E okuyucular hakkında

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bir iki kişinin kullandığına denk gelip bir göz attım ancak çok video var onları izleyip sıkılmak istemiyorum.
Alan kullanan var mıdır bütçe belirlemedim,inç konusunda yakından gidip görmem lazım, sadece okumak amaçlı olsun yeterli üzerine not alıp çalısmalar yapmayacağım.
Kitaplarıda ücretsiz bir şekilde edineceğim türkçe kaynaklı olacak.

Motosikleti
D400
bu işin en iyilerinden kobo idi.
ucuz aldıgın zaman gözlerini yoruyor bir noktadan sonra.

Amazon Kindle da baya popüler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben geçenlerde @espresso'nun tavsiyesiyle MediaMarkt'ın n11 sayfasından bir Kobo Clara BW 16Gb aldım. Çok memnunum. Pahalı bir ürün ama bence fiyatına değiyor. (7.000 küsur ₺ verdim, içimi yakmasın diye 9 taksit falan yaptım...) Kağıdı asla aratmayan bir ekran keskinliği var. e-Kitap okuyucu müthiş bir icat. Tabletle falan olmuyor bu işler; ekran keskinliği / göz yormama, hafiflik, pil ömrü vs. gibi konularda e-Kitap okuyucular çok ileride.

Motosikleti
D400
Ben geçenlerde @espresso'nun tavsiyesiyle MediaMarkt'ın n11 sayfasından bir Kobo Clara BW 16Gb aldım. Çok memnunum. Pahalı bir ürün ama bence fiyatına değiyor. (7.000 küsur ₺ verdim, içimi yakmasın diye 9 taksit falan yaptım...) Kağıdı asla aratmayan bir ekran keskinliği var. e-Kitap okuyucu müthiş bir icat.

evet müthiş birşey hiç göz yormuyor denemiştim ama kütüphane yapma takıntım nedeniyle fiziken almam da gerektiği için hiç bulasmadım

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
evet müthiş birşey hiç göz yormuyor denemiştim ama kütüphane yapma takıntım nedeniyle fiziken almam da gerektiği için hiç bulasmadım
Benim hanıma kalsa evdeki kütüphaneyi komple çöpe atacak o yüzden artık fiziksel kitap al-a-mam. (Fotoğraf albümü / sanat kitabı vs. hariç - onlar da aşırı pahalandı...)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bana 2018 yılında bir arkadaşım al dene belki fikrin değişir diye emanet bir kindle paperwhite 3 modeli ekitap okuyucu vermişti. Meh, ne gerek var, kitap dediğin kitap kokacak, hem ekran göz yoruyor falan diyordum ama cihacı kullanmaya başlayınca fikrim değişti.
internetten her tür kitabı bulabiliyorum, ne arasam inirip atıyorum içine, ekranı çok rahat.
Cyan alacağı zaman amazon kindle modellerinde bir sürü şeyi kısıtlıyor, donanım olarak daha özgür diye kobo almasını tavsiye ettim. bendeki eskiynce de kobo alacağım. Bendeki kindle'ı arkadaş yurtdışından ikinci el aldım 50 dolar verdi demişti, ben cihazdan memnun kalınca iade etmeyi 6-7 ay salladım, sonrasında da mesaj attım bana iban gönder sana 50 dolar göndereyim bu artık benim oldu sen kendine yenisini al dedim. Hala kullanıyorum, 2016 model ama hala bataryası 2 haftadan çok yetiyor, az önc ebaktım %40 küsür şarjı kalmış, şarja taktım dolu dursun diye ama en az bir hafta daha giderdi.
Bendkei cihazın wifi kapalı olarak kullanıyorum ki amazona bağlanıp yazılımını güncellemesin, amazon gibi firmalar yazılım güncelleyeceğiz diye her şeyi kısıtlıyorlar ve ne okuduğum, hangi kitapta daha çok zaman geçirdiğim gibi bilgileri casus gibi topluyorlar diye wifi kapalı uçak modunda kullanıyorum, zaten tek özelliği kitap okumak olan cihazda wifi gereksiz, başka özellik olmaması da kitap okurken dikkatinin dağılmamasına yarıyor, yani bu cihazlarda fazla özellik iyi bir şey değil. Çantaya falan rahat sığıyor, tatile giderken yanında taşıması kolay. Bilgisayara usb kablo ile bağlayıp bilgisayarda Calibre programını kullanıp kitapları transfer ediyorum.

Motosikleti
Yok
Kindle Paperwhite kullaniyorum da cok mu kullaniyorum derseniz hayir. Jailbreak yaptim Koreader filan da kurdum ama basina bir sey gelirse Kobo alirim net.
Ucak modunda aylarca yasiyor kindle yalniz, bayaa aylarca. Kendi Calibre serverim var, oradan kitap/pdf/epub filan atiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar