Kaskın korumasını yeterli bulmayan AGV K1S kullanıcısı

Arkadas yorumlarda kaskın en kücük modeli (x small) ile kaza yaptıgını söylemis yani kaskın bol gelme bi durumu yokmus.

Bazı kisiler de yorumlarda kaskın replika olabileceğinden bahsetmis.

AGV K1S'in parasının hakkını vermeyen bi kask oldugunu hepimiz biliyoruz zaten lakin bu kask gercekten bu kadar kötü mü?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kullananlar beni yadırgamasın ama AGV'nin gözümdeki imajı Çin malı Naked/SS motorlar gibi; çok güzel dizayn, çok şık ama dandik, moktan kalite.

Genç kardeşlerimiz de muhtemelen bu ömrü bitmiş, dandik kaskları 2. el alıyorlar şekil şukul için.

Bu 2 aylık videonun yorumlarına AGV resmi hesaptan yorum atarak; iletişime geçeceğini, durumu inceleyeceğini söylemiş. Ancak videoyu paylaşan motorcu hiçbir gelişme videosu paylaşmamış.

İlk videodan 11 gün sonra böyle bi reklam videosu atmış sadece.

AGV ile aralarında nasıl bi muhabbet döndüğünü öğrenmek isterdim.
Kullananlar beni yadırgamasın ama AGV'nin gözümdeki imajı Çin malı Naked/SS motorlar gibi; çok güzel dizayn, çok şık ama dandik, moktan kalite.
Orta-yüksek bütçede kasklar yine iyi bence. Ama muhtemelen o fiyatlara daha iyisi bulunur gibi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Kaskın yaşını ve orijinalliğini bilmediğimiz sürece bu videoların bir önemi yok bence, sırf modeli güzel diye kafa yapısına uygun alınmayan kasklarda sıkıntı çıkartacaktır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kaskın yaşını ve orijinalliğini bilmediğimiz sürece bu videoların bir önemi yok bence, sırf modeli güzel diye kafa yapısına uygun alınmayan kasklarda sıkıntı çıkartacaktır.
Kafa yapısına uyması önemli. yoksa en pahalı kaskı taksa aynı sonuç olabilirdi.
kaskı alırken mağazada 10dk denemeyle de anlaşılmıyor. bu yüzden ilk kaskı en azından sertifikaları standartları tam ama ucuz bir şey almak daha iyi, insan ikinci kaskını alırken daha iyi anlıyor çünkü.

Motosikleti
Ns200 15"
Kafa yapısına uyması önemli. yoksa en pahalı kaskı taksa aynı sonuç olabilirdi.
kaskı alırken mağazada 10dk denemeyle de anlaşılmıyor. bu yüzden ilk kaskı en azından sertifikaları standartları tam ama ucuz bir şey almak daha iyi, insan ikinci kaskını alırken daha iyi anlıyor çünkü.
Abi işte gençlerimize en başından bu tarz şeylerinde eğitimi verilmeli, foruma gelen absürt gençleri hepimiz hatırlıyoruz. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi işte gençlerimize en başından bu tarz şeylerinde eğitimi verilmeli, foruma gelen absürt gençleri hepimiz hatırlıyoruz. :)
gençlere (ve de bazı yetişkinlere) en başta sağduyu eğitimi verilmeli.

Lisede fizik dersinde "ama hocam bu gerçek hayatta ne işimize yarayacak" diyenler bu hale geliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
gençlere (ve de bazı yetişkinlere) en başta sağduyu eğitimi verilmeli.

Lisede fizik dersinde "ama hocam bu gerçek hayatta ne işimize yarayacak" diyenler bu hale geliyor.
Abi ne yalan söyleyeyim okulda en arka sırada oturan kendi halinde takılan elemanlardan biriydim, benim öğrendiğim en iyi şey öğrenmekti. :)

Öğrenmeyi öğrenseler ve kendisini sürekli geliştiren ve bu tarz gelişimlere toplumca adapte olabilseydik çok daha farklı olurduk.

Abi ne yalan söyleyeyim okulda en arka sırada oturan kendi halinde takılan elemanlardan biriydim, benim öğrendiğim en iyi şey öğrenmekti. :)

Öğrenmeyi öğrenseler ve kendisini sürekli geliştiren ve bu tarz gelişimlere toplumca adapte olabilseydik çok daha farklı olurduk.
Bizim arka 4 tayfamıza da hocalar sizden bir bok olmaz diyordu.
Şimdi hepsi güzel yerler de.
Yeni nesil de bu oran aşırı düşük.
Üzülüyorum hallerine.

Motosikleti
Ns200 15"
Bizim arka 4 tayfamıza da hocalar sizden bir bok olmaz diyordu.
Şimdi hepsi güzel yerler de.
Yeni nesil de bu oran aşırı düşük.
Üzülüyorum hallerine.
Abi maalesef ekonomik şartlar kötülüğünden ötürü aileler çocuklarına ilgi ve alaka gösteremez oldular, bu sebepten ötürü gençler başı boş büyüyerek saçma sapan toplum olma yolunda ilerliyorlar. Benim neslim nispeten az miktarda kurtarmış olsada bu zamanda 28-30 yaşında çocuk sahibi olan insanların evlatları Allah'a emanet büyüyorlar çünkü ebeveynleri çocuk bilincinde asla değiller.

Arkadas yorumlarda kaskın en kücük modeli (x small) ile kaza yaptıgını söylemis yani kaskın bol gelme bi durumu yokmus.

Bazı kisiler de yorumlarda kaskın replika olabileceğinden bahsetmis.

AGV K1S'in parasının hakkını vermeyen bi kask oldugunu hepimiz biliyoruz zaten lakin bu kask gercekten bu kadar kötü mü?

Videonun aynısını konu olarak açmıştım sanırım veya bir konunun altına yazmıştım ablamızın kafasına kask düzgün oturmuyor bile arada kafanın üst kısmına 1 2 parmak giricek kadar boşluklu takıyordu ondan olmuş bunu yorumlara yazınca silmeye başladı sonra beni engelledi 😂 . Bir motosiklet ekipman sayfası da güzel bir kask ve ceket hediye etmişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun örneğini 50 defa görmüşümdür hepsine aynı uyarıda bulunmama rağmen AGV K1S parasına daha düzgün ve kafa yapısına uygun bir kask alabildiklerini anlatmama rağmen kaskın tipi yüzünden hepsi K1S'le devam ediyor . Uzun yola çıkıyoruz 2 saat sonra arkadaşlardan birisi benzinlikte kulaklarım çınlamaya başladı diye turun 30 40DKsını çalıyor . AGV K5veya K6'dan başlar benim gözümde K1s K3 vs. parasını hak etmeyen kasklar K1S ve K6S arasında 2 kat fiyat farkı var ama kalite farkı 5 6 kat diyebilirim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu aplada kafa yok ki kask neyi korusun? :unsure:
Şekil 1/a Agave
Agave-americana.jpg

Bir üyemizin kask alma rehberi vardı bulabilen atabilir mi acaba?

@uurrdmrr konuyla alakasız profil fotoğrafınızdaki köpek sizin mi? Güzel bi köpekmiş; dilerim sağlıklı ve mutlu bi hayatı olur.

Bir üyemizin kask alma rehberi vardı bulabilen atabilir mi acaba?

@uurrdmrr konuyla alakasız profil fotoğrafınızdaki köpek sizin mi? Güzel bi köpekmiş; dilerim sağlıklı ve mutlu bi hayatı olur.
Evet fotoğrafta ki köpek benim şuan köyde 4 5 tane tavuk yemiş diye sürgün bir hayat yaşıyor ama keyfi yerinde. Dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar