CB125F Alma Arefesindeyim

Motosikleti
Hero Dash 125
Uzun süre değil de hocam 1 sene sonra yükseltmeyi düşünebilirim 125 çünkü az gelecek eminim :(

Kısa bir süre kullanarak sonradan motürü satarak üzerine eklemeyi düşünüyorsanız, sıfırları kredi kartına vade farksız taksitle satılan bir motosiklet modeli almayın. Bu tarz modelleri ya satamazsınız yada yok parasına satarsınız. İkinci elde piyasa fiyatları çok düşüyor. Kişiler peşin parayı ikinci el motosiklete bağlamak yerine, kredi kartına taksitle sıfır motür almayı seçiyorlar. TVS Jupiter 125, TVS Raider, Hero Dash, Mondial modelleri gibi.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Kısa bir süre kullanarak sonradan motürü satarak üzerine eklemeyi düşünüyorsanız, sıfırları kredi kartına vade farksız taksitle satılan bir motosiklet modeli almayın. Bu tarz modelleri ya satamazsınız yada yok parasına satarsınız. İkinci elde piyasa fiyatları çok düşüyor. Kişiler peşin parayı ikinci el motosiklete bağlamak yerine, kredi kartına taksitle sıfır motür almayı seçiyorlar. TVS Jupiter 125, TVS Raider, Hero Dash, Mondial modelleri gibi.
Evet hocam bu dedikleriniz daha mantıklı ondan bi Dominar 250 bakmaya gideceğim yarın.
Köyde kalanları belki...
Ama yarısından fazlası Ankara Siteler de demirci...
Onların da motorla pek işi olmaz. :)
Doğru :D

Motosikleti
İki Teker Havada
Sıfıra o fiyat vermek yerine hint malı alınmasından yanayım
Herkese selamlar, Dominar 250 ile kaza yaptıktan ve kusurlu çıktığımdan ötürü satarak yollarımı ayırmak zorunda kalmıştım. Aradan geçen 5 ay sonra hem iyileşmek hem de biraz maddi olarak toparlamış bulunarak biraz motor bakınıyordum. Bir çok modeli araştırdım ikinci el fiyatlarına baktım ama hiç içime sindiremedim ki bütçemde düşük kalıyor zaten. Yeni 2025 CBF'lere bakarken led far gelmesi ekranın tft olması vb hoşuma gitti. Hem de yakın bir zamanda nakit ihtiyacına doğarsam daha kolay satabileceğimi düşnüdüğüm için hemen Tansoy bayiyi aradım 60 bin peşin verdiğimde kalan 80 bin TL'yi 12 taksit yapabileceklerini 17 bin tl faiz oynayacağını söyledi açıkcası bana mantıklı geldi. 10 bin TL'de sigorta ve noter ücretlerine verip almayı düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bir de sizin fikirlerinizi almak istedim tecrübeli abilerim ve kardeşlerimden.

Araştırdığım modeller:
  1. Jupiter 125
  2. Dio 110
  3. Activa 125
  4. Dash 125
  5. Raider 125
  6. NS 125 ABS
  7. 250 CL-X
  8. SYM Jetx 125
  9. Tweet 125 GT
Listeye bence Voge R125 i ekle
15 hp gücününde sorunsuzluğu ispatlamış sağlam kaliteli az yakan motor
Daha ne olsun

• Beğen
Tepkiler: AKS
Eyvallah valla ilk defa duydum :) yarın bi dominara bakacağım olmazsa listeme alayım
Parçasını bulmak zor ve pahalı , servisleri dandik ve 2.el piyasası ölü . Bajaj grubuna bakmak daha mantıklı D250 yerine D400'Lere de bakabilirsiniz arada 150bin TL civarına satmak isteyenler oluyo

• Beğen
Tepkiler: AKS

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Sabah Pulsar F250 almaya gidiyorum dominarı satacak kişi almaya gittiğimde telefonu açmayıp ilk gelene sattım diye mesaj atıyor :) hayat çok enterasan.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Satmak istememiştir belki bazıları pişman olabiliyor . F250'de güzel motor ama 2.eli ve parça bulunurluğu nispeten daha sıkıntı Dominar'a göre
14 bin km garantili 2024 model 80 bine anlaştık fiyat konusunda uygun değeceğini de düşünüyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yorum yazıp, destek olan herkese çok teşekkür ederim. Bajaj F250 aldım yukarıda belirttiğim gibi.

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
Parçasını bulmak zor ve pahalı , servisleri dandik ve 2.el piyasası ölü . Bajaj grubuna bakmak daha mantıklı D250 yerine D400'Lere de bakabilirsiniz arada 150bin TL civarına satmak isteyenler oluyo
İyice sallamışsın
Voge r125 yedek parçaları bajaj ns125 den ucuz
Yedek parçalar İstanbul ana merkezden lider motor mekanik motordan hemen geliyor
En uygun voge yedek parçaları mekanik motor da
Performansı ve kalitesi ns125 in kötü
Tek ns 125 in artısı ikinci el piyasası voge r125 a kıyasla bir tık daha iyi

Son düzenleme:
Hayırlı olsun uyguna almışsınız.125lik motordan daha olacağı kesin bende f250yi anca 600cc üstü 2-3 silindir bişey alırsam değiştirmeyi düşünüyorum öteki türlü çok da gerekli gelmiyor.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Hayırlı olsun uyguna almışsınız.125lik motordan daha olacağı kesin bende f250yi anca 600cc üstü 2-3 silindir bişey alırsam değiştirmeyi düşünüyorum öteki türlü çok da gerekli gelmiyor.
Sağolun evet meslektaştan denk geldi güzellik yaptı çok hafif egzoz tarafında sürtme falan var önemli değil. Dominardan sonra daha kıvrak hafif geldi bi de ilk başta 6.vitesi aradım ama tabii yok :)

Ulen o değilde motor hastalığının en güzel zamanı o yeni motor alma arefesi. Aldıktan sonra heyecan bir tık gidiyor ama o alana kadar ki hedef odaklı notere kadar olan sürecin vücuda verdiği dopamin manyak bişey ya 😁 O

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar