14 sene sonra yeniden🥰🥰

Bende 10 sene ara verdim. 4 ay oldu tekrar başlayalı. hayırlı olsun.

Konu gözümden kaçmış. Hoşgeldiniz felicita ve grayline.
Özellikle grayline tam zamanında geldi. Millet racing motor tavsiyesi istiyor, v strom öneriyorlar. Naked tavsiyesine v strom öneriyorlar. Scooter isteyene de v strom önerecekler az kaldı. Bıhtık yaw.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Özellikle grayline tam zamanında geldi. Millet racing motor tavsiyesi istiyor, v strom öneriyorlar. Naked tavsiyesine v strom öneriyorlar. Scooter isteyene de v strom önerecekler az kaldı. Bıhtık yaw.
Ben önermyorum, övüyorum sadece. ama gençler vstrom almasın, emeklilere kalsın.
Ama Cyan'ın vstrom çok bakımlı, çok güzel, full aksesuar, onu herkese öneririm.

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık on dört sene önce bu gruba katılmış ve motosiklet dünyasına yeni adım atmıştım. Aradan geçen uzun yılların ardından tekrar buraya gelince, sanki bir zaman tünelinde geçmişe dönmüşüm gibi hissettim. O ilk günlerdeki heyecanı, sevgiyi, motosiklete duyduğum bağı yeniden hatırladım.

Bu uzun zaman içinde hayat, geçim derdi, düzen derken pek çok şey değişti. Ama yıllar sonra yeniden bir motosiklet sahibi olmak ve tekrar bu gruba dönmek beni gerçekten mutlu etti.

Eğer eski arkadaşlardan hâlâ burada olan varsa, sizlerle tekrar tanışmak, eski günleri yad etmek isterim.
Yeni arkadaşlara da selam olsun; umarım hep birlikte güzel paylaşımlar yaşar, keyifli sohbetler ederiz.

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
Hayırlı olsun yeniden hoş geldiniz. Feliçita ismini duyunca babamın kahvaltı hazırlarken bağırarak bu şarkıyı söylemesi aklıma geldi :D

Birde köfte olmazsa olmaz diyorlar.

Dürüm yiyin, şalgam suyu için diyeceğiz bunların mahalle baskısından sesimizi çıkaramıyoruz. :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar