Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel tasarımlı bir motosiklet ama çok akıllı uslu kullanımda başına bir şey gelmez. 150Km'den sonraki sallantıya yol açabilecek her hareket büyüyerek kontrolü kaybediyorsun hissi veriyor. Bir de hızlanınca kafadan hafiflediği söyleniyor, bu sanırım geometri ya da aerodinamik sebepli...
Bakmanın ötesinde , motorlarımda gereksiz aksesuar kullanmayı sevmiyorum , özellikle elektrik aksamında yapılan ilaveler motosiklette çok fazla hataya sebep olabiliyor. Helga doğuştan full aksesuar bir motor olduğu için neredeyse hiç ilave parça takmıyorum . Navigasyon için enerjiyi motorda zaten bulunan çakmak çıkışından alınca hiç sorun yaşanmıyor. Bir tek Akü değişimnde orijinal aküye parayı basmak şart yoksa büyük dert açar.
Çok güzel tasarımlı bir motosiklet ama çok akıllı uslu kullanımda başına bir şey gelmez. 150Km'den sonraki sallantıya yol açabilecek her hareket büyüyerek kontrolü kaybediyorsun hissi veriyor. Bir de hızlanınca kafadan hafiflediği söyleniyor, bu sanırım geometri ya da aerodinamik sebepli...
Honda nın 18” ön jant seçiminin bu motora çok uygun olmadığı düşünülüyor. Ben 220 km lere kadar artçılı olarak zorlamıştım wobble yoktu daha üzerini de bu motorun yapması zaten mümkün değil . O ağır cüsseyi kaldırmıyordu gücü.
Bizim tommykel anlamaz öyle güvenli duruş falan . Duruyomu durmuyormu onu soruyor Ayrıca @tommygun ABS li motor mu görmüş hayatında . Adam Er6 dan başka motora binmemiş. V-Strom diyoruz “ o ne “ diyor
Ben burada canım ciğerim Tommyciğime çok haksızlık etmişim . Bazen samimiyetten doğan şuursuzlukla en sevdiklerimizi bile kıracak şakalar yapabiliyoruz.
Tommycim senden çok çok özür diliyorum umarım kendimi affettirebilirim.