Nakit olmadığı için sıfır bakıyorum.10bin km altı kazasız hasarsız nk250 bulabilirsin
TVS Raider veya RTR200Aklımda Drift L ve Race 125 var ama ikisinede pek sıcak bakmıyorum bu bütçede sıfır motor ne önerebilirsiniz?
Sıfır bakıyorum hocam belirttim.TVS Raider veya RTR200
RaiderSıfır bakıyorum hocam belirttim.
Bulunduğum ilde yok maalesef bu fiyatlara sıfırıRaider
aprilia rx 125lerle aynı fiyattalarİkisi farklı segment Victor 250 nasıl olur race125 yerine
Merhaba, kullanım amacınız. Motosiklet tecrübeniz. Motosikletten beklentiniz ve kullanacağınız bölge gibi. Hatta beğendiğiniz bir tarz, model var ise, boy kilo durumunuz ile yazmanız. Size tüm arkadaşlarımızın çok daha verimli ve sağlıklı yarımcı olmasına olanak sağlayacaktır.Aklımda Drift L ve Race 125 var ama ikisinede pek sıcak bakmıyorum bu bütçede sıfır motor ne önerebilirsiniz?
Victor 99 nakit kartlı 120-130 civarında sıfır RX ilanda goremedim sitesinde 2024 modele 189 yazıyor 2025ler 275 belki geçen seneki gibi kampanya yinede yapabilirler ama yine de fiyat farkı varaprilia rx 125lerle aynı fiyattalar
Motorsiklet tecrübem yok oturduğum yer yokuşlu olduğundan torku önemli benim için Drift L düşünüyorum 94 e 12 taksit yapıyolar ama onunda torku düşük yokuşta bayılsın istemiyorum torkundan dolayı Race 125 düşünüyordum onada sıkıntılı motor diyorlar diye vazgeçtim arkadaş Victor 250 demiş ehliyet yetmiyor onada önerebileceğiniz başka birşey varsa açığımMerhaba, kullanım amacınız. Motosiklet tecrübeniz. Motosikletten beklentiniz ve kullanacağınız bölge gibi. Hatta beğendiğiniz bir tarz, model var ise, boy kilo durumunuz ile yazmanız. Size tüm arkadaşlarımızın çok daha verimli ve sağlıklı yarımcı olmasına olanak sağlayacaktır.
Not: Kart ile taksitli alacaksanız ilanlar da yazanlara çok aldırış etmeyiniz. Bir çok firma yazdığının aksine peşinat istemekte, faiz eklemekte hatta özellikle belirteyim. Uçar Motor denen firma tamamen hayal kırıklığı bilginiz olsun.
En kısa sürede hayalinizde ki motosiklete ulaşmanız dileğiyle. Sevgiler, selamlar.
TVS Jüpiter'e de bakın derimMotorsiklet tecrübem yok oturduğum yer yokuşlu olduğundan torku önemli benim için Drift L düşünüyorum 94 e 12 taksit yapıyolar ama onunda torku düşük yokuşta bayılsın istemiyorum torkundan dolayı Race 125 düşünüyordum onada sıkıntılı motor diyorlar diye vazgeçtim arkadaş Victor 250 demiş ehliyet yetmiyor onada önerebileceğiniz başka birşey varsa açığım
Terra 125 var Küba nın motoru 84 bin liraya sıfırAklımda Drift L ve Race 125 var ama ikisinede pek sıcak bakmıyorum bu bütçede sıfır motor ne önerebilirsiniz?
90.000 liraya sıfır motora sağlam kaliteli sıfır motor beklemeAklımda Drift L ve Race 125 var ama ikisinede pek sıcak bakmıyorum bu bütçede sıfır motor ne önerebilirsiniz?
Arttırabilsem arttırırım zaten bu fiyata sağlam bir motor beklemiyorumda daha sıkıntısız gözume güzel gelen bir motor arıyorum.Terra 125 var Küba nın motoru 84 bin liraya sıfır
90.000 liraya sıfır motora sağlam kaliteli sıfır motor bekleme
Bütçeni arttır
Gel bu foruma soruyu tekrar sor
95 bin e sıfır 2025 model hero Dash 125 Scooter lar var sıfır 5 yıl 50 bin km garantili motorlarArttırabilsem arttırırım zaten bu fiyata sağlam bir motor beklemiyorumda daha sıkıntısız gözume güzel gelen bir motor arıyorum.