RTR200 arıza lambası sorunu

ava

Arkadaşlar Bu Sorun Contaları Değiştirdikten sonra meydana geldi, bazen arıza lambası yanıyor bazen ise sönüyor.

Cihaza bağlattıgımda oksijen sensörü diyor, bende oksijen sensörünü temizlettim ışığı söndürttüm, 2 gün sonra tekrar yandı.

Motor ilk marşta tekde alıyordu normalde şimdi gaz açıp marşa basmam gerekiyor, motor 20bin kilometrede ve hiç akü değiştirmedim akü zayıfladığı için arıza lambası yakar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: arkadaslar nedense motoru bazen otolarka koydugumda kapat aç yapınca motor isigi sonuyor ne alaka ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Inazuma
Tamamen tahmini bir cevap veriyorum. Zaren yanlış cevap vermişsem biri düzeltir :)

Motoru çalıştır. Gaz maz verme. Conta değişimi yapilan yere basincli hava spreyi veya wd40 sıktığın zaman devir değişimi oluyor mu kontrol et. Muhtemelen conta degişimi sirasinda hava kacagi oldugu icin motorun beyni "abi bu hava bu yakıt beraber gitmez" diyor.
Ac kapa yaptiginda sönmesi de şeyden olabilir:
Anahtarı çevirdin, motor güç aldı. Beyin bir tarama yapar. O esnada her şeyi düzgün bulmuşsa arıza lambasını yakmıyor olabilir.

Sadece tahmin, YTD.

Arkadaşlar Bu Sorun Contaları Değiştirdikten sonra meydana geldi, bazen arıza lambası yanıyor bazen ise sönüyor.

Cihaza bağlattıgımda oksijen sensörü diyor, bende oksijen sensörünü temizlettim ışığı söndürttüm, 2 gün sonra tekrar yandı.

Motor ilk marşta tekde alıyordu normalde şimdi gaz açıp marşa basmam gerekiyor, motor 20bin kilometrede ve hiç akü değiştirmedim akü zayıfladığı için arıza lambası yakar mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: arkadaslar nedense motoru bazen otolarka koydugumda kapat aç yapınca motor isigi sonuyor ne alaka ?
Hangi contalar değişince oldu?
Üst kapak, Silindir, Yan kapaklar, bir sürü conta var.

ava

arkadaşlar oksijen sensörü temizleme sonrası 2 gun sonra tekrar arıza lambası yanmıştı fakat birkaç gün sonra söndü ve motor şuan saat gibi çalışıyor allahtan temizleyerek kurtarıldı yoksa masraf çıkıcaktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar