Yurt Dışından Parça Getirdim, İşinize yarayabilicek Bilgiler.

beyler konunun üstünden çok zaman geçmiş ancak hortlatayım dedim. Motorumun ecu'yu tr'de bulamıyorum. Acaba almanyadan bizzat kendim gidip alsam uçakla getirsem havaalanında sorun olur mu? Daha önce benzeri işlemi yapan varsa yardımcı olursa sevinirim...

Yok yahu o kadar ufak bir parçayı at sırt çantana getir. Bir şey olmaz.
Bu ne diye soran olursa motosikletimin beyni, yurtdışında işlem yaptırdım getirdim de. Belirli bir fiyatın altına kadar yanında kişisel eşya getirme hakkın da var da hiç girme o toplara. Ama muhtemelen girmene gerek de kalmaz. Havalimanında çantasında 8 tane Yeni Rakı olan, 33 tane iPhone 17 olan adamları arıyorlar daha çok.

Ha Kıbrıs uçağı ile yakın zamanda indiysen, biraz oyalan Duty Free'de falan. Kıbrıs yolcularıyla beraber çıkma =)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
beyler konunun üstünden çok zaman geçmiş ancak hortlatayım dedim. Motorumun ecu'yu tr'de bulamıyorum. Acaba almanyadan bizzat kendim gidip alsam uçakla getirsem havaalanında sorun olur mu? Daha önce benzeri işlemi yapan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Bir problem olmaz. Çoklu adet alıp yakalanmadığınız sürece sıkıntı yaşanmıyor.

XRAY'e girmeden önce çantanda olduğunu belirt :D motosikletimi Bodrum'a almaya gidip geri dönerken arkadaş ve aileme de uğrarım diye yanıma disk kilidi de almıştım bir yere park edince disk kilidi takayım diye Sabiha Gökçen havalimanında XRAY'e girince 4 5 tane silahlı güvenlik benim çantaya koşmaya başlayınca anladım içinde ki sensörden mi neyden bilmiyorum ama patlayıcı düzenek sandık demişlerdi 😂 .

Motosikleti
Suzuki
hayır motoru yunan veya bulgar sınırından çıkarıp karşıda takıp geri gelmekte var yani sonuçta :D ama uğraşmak istemiyorum... şu sokuk ve saçma memleketin zararına uygulamalar kafayı yedirtecek insana.. napalım motoru çöpe atalımda yenisini alıp daha fazla parayı mı ülke dışına verelim... anlamsız işler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hayır motoru yunan veya bulgar sınırından çıkarıp karşıda takıp geri gelmekte var yani sonuçta :D ama uğraşmak istemiyorum... şu sokuk ve saçma memleketin zararına uygulamalar kafayı yedirtecek insana.. napalım motoru çöpe atalımda yenisini alıp daha fazla parayı mı ülke dışına verelim... anlamsız işler
Benim de gelecek bahar için arabayla Bulgaristan sınırından geçip oradan Thule marka portbagaj taktırıp dönmek var. fiyatlar çok farkediyor.

Lazım olursa benim Burgaz'da sürekli gittiğim ustam var.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Lazım olursa benim Burgaz'da sürekli gittiğim ustam var.
Geen yaz Cyan ile Bulgaristan'a geçecektik işleri ayarlayıp fırsat bulamadık. Hatta ben motora yeşil sigortayı 3 aylık yaptımıştım, kaskomu da uluslararası yapmıştım. Bir de oraların köftelerini deneriz diyorduk olmadı. Önümüzdeki bahara artık. Dereköy - Burgaz arası yollar motor sürmek için çok güzel gibi geldi.

Geen yaz Cyan ile Bulgaristan'a geçecektik işleri ayarlayıp fırsat bulamadık. Hatta ben motora yeşil sigortayı 3 aylık yaptımıştım, kaskomu da uluslararası yapmıştım. Bir de oraların köftelerini deneriz diyorduk olmadı. Önümüzdeki bahara artık. Dereköy - Burgaz arası yollar motor sürmek için çok güzel gibi geldi.
Evet, Dereköy-Burgaz arası yol çok güzel. Bazen sınıra kadar gidip geri dönüyorum sırf o yolda sürmek için. Ben yaz/kış sürüyorum ama kış zamanı o bölgede buzlanma çok oluyor o yüzden kış ayları o tarafa gitmiyorum.

Yaz için plan yaparsanız haberleşelim.

Dereköy-Burgaz arası yollar mikemmel mikemmel.

Ben o yanlara gidince benzincideki sosislilere çok düşüyorum ya.. İsli domuz mmmmmh =))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar