Yaw mübarek böyle hımbıl program mı olur? Gider, süreriz bir yerlereTommy de İstanbul'a geleceğim yazmıştı yapalım İstanbul içi buluşma , klasik toplanma yerleri Caddebostan sahilde Beltur Cafe olabilir , adalara karşı kahve keyfi
Farklı bir yerde olabilir , Galataport da güzel mekanlar var ama motosiklet park sıkıntı o açıdan Caddebostan mükemmel..
Burakcım Istanbul içi yazınca Caddebostan geldi aklıma , süreriz diyen de baş tacıdırYaw mübarek böyle hımbıl program mı olur? Gider, süreriz bir yerlere![]()
Ahaha casus fotomuzu çekerler GS le gelmem ben oralaraEn kötü Şile taraflarında gözleme yeriz, Evin Ana olur, hala açıksa Ağva'da Tokatlı'nın yeri olur![]()
Ben de caddebostanda takılma taraftarıyım. Gözleme yiceksekte olur 125 cc km yapmak için sıkıcıEn kötü Şile taraflarında gözleme yeriz, Evin Ana olur, hala açıksa Ağva'da Tokatlı'nın yeri olur![]()
Kofte yok oradaTommy de İstanbul'a geleceğim yazmıştı yapalım İstanbul içi buluşma , klasik toplanma yerleri Caddebostan sahilde Beltur Cafe olabilir , adalara karşı kahve keyfi
Farklı bir yerde olabilir , Galataport da güzel mekanlar var ama motosiklet park sıkıntı o açıdan Caddebostan mükemmel..
Ben cekerim valla; isteee bir GozlemeSever dahaaa diyeAhaha casus fotomuzu çekerler GS le gelmem ben oralara![]()
Ohooo, sen bu yasta himbil olmussun yaw. 125 cc ile dunyayi geziyor insanlar. Ama tabi honda olmayinca, 125 ccye guvenemoyorusn demiBen de caddebostanda takılma taraftarıyım. Gözleme yiceksekte olur 125 cc km yapmak için sıkıcı![]()
Gezenler var ama ben tercih etmiyorum . Çabuk sıkılır çabuk nazlanırım çekilmezim yol beni çeksin isterimKofte yok orada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben cekerim valla; isteee bir GozlemeSever dahaaa diye
Ohooo, sen bu yasta himbil olmussun yaw. 125 cc ile dunyayi geziyor insanlar. Ama tabi honda olmayinca, 125 ccye guvenemoyorusn demi![]()
Bu taraflarda uzun zamandır Köfteci Yusuf harici biryerde köfte yemedim inan , oturuyorum adamlar 5 dk da masayı donatıyorKofte yok orada
yuvacığa gelin de diomla boyunuzun ölçüsünü alayım biBu taraflarda uzun zamandır Köfteci Yusuf harici biryerde köfte yemedim inan , oturuyorum adamlar 5 dk da masayı donatıyor
şuraya gidelim buraya gidelim diyemiyorum , illa yol yapalım derseniz İzmit Yuvacı'ğa kadar yardırırız , orda ister köfte ye , ister kiremitte tereyağlı mantarlı kavurma ye , kiremitte alabalık falanda vardı gidenler tavsiye edecektir güzel yer , yoluda viraj sevenleri mutlu eder 7-8 km kıvrıla kıvrıla çıkıyorsun tepeye doğru..
7-8 km kesmez diyeni Ağva Kandıra yoluna sokarım vallahi feleğiniz şaşar viraj dönmekten
Dönüştede Şile de bizim fakirhanede köfte , sucuk , tavuk mangalı yakarız yanında da ufaktan parlatırız , daha napıyım bu motosiklet.net için her türlü poroğram var bizde![]()
her virajı ezberlemiş tabi kurnaza bakyuvacığa gelin de diomla boyunuzun ölçüsünü alayım bi
bizde deriniz yalnız okulum yakındı haftanın 3 günü okuldan sonra 1 2 saat oraları iyi ezberledikher virajı ezberlemiş tabi kurnaza bak
ama bu abinde oraları iyi bilir , Yuvacık dan Aytepe ye ordan aşağı Elbeyli İznik e kadar gözüm kapalı giderim
senin için Medley ile gelecem şartlar adil olsun![]()
Yalniz bu fotoda bir eksiklik var. Bulabilen var mi?bizde deriniz yalnız okulum yakındı haftanın 3 günü okuldan sonra 1 2 saat oraları iyi ezberledik
![]()
Olsun, honda en iyisi, en guzeli. Ne o oyle diger markalar, peh, isimlerini bile bilmiyorumGezenler var ama ben tercih etmiyorum . Çabuk sıkılır çabuk nazlanırım çekilmezim yol beni çeksin isterimayrıcaaa güvenmesem kırklareline gelmezdim
![]()
Haklisin da, o asamaya gelmemize az kaldiBeyler Caddebostan Beltur'da yaşıtı ihtiyar kadınları kesen hımbıl amcalar gibi oturup ne yapacağız? Bari Bostancı'da köfteci Şükrü'ye gidelim.
Ahaha ben orda paten kayan hatunları kesiyorum , baktım acemi biri düşe kalka geliyor hemen patenlerimi giyip arizona kertenkelesi moduna giriyorumBeyler Caddebostan Beltur'da yaşıtı ihtiyar kadınları kesen hımbıl amcalar gibi oturup ne yapacağız? Bari Bostancı'da köfteci Şükrü'ye gidelim.
Cizgili asortman da var mi bariAhaha ben orda paten kayan hatunları kesiyorum , baktım acemi biri düşe kalka geliyor hemen patenlerimi giyip arizona kertenkelesi moduna giriyorum![]()
ne eksik varPeh, yuvacikta guzel kofte yok. Amaa bende care tukenmez, izgara istiyosaniz kartepe suadiye tarafinda iyi kasap biliyorum. Yok illa esnaf lokantasi derseniz de sapancada eker var
Evet @Nikkfurie sen medleyle gelagvaya sileden eski yol ustunden girmeden hemen once izgaraci var, fena degil onun etleri de.
Yalniz bu fotoda bir eksiklik var. Bulabilen var mi?
Olsun, honda en iyisi, en guzeli. Ne o oyle diger markalar, peh, isimlerini bile bilmiyorum![]()