Hayatıma Giren Helgalar (Motosiklet İçerir)

Motosikleti
D400
Saçımızın dökülüp dötümüzdekinin o havasız ortamda direnmesine acayip sinirleniyorum.

neyse daha kel değilim seyreldi az sadece, bu yaştan sonra da dökülmez artık diyorlar

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafanın dışı değil içi önemli. Çok takılmayın öyle kıla tüye.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Görsellerden yazdıklarımı değilleyen (veya olumlayan) herhangi bir anlam çıkaramadım açıkçası. :) (Birinde 40-45 derece civarı yatmış bir V Strom var; ben zamanında X City scooter ile de o kadar yatırabiliyordum motoru, V Strom yatabilsin o kadar yani? Diğerinde de çamurlu touring lastikler var, evet bu biraz sınırları zorlamak olmuş gerçekten; 70/30, 60/40 veya 50/50 bir lastik o senaryoya daha uygun olurmuş...)

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Görsellerden yazdıklarımı değilleyen (veya olumlayan) herhangi bir anlam çıkaramadım açıkçası. :) (Birinde 40-45 derece civarı yatmış bir V Strom var; ben zamanında X City scooter ile de o kadar yatırabiliyordum motoru, V Strom yatabilsin o kadar yani? Diğerinde de çamurlu touring lastikler var, evet bu biraz sınırları zorlamak olmuş gerçekten; 70/30, 60/40 veya 50/50 bir lastik o senaryoya daha uygun olurmuş...)

Seni değilleyen birşeyler değil makarasına birşeyler koymak istemiştim. Facebook da o çamurlu resmin altında şöyle yazar “ bugün çok eğlendim” eğer 50 / 50 bir lastikle girseydim o çamura

1- Dişli yapısı ile bolca çamur toplayan ön lastik asfalta uygun ön çamurluğu patlatırdı.
2- Dişleri sınırlı açıklık ve derinlikte olan bu lastiklerle çamurda debelenmek çok daha eğlenceliydi 😎

İlk resimde ise anlık yatış açısına bakarsan , doğrudur 45 derece civarinda bir yatış var. Fotoğraf spontane çekildiği ve o anda poz vermediğim için bence çok güzel çıkmışım o yüzden paylaştım. Ama DL1000 in o gün ne kadar yattığını bilmeyi istersen lastiklerde olmayan chickenstripleri arkada kalan virajlarda araman gerekecektir 😁😁😁

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
V-Strom lobisinin bir temsilcisi olarak yine bir BMW K1200 GT konusunu yeterince bulandırmayı başardığımıza inanıyorum.. :D Emeği geçen herkesin köftelerinin kendilerine afiyet olmasını diliyorum. Hahahhahaha. :ROFLMAO:

Abi gerçekten lacivert mavisi çok seksi, çok çekici bir renk. Çok derin ve gözü doyuruyor. Çok kısa süre önce bir PanEuropean görmüştüm, oturmuştum selesine. Hani onda bile şunu düşünmüştüm, "La sürmeye adam ve zaman olsa gerçekten böyle bir aletle viraja yatmak isterim" diye. Yanlış anlamayın niyetimi, buzdolabını andıran ama virajda yattığında da hayretler içerisinde bırakan bir motosiklete benziyor. Güle güle kullanın. Helga 5'in temizliği de hayranlık uyandıracak şekilde.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
V-Strom lobisinin bir temsilcisi olarak yine bir BMW K1200 GT konusunu yeterince bulandırmayı başardığımıza inanıyorum.. :D Emeği geçen herkesin köftelerinin kendilerine afiyet olmasını diliyorum. Hahahhahaha. :ROFLMAO:

Abi gerçekten lacivert mavisi çok seksi, çok çekici bir renk. Çok derin ve gözü doyuruyor. Çok kısa süre önce bir PanEuropean görmüştüm, oturmuştum selesine. Hani onda bile şunu düşünmüştüm, "La sürmeye adam ve zaman olsa gerçekten böyle bir aletle viraja yatmak isterim" diye. Yanlış anlamayın niyetimi, buzdolabını andıran ama virajda yattığında da hayretler içerisinde bırakan bir motosiklete benziyor. Güle güle kullanın. Helga 5'in temizliği de hayranlık uyandıracak şekilde.

100.000 km nin üzerinde güzel kızım 😁

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Çok kısa süre önce bir PanEuropean görmüştüm, oturmuştum selesine. Hani onda bile şunu düşünmüştüm, "La sürmeye adam ve zaman olsa gerçekten böyle bir aletle viraja yatmak isterim" diye. Yanlış anlamayın niyetimi, buzdolabını andıran ama virajda yattığında da hayretler içerisinde bırakan bir motosiklete benziyor.
Maalesef PanEuropean'ın ölümcül bir yüksek süratte viraj sallantısı var. Bu yüzden özellikle İngiltere'de bütün polis filosu kullanımını durdurmuşlardı.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Forum olarak o renge pzvnk mavisi diyoruz. :)
Yok gerçekten, derin simli lacivert boya favorimdir. CRF 1000 L4'ün de mavili bi rengi vardı mesela, ben onu da çok sevmiştim. Resimde de hafif gölgede güzel gözüküyor.
Maalesef PanEuropean'ın ölümcül bir yüksek süratte viraj sallantısı var. Bu yüzden özellikle İngiltere'de bütün polis filosu kullanımını durdurmuşlardı.
Bilgim yoktu valla, aile dostumuz bir abimin motosikleti. Yalnızca poz vermeye oturmuştum üstüne. :D Enteresan bilgiymiş, teşekkürler paylaşım için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar