Sadece Faturalı KRAL AVA 5000l Almak?

Merhabalar abilerim kardeşlerim nasılsınız umarım iyisinizdir. Şimdi yıllardır A1 ehliyetimi her ne kadar alsamda Birsürü benzinli motor kullanmış olsamda Kral ava 5000 elektrikli veya yuki sportsman elektrikli motor hayalim vardı geçen hafta facebookta dolanırken Şehrimde Satıldığını gördüm satıcıya yazdım çok uygun bir fiyata Yazmıştı pazarlık falan fiyatta anlaştık fakat şöyle bir durum var motorun plakası yok 2019da alınmış motor sadece elektrikli bisiklet plakası takmışlar o zamanlar yasalar sıkı değilmiş sanırım trafiğe sokulmamış şu anda sadece şase numarasıyla eşleşen bir faturalı irsaliyesi mevcut evrak olarak arkadaş 1 yıldır kullanıyormuş ve bursada hiçbir sorun yaşamadığını hatta bir polisin elektrikli bisiklet plakası takması gerektiğini söylediğini iletti yinede Çevirmeye girip Tescilsiz araçtan falan ceza yemekten korkuyorum arkadaş çok fazla çevirmeye girip sorun yaşamadığını söyledi şimdi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum sizce almalımıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motoru bağlarlarmı?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
q2b8no6.gif

Böyle abidik gubudik işlere girme.

Baştan ucuz bir şey aldığını zannedersin sonra başın çok ağrır.

Satıcının bir şey olmaz dediğine inanma o malını elden çıkarmanın peşinde, ne desin çevirmede başım ağrıyor o yüzden mi satıyorum desin?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sen niye çok giriyorsun foruma seyrek gir :D

Bu aralar bayağı sıkıntılı hayat benim için maalesef.. Teşekkür ederim böyle yazdığın için..
Geçmiş olsun. Hayatta sıkıntın neyse geçsin gitsin de keyfin yerine gelsin, daha sık girmesen bile ara sıra girip ben buralardayım, yıkılmadım ayaktayım de. Uzaktan merak etmek ya da geçmiş olsun demek dışında elimizden gelmez ama kaybolunca insan merak ediyor.

Sen niye çok giriyorsun foruma seyrek gir :D

Bu aralar bayağı sıkıntılı hayat benim için maalesef.. Teşekkür ederim böyle yazdığın için..

Bir ara yanlış hatırlamıyorsam özel hayatında sıkıntıların olduğunu yazmıştın, umarım düzelmiştir.

Düzelmediyse de o sayfayı kapatıp yeni sayfa açmanı tavsiye ederim. Eskiler eski sayfada kalsın, o kişiyi yeni sayfaya taşıma.

İşlerine karışmış gibi olduysam kusura bakma.

Bir ara yanlış hatırlamıyorsam özel hayatında sıkıntıların olduğunu yazmıştın, umarım düzelmiştir.

Düzelmediyse de o sayfayı kapatıp yeni sayfa açmanı tavsiye ederim. Eskiler eski sayfada kalsın, o kişiyi yeni sayfaya taşıma.

İşlerine karışmış gibi olduysam kusura bakma.

o iş tam düzelmedi.. Aslında gayet rahattım uzun süredir..Ama maalesef bazen burnumun dibinde bitiyor , geçen hafta karşımdaki mağzaya girdi alışverişe birşeyler aldı o sırada beni de gözledi.. Daha kötüsü dün ablası (atanamamış baldız) ve aynı sınıftan ortak arkadaşımız olan kız arkadaşı ile geldi..4 ay önce olan bir tartışmamız vardı sonrası anlaştığımız.. O konuyu tekrar ortaya serdi işyerinde gerginlik çıkardı bir süre işlerimn bitmesini beklediler işyerimde.. Bıdırdandılar homurdandılar gittiler.. Bende tekrar başa sardım gece uyuyamadım..
İşyerlerimiz satıldı yeni mal sahibi kirayı 3 kat arttırdı maalesef karakteri düzgün biriside değil..Zorluyor maddi olarak..
Babam kanser şu an tanı aşamasındalar muhtemelen aybaşında tedavi süreci başlayacak..Önce ışın sonra ameliyat edecekler.. Birşey yemiyor bayağı zayıfladı canımı sıkıyor..

Durumlar böyle..

Geçmiş olsun. Hayatta sıkıntın neyse geçsin gitsin de keyfin yerine gelsin, daha sık girmesen bile ara sıra girip ben buralardayım, yıkılmadım ayaktayım de. Uzaktan merak etmek ya da geçmiş olsun demek dışında elimizden gelmez ama kaybolunca insan merak ediyor.
Teşekkür ederim arada geliyorum benim için böyle düşünmen çok mutlu etti beni..Teşekkürler

o iş tam düzelmedi.. Aslında gayet rahattım uzun süredir..Ama maalesef bazen burnumun dibinde bitiyor , geçen hafta karşımdaki mağzaya girdi alışverişe birşeyler aldı o sırada beni de gözledi.. Daha kötüsü dün ablası (atanamamış baldız) ve aynı sınıftan ortak arkadaşımız olan kız arkadaşı ile geldi..4 ay önce olan bir tartışmamız vardı sonrası anlaştığımız.. O konuyu tekrar ortaya serdi işyerinde gerginlik çıkardı bir süre işlerimn bitmesini beklediler işyerimde.. Bıdırdandılar homurdandılar gittiler.. Bende tekrar başa sardım gece uyuyamadım..
İşyerlerimiz satıldı yeni mal sahibi kirayı 3 kat arttırdı maalesef karakteri düzgün biriside değil..Zorluyor maddi olarak..
Babam kanser şu an tanı aşamasındalar muhtemelen aybaşında tedavi süreci başlayacak..Önce ışın sonra ameliyat edecekler.. Birşey yemiyor bayağı zayıfladı canımı sıkıyor..

Durumlar böyle..

Teşekkür ederim arada geliyorum benim için böyle düşünmen çok mutlu etti beni..Teşekkürler
Geçmiş olsun, babanıza acil şifalar dilerim.

Diğerini artık hayatından çıkar, ne o kardeşini, arkadaşını alıp gelmeler. Takma kafana, çizgiyi çek, karşılık verme, salça olup üzerine sıçrayacak, belli oldu.

Neyse ara sıra buraya muhabbete el.

Geçmiş olsun, babanıza acil şifalar dilerim.

Diğerini artık hayatından çıkar, ne o kardeşini, arkadaşını alıp gelmeler. Takma kafana, çizgiyi çek, karşılık verme, salça olup üzerine sıçrayacak, belli oldu.

Neyse ara sıra buraya muhabbete el.
Çok çok teşekkür ederim.. Babam ışın tedavisine başlayacak haftabaşı..İlaç tedavisine başladı.Elimden geldiğince gönlünü hoş tutuyorum herşeyine koşuyorum..Genel durumu çok iyi Allah'a şükür .Ama nedense tedavi süreci başlayınca olan oluyor..Bundan korkuyorum.

Diğer meseleye gelince utandığım yerin dibine girdiğim bir konuydu..Tekrar hatırlattılar tekrar uykusuz kalmama sebep oldular.. 10 gün gibi kafam maalesef sürekli meşgul idi..Yine toplamaya başladım.Gittiğine üzülmüyorum yaptıklarına üzülüyorum. Ben karşımdaki insana sen desem gece uyuyamam. Ya da tartışırken önce ben ne yaptım hatam var mı diye düşünürüm..Bu insanlardaki gönül kırma yarışını arsızlığı anlamış değilim..Neyse artık buda geçer..2 aydır günde bir iki saat uyku ve gün boyu kafam meşgul geziyorum..
Teşekkürler iyi dilekleriniz için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar