150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Motosikleti
D400
istiyosa dünyanın en iyi motoru olsun switche basınca çalışmıyorsa neye yarar ;)

valla reiz işin ilginç yanı hiçbir problem yaşamadım 1 senedir bu aletle.
1-2 kez stop etti o kadar boş yere.
150 bine full aksesuar alet aldım, switch e 4 kere basınca calısıyorsa da yeterli bana :)

Arkadaş 3 gündür motora binmiyordu ondan önceki 2 günde aküyü şarj edicek kadar sürmüyodu dün sabah finaller için kampüse gidicektik bir baktık motor çalışmıyo vurdursakta çalışmıyo 4 5kilometre motoru ittirdik orda içimden Hintlilere bu kadar ağır motor yapılır mı diye söve söve ittim ama bizim arkadaşın salaklığı Hintlilere sövmemek lazım adamlar ne kadar para o kadar köfte mottosuyla ilerledikleri için normal

full aksesuar dolu depo 210 kilo falan sanırım.
burada arkadaşına laf yapacaksın ama; aküyü öpmüş :D

valla reiz işin ilginç yanı hiçbir problem yaşamadım 1 senedir bu aletle.
1-2 kez stop etti o kadar boş yere.
150 bine full aksesuar alet aldım, switch e 4 kere basınca calısıyorsa da yeterli bana :)

full aksesuar dolu depo 210 kilo falan sanırım.
burada arkadaşına laf yapacaksın ama; aküyü öpmüş :D
210 Kilodan fazladır diye düşünüyorum benim motosiklet 180 185 kilo civarı bir şeydi diye hatırlıyorum onu ittirmek Dominar'ın yanında bisiklet ittiriyomuş gibi geliyodu bana 😂 . Bajaj'ın hatası yok zaten sadece çok ağır motor yapmış olmaları sıkıntı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bajaj'ın aküleri zaten dandik geliyor diye biliyorum, kaliteli bir akü almak şart. Bir de 2 senede akü ölebilir.

Bajaj'ın aküleri zaten dandik geliyor diye biliyorum, kaliteli bir akü almak şart. Bir de 2 senede akü ölebilir.
Arkadaş aküsünü kendisi öldürdü , şarj ettimde İnşallah yolda kalmaz. RS200 , NS200 ve N250'lerde akü sorunu olduğunu biliyorum ama Dominar'larda ki akü daha sağlammış gibi geliyor

bileni yok, yedek parça sıkıntısı çeker misin bilmem
ikinci elini de bilmiyorum daha yeni ilana koydum
öyle motordan da çok anlamam
fiyat ve şehir içi dediğin için öneriyorum sırf
hunter 350

Motosikleti
D400
bileni yok, yedek parça sıkıntısı çeker misin bilmem
ikinci elini de bilmiyorum daha yeni ilana koydum
öyle motordan da çok anlamam
fiyat ve şehir içi dediğin için öneriyorum sırf
hunter 350

ikinci el ölü
yedek parça ve teknik servis pahalı
350 cc 20 beygir güçsüz

ama dikkat çeken güzel bir motor.

F54

bizim bi elemanda rs 200 var sabah 6 da fabrikaya gidiyor stop ediyor iniyor motordan arkasını dönüyor motor bi anda tutuşuyor sağa sola koşuyor yangın tüpü ararken birkaç dakika da geçiyor elektrik tesisatı ve birkaç yan plastik değişimi 80k tuttu sanırım akü veya tesisat gereğinden fazla ısınıyor yangın çıkacak derece
bajaj kullanan arkadaşlar dikkat edin motor durduk yere alev alabiliyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bizim bi elemanda rs 200 var sabah 6 da fabrikaya gidiyor stop ediyor iniyor motordan arkasını dönüyor motor bi anda tutuşuyor sağa sola koşuyor yangın tüpü ararken birkaç dakika da geçiyor elektrik tesisatı ve birkaç yan plastik değişimi 80k tuttu sanırım akü veya tesisat gereğinden fazla ısınıyor yangın çıkacak derece
bajaj kullanan arkadaşlar dikkat edin motor durduk yere alev alabiliyor
Geçmiş olsun. Off aklıma Daelim S3 geldi.

• Beğen
Tepkiler: F54
Direk dominar 250 derdim ama biraz kriterlerinin dışına çıkarak qjmotor(rks) srk250 naked modelini de ekleyeceğim. Grenaj parçalarında belki servise muhtaç kalabilirsin ama geri kalan tüm herşeyde yedek parçayı piyasadan tedarik edebilirsin. Tnt250 ve tnt249s modellerinin yeni kasası ama şase blok vs, çoğu parçası aynı. Çok binilmeseler de 10 yıldır piyasadalar.

Dominar 250nin aslında kroniği yok fakat bazı parçaların kalitesiz kullanılmasından kaynaklı sorunlar olabiliyor. Akü, ön dişli ve zincir gibi parçaları zamanı geldiğinde orjinalden daha kaliteli muadilleriyle değiştirince japon kalitesinde değil belki ama japon sorunsuzluğunda bi motosiklet elde ediyosun. Özellikle aküde alır almaz gol yiyebilirsin, yuasa varta gibi muadillerinden birini takıp arkana bakmıyosun.

dostlar ilk motorum olacak ve bu civarlarda bütcem var beni uğraştırmayacak aksi bi durumda parça sıkıntısı yaratmayacak , yolda bırakmayacak bi motor önermenizi istiyorum.Zaman zaman uzun yolda yapmayı düşünüyorum. Ama genellikle şehiriçi kısa mesafelerde kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum
Trafikte kullanacaksanız dominar yerine ns200 alınır. Alternatif olarak Duke 250 denk getirmeye çalışın onu da satarken uğraşırsınız. Kendi kendine alev alan motor yok bakımsız motor vardır, motorsikleti alırken aldıktan sonra benzin atmak dışında hiçbir bakımını yaptırmayan insanlar görüyoruz o arkadaşlara Honda da r25de dayanmaz.

Trafikte kullanacaksanız dominar yerine ns200 alınır. Alternatif olarak Duke 250 denk getirmeye çalışın onu da satarken uğraşırsınız. Kendi kendine alev alan motor yok bakımsız motor vardır, motorsikleti alırken aldıktan sonra benzin atmak dışında hiçbir bakımını yaptırmayan insanlar görüyoruz o arkadaşlara Honda da r25de dayanmaz.
KTM'nin 125 250 CC gruplarının sensörleri ve elektrik tesisatı aşırı dandik servislerininde dandikliği ve fiyat pahalılığı insanın canını o parayı verdikten sonra çok sıkar yakın arkadaşlarımdan birinde Duke125 vardı objektif bir yorum yapamam ama motosiklet servis ve elektrik tesisatı dışında sorunsuzdu ama onun yerine ilk motorda kesinlikle NS200 , Dominar250 400 , RTR200 veya N250 öneririm.

Motosikleti
Yok
KTM'nin 125 250 CC gruplarının sensörleri ve elektrik tesisatı aşırı dandik servislerininde dandikliği ve fiyat pahalılığı insanın canını o parayı verdikten sonra çok sıkar yakın arkadaşlarımdan birinde Duke125 vardı objektif bir yorum yapamam ama motosiklet servis ve elektrik tesisatı dışında sorunsuzdu ama onun yerine ilk motorda kesinlikle NS200 , Dominar250 400 , RTR200 veya N250 öneririm.
bütcemi ayarlayabilirsem dominar 400 ayarlamaya çalışacağım

Motosikleti
Brixton Cromwell 125
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlar ilk motorum olacak ve bu civarlarda bütcem var beni uğraştırmayacak aksi bi durumda parça sıkıntısı yaratmayacak , yolda bırakmayacak bi motor önermenizi istiyorum.Zaman zaman uzun yolda yapmayı düşünüyorum. Ama genellikle şehiriçi kısa mesafelerde kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum
Merhaba @smtkrrsln bey. Benim naçizane tavsiyem size şu şekilde olacaktır; Eğer biraz araziye bozuk yollara girsin, boyum kısa değil biraz da iri dursun derseniz " XPulse 200 4V Pro " motosiklet dünyasına adım atmak için ideal olacaktır. Şu an 134.999 TL'e sıfır olarak satın alabilirsiniz ki bence bu fiyat günümüz şartları için çok ideal. Genel olarak Hero markasında da sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ama arazi ile hiç işim olmaz ben sadece yol odaklı kullanacağım derseniz de bence " Hunter 350 " bakabilirsiniz. Yaklaşık 170.000 TL bandına alınması mümkün hatta daha 200 KM'de satılık olanlar var. Royal Enfield markası ile de yine sorun yaşamanız bana göre pek mümkün değil. Zira bu motosikletler gereksiz hiç bir donanım ve teknoloji barındırmadıkları için bozulacak, yolda bırakacak genel durumları da söz konusu olmamış oluyor. Zevk ve tercihinize bağlı olarak bu iki model de sizi yolda bırakmaz, mahcup etmez. En önemlisi, yeni başladığınız için olası hatalarınızı tolere ederek size daha güvenli eşlik edeceklerdir. İki modelde kullanımı kolay yumuşak huylu ve gaz kollu modellerdir. İki marka da güvenilir. Sağlam ürünler çıkartan markalardandır. İki model de büyük masraf açacak yolda bırakacak teknoloji ve sorunsallar içinde barındırmaz. O yüzden tabi ki tercih size kalmış ama bu modellere bir bakmanızı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim kararınızın, keyifli sürüşler. Sevgiler, selamlar.

Bende Bajaj kullanıyorum zaten de 250lik KTM kullanan arkadaş sorun yaşamadı gördüğüm kadarıyla satarken ktm satılmıyor.

Bende Bajaj kullanıyorum zaten de 250lik KTM kullanan arkadaş sorun yaşamadı gördüğüm kadarıyla satarken ktm satılmıyor.
O servisten servise montajdan montaja değişiyor ama çoğu şans işi . Bakımın birisinde yağ doldurulan tapayı takmamışlar yolda giderken ben fark ettim üstünü bez gibi bir şeyle kapatıp servise geri götürdük üstüne üstlük tapayı geri de bulamadılar başka motordan uydurdular.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar