff çok takmak istiyorum, hatta şekilli şukullu bufflarım olsun istiyorum ama takmayı pek beceremiyor gibiyim 😅
Baktım ama stokta yok hiç bir yerde. Detaylı araştırmak istersen adı "Shima Balaklava X-Comfort Siyah"

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Önceden dainese balaklavasi kullanmis veya hala kullanan varsa düşüncelerinizi yazarmisiniz buff cok yoruyor artik
Motomax'den %40 garaj indiriminde aldığım Shima Balaklava X-Comfort Siyah balaklavayı kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim.

teri atıyorsa kaskı kirletmez mi?
Yaz sıcağında kaskın içine havalandırmadan giren eser miktardaki rüzgar malum, saçları kuru tutmaya yetmeyebiliyor. İpek balaklava bu noktada işe yarıyor ve çok hızlı kuruduğundan terin kolaylıkla atılmasını sağlıyor, kaska da yağ/ter bulaşmadığından temiz kalıyor.

Motosikleti
Dominar D250
Yaz sıcağında kaskın içine havalandırmadan giren eser miktardaki rüzgar malum, saçları kuru tutmaya yetmeyebiliyor. İpek balaklava bu noktada işe yarıyor ve çok hızlı kuruduğundan terin kolaylıkla atılmasını sağlıyor, kaska da yağ/ter bulaşmadığından temiz kalıyor.
tamamdır ben teri vücuttan dışa atıyor diye düşünmüştüm sonuçta dışa attığında ürün ıslanacağı için o ıslaklık kaska bulaşır diye tahmin etmiştim

Buff sorunsalını ben de yaşadım ve balaclava aldım. Markası Shima, baya rahat ve kışlık. Buff çok takmak istiyorum, hatta şekilli şukullu bufflarım olsun istiyorum ama takmayı pek beceremiyor gibiyim 😅
Baktım ama stokta yok hiç bir yerde. Detaylı araştırmak istersen adı "Shima Balaklava X-Comfort Siyah"
En basta bende shima istiyordum ama stoklari yok artik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar