A2 ehliyet için en uygun motor

Motosikleti
tvs raider 125
Dominarı taksitle satanlar var İstanbul'da. Baktın mı?
baktım onlara da mayıs ayında çekeceğim krediyi ufaktan da mt serilerine bakıyorum 😂 20 binde 215 bin tl ye konmuş 22 modeli 20 bin km sahibinde bişi çıkmaz ben alırım bişi çıkar korkusu yaşıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

450sr diyicem topa tutucaklar qj 400 bakabilirsin.
oda benim aklıma çok yattı 2023 serisi soğutucu patlatıyormuş sanırım sadece ama yeni kasalarında yada 450 mt nin kini mi ne takıyorlarmış sorun çıkartmıyormuş diğerine gelecek olursam ne kadar qj malı olsada rks getirdiği için parça sorununu bilmiyorum ki kazaya çok az bulaşan birisiyim taş çatlasa rüzgardan motorum düşer aynam kırılır

baktım onlara da mayıs ayında çekeceğim krediyi ufaktan da mt serilerine bakıyorum 😂 20 binde 215 bin tl ye konmuş 22 modeli 20 bin km sahibinde bişi çıkmaz ben alırım bişi çıkar korkusu yaşıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oda benim aklıma çok yattı 2023 serisi soğutucu patlatıyormuş sanırım sadece ama yeni kasalarında yada 450 mt nin kini mi ne takıyorlarmış sorun çıkartmıyormuş diğerine gelecek olursam ne kadar qj malı olsada rks getirdiği için parça sorununu bilmiyorum ki kazaya çok az bulaşan birisiyim taş çatlasa rüzgardan motorum düşer aynam kırılır
2 Ustamda SR450'ların yağ soğutucusunu iptal ediyor Yaz aylarında şehiriçinde 1 2 saat takılmıycaksan bir sıkıntı olmaz demişlerdi ama şans işi sanırım yağ soğutucusunu patlatmayanda olur patlatan da olur.

Motosikleti
tvs raider 125
2 Ustamda SR450'ların yağ soğutucusunu iptal ediyor Yaz aylarında şehiriçinde 1 2 saat takılmıycaksan bir sıkıntı olmaz demişlerdi ama şans işi sanırım yağ soğutucusunu patlatmayanda olur patlatan da olur.
İPTAL ETMEK DEĞİLDE 2023 SONRALARINDA YOKMUŞ DİYİP YENİ MODELLERİNKİNİ TAKIYORLARMIŞ SORUN OLMUYORMUŞ

Motosikleti
tvs raider 125
Cb250r daha kaliteli tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Satarken, trafikte aralardan geçerken dominara göre daha avantajlıdır. En çok şehir içi kullanılacaksa cb250r tavsiye ederim.
bu a2 fiyat politikalarına baktım apache alıp bütçemi biriktirip 1 sene sonra a ehliyetiyle artık r25 mt parasına daha güzel bir motor bakıyorum r7 de kaldım

bu a2 fiyat politikalarına baktım apache alıp bütçemi biriktirip 1 sene sonra a ehliyetiyle artık r25 mt parasına daha güzel bir motor bakıyorum r7 de kaldım
Çok mantıklı bir karar olmuş. Zaten A2 motorlarda çok uçuk bir fark yok. Tek silindir motorsiklet de yeterli yanlış anlaşılmasın ama bazı markalarda A2 kısıtlaması var diye ederinden daha yüksek tutarlar isteniyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
tvs raider 125
Çok mantıklı bir karar olmuş. Zaten A2 motorlarda çok uçuk bir fark yok. Tek silindir motorsiklet de yeterli yanlış anlaşılmasın ama bazı markalarda A2 kısıtlaması var diye ederinden daha yüksek tutarlar isteniyor.
yaş 20 ve askerliği 5 sene tecil ettik iş için 1 sene birikimle yaş 21 olur geri kalanını 2 sene taksitle krediyle alsak 23-24 e dayanıyoruz şuna bak yurt dışındaki insanlar parayı nereye harcayacaklarını şaşırıyorlar biz ömrümüzü harcıyoruz onların oyuncak dedikleri aletlere 😂 bu arada cbr 650r ı kafama koydum sanırım 4 silindir sesi beni benden aldı

Motosikleti
İki Teker Havada
İkinci el alacaksınız Voge Ds525x öneririm
15 bin km Norveç turunu artçı ile yapılmış sağlamlığı ispatlanmış sıkıntısız motor
Sıfır alacaksanız da Voge Ds625x tavsiye ederim
Ruhsatta 35 kw yazdığına bakmayın 63 hp alışılmışa sınıfında meydan okuyan güç üretir
Voge Ds525x veya Ds625x alın uygun fiyata kalite satın alın
Kaliteyi ucuza sahip olmak isteyenlerin markası Voge...
O Çinli bir Bmw...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İkinci el alacaksınız Voge Ds525x öneririm
15 bin km Norveç turunu artçı ile yapılmış sağlamlığı ispatlanmış sıkıntısız motor
Sıfır alacaksanız da Voge Ds625x tavsiye ederim
Ruhsatta 35 kw yazdığına bakmayın 63 hp alışılmışa sınıfında meydan okuyan güç üretir
Voge Ds525x veya Ds625x alın uygun fiyata kalite satın alın
Kaliteyi ucuza sahip olmak isteyenlerin markası Voge...
O Çinli bir Bmw...
Hade len Çinli Bmw imiş. Hayatında Bmw'ye mi bindin len yeni üye? Yarın öbür gün en tiri viri parçayı Yuki'de bulamadığında sen mi getirteceksin? Hayatında bırak kullanmayı görmediğin 625 Dsx'i günlerdir herkese öneriyorsun, sen bize açık ol; Yuki'nin merkezinde mi çalışıyorsun bayilerinden birinde mi?

Herif 500 bin para verecek ve aaaa? hava filtresi yok.

Motosikleti
İki Teker Havada
Hade len Çinli Bmw imiş. Hayatında Bmw'ye mi bindin len yeni üye? Yarın öbür gün en tiri viri parçayı Yuki'de bulamadığında sen mi getirteceksin? Hayatında bırak kullanmayı görmediğin 625 Dsx'i günlerdir herkese öneriyorsun, sen bize açık ol; Yuki'nin merkezinde mi çalışıyorsun bayilerinden birinde mi?

At gözlüğü ile bakmazsan göreceksin gerçekleri
Voge nin Loncin le Bmw ile ortaklığı var parçada üretiyor hala voge ye çamur atma derdindesin
Ulan bu kadar sığ düşüncede olmayın be kardeşim

Motosikleti
tvs raider 125

valla bir çinli altımda bozulacağına bir japon bozulsun daha iyi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
valla bir çinli altımda bozulacağına bir japon bozulsun daha iyi
İkisi de bozulmasın.

Voge'nin diğer Çinlilerin yanında daha kaliteli olduğunu ben de düşünüyorum ama servis kalitesi, yeterliliği Allah'a emanet. Geçmişte Yuki'den çok çekti bu insanlar. Bu nedenle bir motoru tavsiye ederken kağıt üzerinde yazan değerler ya da 1-2 inceleme videosundan ziyade işletme imkanlarına da bakmak gerekiyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İkisi de bozulmasın.

Voge'nin diğer Çinlilerin yanında daha kaliteli olduğunu ben de düşünüyorum ama servis kalitesi, yeterliliği Allah'a emanet. Geçmişte Yuki'den çok çekti bu insanlar. Bu nedenle bir motoru tavsiye ederken kağıt üzerinde yazan değerler ya da 1-2 inceleme videosundan ziyade işletme imkanlarına da bakmak gerekiyor.
Türkiye şartlarında aynı Çinli fabrikadan çıkan BMW ile Anadolu Kaplanı distribütörlü başka bir marka (Voge diyelim) karşılaştırmak abesle iştigal gerçekten.

Birinde arıza / sorun olursa servise gidersin yedek parça beklemezsin / sıkıntını hemen çözerler, hadi yedek parça bekleyecek olsan sana ikame motosiklet verirler, yağ bal ikram gırla. Diğer markada parça olmaz / gelmez, çok başın kıçın oynayıp sorun çıkarırsan arkaya bir irice bir ingiliz anahtarı sokup gönderebilirler de. (Bu son cümlede abarttım biraz ama ifade edilmek istenen net olmuştur...)

Çin'de yapılan Apple ürünleri ne kadar premium ise Çin'de yapılan bir BMW de o kadar premiumdur.

Motosikleti
tvs raider 125
Türkiye şartlarında aynı Çinli fabrikadan çıkan BMW ile Anadolu Kaplanı distribütörlü başka bir marka (Voge diyelim) karşılaştırmak abesle iştigal gerçekten.

Birinde arıza / sorun olursa servise gidersin yedek parça beklemezsin / sıkıntını hemen çözerler, hadi yedek parça bekleyecek olsan sana ikame motosiklet verirler, yağ bal ikram gırla. Diğer markada parça olmaz / gelmez, çok başın kıçın oynayıp sorun çıkarırsan arkaya bir irice bir ingiliz anahtarı sokup gönderebilirler de. (Bu son cümlede abarttım biraz ama ifade edilmek istenen net olmuştur...)

Çin'de yapılan Apple ürünleri ne kadar premium ise Çin'de yapılan bir BMW de o kadar premiumdur.
Kafa bi milyon bu konuda 1 sene sonra a ehliyetine geçip r7 - cbr650r vs.alırım diyorum bi yandan da a ehliyetine geçeceğim zaten hem öğrenim açısından şu an 450sr kullanım bi kaç sene hem tecrübe olur diyorum diğer bi düşüncem 100-120k bandında bir motor alıp bütçemi hem rahat yükseltip hemde yüksek cc leri alma şansım daha yüksek olur diyorum

Yok be kardeşim, 47 bg makine de 140-150 sabit gidemiyorsa ölelim bari. 😀
Görür Reis görür de, onun içinde kondisyonlu olmak lazım. Yorar adamı. Dominar da bu güçler de ama ideal hızı 120 km. Çift silindir olursa daha mı iyi olur sanki bilemedim.

Bu arada bu mesajı yazarken bir an kendimi motorun üstünde hayal ettim :) Gazı açınca bir den hızlanıp verdiği keyif tarif edilemez. Bunu hiç yaşamadan ölenler için üzülüyorum. Ben bir daha binemesem de yeterince bindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar