Niyetim kötü ama çok da kötü değil. Belki birazBen motosiklet olarak okudum. @Lombardo'nun niyeti bozuk![]()
Niyetim kötü ama çok da kötü değil. Belki birazBen motosiklet olarak okudum. @Lombardo'nun niyeti bozuk![]()
Japon abam şarkıda mesajı net olarak vermiş aslındaNiyetim kötü ama çok da kötü değil. Belki biraz![]()
biraz aaraştırdım ve 3 adet türk firma buldum çeşmeden sakıza araçlı geçiş sağlayan, fiyat 140€.
Sakızdan Pire'ye geçiş için yunan sitelerini gezdim, fiyat hepsinde 40-45€(küçük bir edit motosiklet için +29.5€, yine de 2 katı )
Ya şimdi çeşmeden sakız adası 40-60 dk arası çok yakın. Bu mesafeye bizimkiler 140€ koymuş fiyatı
sakızdan pire'ye gidiş 8 saat civarı ve adamlar 40-45€ fiyat koymuş.
İnsan gerçekten hayret ediyor
ustad senin orada yaptığın tatilin ve huzurun binde birini bile alacatı ve bodrumda bulamazsın..ne kadar zengin olursan ol....ben de trakyada uzun süre kaldım..ipsala en matıklısı bence de...Biz fakir bir aile olduğumuz için yazları Yunanistana gidiyoruz çoccuklar denize girsin diye. Sınır kapısı bize bir saat, arabayla git gel bir depo benzin yetiyor, en son Edirne'de depoyu fulledik mi oradan pahalı benzin almaya gerek kalmıyor, oralarda kampingler bizden daha ucuz, yemek de ucuz, kumsala 50m ötede çadır kurabileceğimiz, tuvalet/duş/bulaşık yıkama yeri vb. tesisleri aşırı temiz düzenli ve güvenli bir kamping bizdekilere göre çok iyi fiyata.
Ben de isterdim zengin olaydım da alaçatı'da, bodrum'da para ezeyim, göcek'ten yelkenli kiralayıp koyları gezeyim ama param anca Yunanistan'a gitmeye yetiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çanakkale üzerinden İpsala'dan çık, ipsala'da motorlara öncelik var sıra beklemezsin, hem feribot masrafı yerine gezmiş olursunuz. İpsaladan çıkınca motorla otobandan değil normal bedava yoldan giderseniz motosiklet için çok güzel trafiği olan rahat bir yol, otobana para vermeye gerek yok, Dedeağaç/Alexandroupoli'deki belediye kampingi süper bir yer orada bir gece konaklayıp ertesi sabah devam edersiniz yola hem İzmir - Dedeağaç arası yolculuğun dinlenmesi olur.
Ekipman alışverişi için Atina'yı bilmiyorum, Selanik'ten öte gitmedim henüz ama Selanikte iki güzel mağaza var yazmıştım yukarıda.
Ağustos'ta gitmeyin ama, tüm avrupa'nın tatil sezonu Ağustos ayı her yer dolu haliyle fiyatlar pahalı.
Evet, bu açıdan haklısın, gayet güzel tatil yapıyoruz.ustad senin orada yaptığın tatilin ve huzurun binde birini bile alacatı ve bodrumda bulamazsın..ne kadar zengin olursan ol....ben de trakyada uzun süre kaldım..ipsala en matıklısı bence de...
pazarkuleden yürüyerek de geçiliyordu...kestanyas , oradan da belediye otobusu bile var orestieda....trakya güzel...kıyıköy,kastro, iğneada, uçmak dere, gelibolu, güneyli, saros , ıstaranca dağları, vize, cennet cehennem mağaraları...motor için de , trekking için de trakya çok iyi...Evet, bu açıdan haklısın, gayet güzel tatil yapıyoruz.
Trakya güzel yer. Yunanistan'a geçerken de İpsala'da istanbuldan gelenlerin kalabalığı oluyor bir de buradan İpsala'ya ara yollar falan çok iyi değil diye direkt tem otobanından Edirne'ye gidip Pazarkule'den çıkmak daha kolayıma geliyor, Buranın dandik trafiği yerine sınırı geçince hemen güzel trafikte huzurla sürüyorum, yol biraz uzuyor ama daha keyifli oluyor, hem arabayla Edirne'den çıkmak daha kolay, motorla zaten her iki sınır kapısında da sıra beklenmiyor.
Yaz gelse de yine gitsem, canım kalamar çekti.![]()
Yani aslında motorla gitmeyi, orda da motorla gezmeyi tercih etmiştim ama uçak biletleriyle kıyaslayınca motorla gitme bi tık fazla kalıyor tabiAmaç sadece alışveriş ise gidiş dönüş selanik uçak bileti 10.000 TL Max. Atina 5000 e falan bulunuyor.