Motosiklet ayak braketi tek başına değiştirilebilir mi?

Merhaba, ayak pegini tutan kısım kırıldığı için parçanın yenisini sipariş ettim ve söküp yenisini taktıracaktım ama sanayide 300 TL dediler. Yani verilmeyecek bir para değil ama bana çok geldi. Elim anahtar, alyan falan tutuyor. İyi kötü anlarımda bu işlerden ama direkt bir motosiklet üstünde bir şey takıp sökmedim hiç. Dolayısıyla o 3 vidadan birisi başka birşeyide tutuyorsa onu da sökmekten korktum açıkçası. Yapılabilir mi sizce, o vidalar başka bir şeyleri tutuyor mu görünen haricinde?

Parça bu. Bir de o küçük delikte bir yuvaya vidalı oluyor sanırım grenajı söküp onu halledebilirim.

Motor TVS Apache rtr 200 2024 model.

Motosikleti
Ns200 15"
Civataları söküp aynı şekilde geri montajlarsanız sıkıntı yaşamazsınız, bu kısımda ayar gerektirecek ve zahmet ettirecek bir şey göremiyorum.

5 dakikadan fazla sürecek bir değil.

Civataları söküp aynı şekilde geri montajlarsanız sıkıntı yaşamazsınız, bu kısımda ayar gerektirecek ve zahmet ettirecek bir şey göremiyorum.

5 dakikadan fazla sürecek bir değil.
Peki vites kolunun olduğunu sökünce ayarı bozulur mu?

Vites kolunu çıkarmadan önce yerini işaretle mutlaka. Çıkmaz kalemle veya nokta ile. Sonra takarken uğraşma.
Kendin sçöer takarsın. Zor bir şey değil.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Dogru bir alet takımı cok onemli, o saplamanin kafasini siyirirsan cok ugrasirsin sonrasinda. Gecmis olsun, gerekli islemler yukarida belirtilmis zaten.

O en büyük vida arka şasiyide tutuyormuş bu arada. Baya uğraştırıcı yani dediğiniz gibi 3 vida sökmekle olmuyor. Aynı sorunu yaşayan olursa anlatabilirim detayını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar