Kafam patates oldu

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
abi dedigin gibi ikinci el 350 bin bandında bir şey alacağım sıfırını almamın imkanı yok. 125 den 660 cc farkından dolayı 2-3 sene rahat binerim kafasına girmemeyi ben de istiyorum 😃
O fiyata bahsettiğinden daha düşük kilometrelerde motosikletler bulursun çok rahat. Alabildiğin en güncel en düşük km'deki motosikleti alman daha mantıklı olur. Bütçenin 15-20 üzerindeki motosikletlerle pazarlık vs. dene kesinlikle.

Motosikleti
Triumph Trident 660
O fiyata bahsettiğinden daha düşük kilometrelerde motosikletler bulursun çok rahat. Alabildiğin en güncel en düşük km'deki motosikleti alman daha mantıklı olur. Bütçenin 15-20 üzerindeki motosikletlerle pazarlık vs. dene kesinlikle.
Su an faiz oranları 7-5 arası
Yılbaşı öncesi 3-4 arasıydı.
Kendi sukuterimde hemen satılan bir şey olsa bir şekilde denkleştiriyorum da bir kac ay daha birikim yapmam lazım

evet kafan patates oldu; çünkü şu sıçtığımın motorlarını alıp binmek yerine, ay servisinde zart var mıdır, parçasında zırt var mıdır, bak namık abi diyor ki fransızdan şaşma, hüseyin abi diyor ki rising sun doğudan doğar, yok eşşeğin kulağına su kaçar bunlara dalıp gidiyoruz. instagram'dan motorcu takip etmeyi, youtube'da motosiklet videosu izlemeyi bırakmamız lazım galiba. bu kadar çok uyaranın bir anda beyinde tepişmesinden başka bişey değil bunlar.

"bizim paramız değerli zor kazanıyoruz" kartı da çok çekici duruyor biliyorum ama konunun bununla ilgisi yok.
motorla bişeyler yapmayı değil, hayal kurmayı ve kafa yormayı hobi haline getirdik.

ps: kulağına çalınan krank sorunu 790 değil 890 bloklarında daha çok karşılaşılan, oranı son derece düşük olan, devirli kullanılınca yaşanma ihtimali sıfıra yaklaşan bir şey. KTM'nin konuyu kötü şekilde yönetmesi nedeniyle uzadı da uzadı..
muhtemelen yakın bir arkadaşın desmo yaptırmadı daha önce, sağdan soldan duydukların yüzünden anlamsız bir desmo korkusuyla yaşayıp gidiyorsun. şimdi sana yazıyorum gibi ama bunu kişisel yazmıyorum, komple buna döndük milletçe mi diyeyim toplulukça mı diyeyim.
sokağa çıkarsam ben skerler, o zaman evde oturayım. peki acaba istiklal caddesi yılın bu zamanlarında nasıldır. asmalı mescit ne güzel yer, ama çok pahalıdır orası..

hayatın böyle geçip gider.
al ne alıyorsan bin yürü git ya =)
Ne yazık ki haksız olduğunu söyleyemem. Bi çin servis travmam oldu, o günlerden sonra servis muhabbetinden çok çekinmeye başladım. Bi dünya para veriyorsun, ortada hizmet yok.

Paramız değerli yada zor kazanıyoruzdan ziyade, kapasitem belli. Motoru alırım almasına da, boyumu aşan masraflarla karşılaşma kaygısı oluyor ister istemez. Kullandıkça fark ettim, ciddi manada pahalı bi meseleymiş bu. Motoru almakla bitmiyor:)

Belki de 1 yıllık birikimin, bi yağ birikintisine kurban gidebilir, düşündüğün kadar kaygılı olsam hiç yeltenmem. Çalınması, yatması kalkması, canavar kaynayan trafik, sabundan hallice yollar.. zaten topun ağzında gidiyoruz:) Madem bi bok yiyorum, güzelinden yiyeyim kafası bendeki. Hem farklı farklı motorlar hakkında bi dünya şey yazıyorlar. Belki okumadığım bi bilgi yada göremediğim bi detay yazılır da daha net fikirlerim olur. Konuşuyoruz işte, kızma bu kadar:)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ne yazık ki haksız olduğunu söyleyemem. Bi çin servis travmam oldu, o günlerden sonra servis muhabbetinden çok çekinmeye başladım. Bi dünya para veriyorsun, ortada hizmet yok.

Paramız değerli yada zor kazanıyoruzdan ziyade, kapasitem belli. Motoru alırım almasına da, boyumu aşan masraflarla karşılaşma kaygısı oluyor ister istemez. Kullandıkça fark ettim, ciddi manada pahalı bi meseleymiş bu. Motoru almakla bitmiyor:)

Belki de 1 yıllık birikimin, bi yağ birikintisine kurban gidebilir, düşündüğün kadar kaygılı olsam hiç yeltenmem. Çalınması, yatması kalkması, canavar kaynayan trafik, sabundan hallice yollar.. zaten topun ağzında gidiyoruz:) Madem bi bok yiyorum, güzelinden yiyeyim kafası bendeki. Hem farklı farklı motorlar hakkında bi dünya şey yazıyorlar. Belki okumadığım bi bilgi yada göremediğim bi detay yazılır da daha net fikirlerim olur. Konuşuyoruz işte, kızma bu kadar:)
bence tam senin aradığın motor nc 750 boşver 790ı falan tam senlik motor nc

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
evet kafan patates oldu; çünkü şu sıçtığımın motorlarını alıp binmek yerine, ay servisinde zart var mıdır, parçasında zırt var mıdır, bak namık abi diyor ki fransızdan şaşma, hüseyin abi diyor ki rising sun doğudan doğar, yok eşşeğin kulağına su kaçar bunlara dalıp gidiyoruz. instagram'dan motorcu takip etmeyi, youtube'da motosiklet videosu izlemeyi bırakmamız lazım galiba. bu kadar çok uyaranın bir anda beyinde tepişmesinden başka bişey değil bunlar.

"bizim paramız değerli zor kazanıyoruz" kartı da çok çekici duruyor biliyorum ama konunun bununla ilgisi yok.
motorla bişeyler yapmayı değil, hayal kurmayı ve kafa yormayı hobi haline getirdik.
...
hayatın böyle geçip gider.
al ne alıyorsan bin yürü git ya =)
Haklısın valla, geçenlerde ben de Moto Guzzi'ye benzer şekilde çemkirdim, Ducati'ye başka türlü çemkirdim ama motoru satmış olsam parayı %100 ihtimal bunlardan birine yapıştırmış olurdum. Stelvio veya V2S halen sıcak bende. Yaş olmuş 52 şimdi alıp binmezsem ne zaman bineceğim?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Haklısın valla, geçenlerde ben de Moto Guzzi'ye benzer şekilde çemkirdim, Ducati'ye başka türlü çemkirdim ama motoru satmış olsam parayı %100 ihtimal bunlardan birine yapıştırmış olurdum. Stelvio veya V2S halen sıcak bende. Yaş olmuş 52 şimdi alıp binmezsem ne zaman bineceğim?
Ha şöyle yahu, alın binin agalar. Bizim Leylamız da motosikletler olsun; basalım paraları Leyla'ya bi daha mı geleceğiz dünyaya😂😄

Ülkenin girişine dev bir neon tabela yaptıralım.

sdnz.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kızmadım yahu, gaza getirmeye çalışıyorum :)
Evet maalesef motosiklet zannedilenden çok daha pahalı bir hobi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
işte, yaş 52 olmuş, imkan varsa al gez, sonra benim gibi 65'den sonra 2023 model BMW R1250 GSA alırım belki deme. :oops:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar