mt helmets thunder 4 sv alınır mı

Motosikleti
rtr200
herkese iyi günler. Eski kaskım olan İcon airform dark modeli çok kötüydü. en son kaskın mekanizması kırılınca yedek parçasını da bulamadım. bende 10-12k bandında kask bakarken mt helmetsin thunder 4sv modelini gördüm kullanan var mı? Alınır mı? veya varsa bildiğiniz bu fiyatlarda güzel kask önerilere açığım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Scorpion Exo 520 Air modelini de araştırmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
parasına göre fena bir kask değil 8000 civarına bulunuyor ama 12000 civarı bütçe varsa tommy gun un dediği gibi scorpıon bakabilirsin ama ondada yedek parça mt kadar yaygın değil ikisininde satışını yapıyorum

Motosikleti
CB750A
Önden hava sızdırıyor. Kışın soğuğu yiyorsun. bağlantı kayışı çok kısa. Eldivenle takması zor geliyor bana. Vizör tam açıkken rüzgardan ses yapıyor
vizörü hiç kullanmadım ama yazdığına göre aç kapa mekanizması çok hızlı bozuluyormuş.

Aldığımda suratımı sıkıyordu. çok çabuk açılmadı ve formunu koruyor. Gözlükle rahatsız etmiyor. Interkomu takması kolaydı. Daha yazı göremedim ama terletecek gibi durmuyor.

Fazla kıyas yapacağım kaskım olmadı (2. kask). 3 ay önce aldığım fiyat 7k. bu banttaki diğer kasklarda buna benzer olacaktır diye düşünüyorum.

Motosikleti
D400
Ben halihazırda kullanıyorum.

Ön camı tam oturtmazsan rüzgar giriyor, bastırman gerekiyor. Bir de 120+ hızlarda üst havalandırma kapalı olsa bile nedense hava girişi oluyor kafana hissediyorsun.

Güneş vizör sistemi leş 2 ayda bozuluyor ve düzelmiyorda.

Aynı bütçeye scorpion / hjc var onlara yönelmeni tavsiye ederim

Motosikleti
rtr200
Scorpion Exo 520 Air modelini de araştırmanızı tavsiye ederim.
elimden geldiğince motomaxdan kask kalmak istemiyorum. Elimdeki kaskı da onlardan aldım ve yedek parçasının olmaması yüzünden kullanamıyorum. Güvenim yok o mağazaya karşı. Teşekkürler yorum için

Motosikleti
rtr200
O halde yeni kask alırken Gugıl Emmi'ye veya Cihat Çapırtı'ya "kask yedek parça" diye sor bakalım hangi markanın yedeği bulunuyormuş ona göre al.
ilk kaskımdı. sağlam bişey istemiştim satıcıdan ona güvenip aldım. tecrübe oldu :) gidip parçasını sorduğumda yaza kadar beklemeniz gerekiyor dediler başlarından savdılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar