1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

F54

tebrikler güzel muhabbet olmuş
4 gün kar gösteren hava tahminleri tam 1 ocak zabaleyin saat 7 ye 10 kala öyle bir kar bastırdı ki 15 dakika da gittiğim yolu 1 saatte gittim 2 saat kar yağdı her yer felç zabahın 8 inde dolmuşta çalışmıyor mecbur motora bindik
o yüzden madrun yapamadık

tebrikler güzel muhabbet olmuş
4 gün kar gösteren hava tahminleri tam 1 ocak zabaleyin saat 7 ye 10 kala öyle bir kar bastırdı ki 15 dakika da gittiğim yolu 1 saatte gittim 2 saat kar yağdı her yer felç zabahın 8 inde dolmuşta çalışmıyor mecbur motora bindik
o yüzden madrun yapamadık
Seninki Madrun un ağababası olmuş. Daha büyük madrun mı var.

Yılbaşı gecesi 4e kadar, yılbaşı sabahı da öğlen 12 ye kadar çalışmasaydım gelebilirdim belki.soğuk falan demeden en iyisini yapmışsınız

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Senin Primerayı Konyaya götür 1 saatte satarsın.

Maxima nüfusa kaydedilir.

Atsan ataman, satsan sataman. 😆

Efsane güzel arabadır, orası ayrı tabii.

1.6 mı yoksa 2.0 mi sendeki?
1.6 benzinli lpgli, Gonya primeranın membaa, götürsem havada kaparlar😂

2000 li yılların ortalarında Konya'da yer gök Primera idi. Galericiler İstanbul'dan çok uygun fiyata alır Konya'lılarımız da kapış kapış sıraya girerlerdi. Ondan önceki furya ise 90 lı yılların Toyota Corolla'larıydı. Gel gelelim Konya'da Tofaş Şahin hastalığı yıllardır hiç bitmedi. Halen bir sürü modifiyeli Şahin sokaklarda genç bıçkın şoförleri ile boy gösteriyorlar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
2000 li yılların ortalarında Konya'da yer gök Primera idi. Galericiler İstanbul'dan çok uygun fiyata alır Konya'lılarımız da kapış kapış sıraya girerlerdi. Ondan önceki furya ise 90 lı yılların Toyota Corolla'larıydı. Gel gelelim Konya'da Tofaş Şahin hastalığı yıllardır hiç bitmedi. Halen bir sürü modifiyeli Şahin sokaklarda genç bıçkın şoförleri ile boy gösteriyorlar.
93 Toyota Corolla gibisi yoktur valla. (Konyalı mıyım neyim? 🤣💦)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar