Yine saçma sapan bir soygun

Motosikleti
Ns200 15"
demek ki parçası yok toplayamıyor :rolleyes:
Parça istemediğin kadar çok var ama öncelik vermedim hiç bir zaman, arabamı topladım başka şeylere harcadım ama hiç uğraşmadım. sadece kuyruk elektrik tesisatını ve grenajları topladım öylelikle duruyor. Bugün trafikten arabamı çekicem sıra ona gelir artık.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Güzel isimmiş, bir gün et lokantası ya da köfteci açarsam ismini "Gudub-Et" koyayım.
Şu müessesenin karşısında tutunamaz batarsın. :unsure:
cenab-et-lokantasi_773459.jpg

Len şu forumun hali ne 10 gündür? Zerre keyif ve tat yok. Şu banlanan elemanı artık zerre sevmesem de aramıza döndüğünde ban yememesi, ortamda kalması için uğraşacağım, çaba göstereceğim.

Bence elemanla alakası yok, forum güncellenince tadı kalmadı.

Eskiden sayfa altında konu dışı kısmı vardı, oraya açılan konulara katılan çok oluyordu, açılan konuya günlerce sayfalarca yazılıp, tartışılıyordu. Asıl ilgiyi orası çekiyordu.

Başlığın altında yazılan son mesajın kimin tarafından yazıldığı, kaç mesaj olduğu gibi bilgilerde olup ilgiyi artırıyordu.

Üst kısımda şimdiki gibi motosiklet ile ilgili konular açılıp onlar en kısa zamanda ilgiyi kayıp ediyordu.

Şimdi tek sayfa olduğu için ilgi çekmeyen, mavi kask mı, kırmızı kask mı daha güvenli gibi konular, ilgi çeken konuları ekrandan çabuk düşürüyor buda haliyle forumu sıkıcı hale getiriyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ulen hiç bahaneye gerek yok kış geldi hepiniz motoru çektiniz garaja yatıyoz ondan forum böyle

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Senin bölge ölüymüş, benim burada ortalama saatte 3 gidiyor ama havalar bozunca 4 civarı oluyor ama son bahar rezaletti.

Benim bölge ama çok büyük, 1 paket için 14 kilometre yol gittiğimi biliyorum.
benim bölge daha da büyüktü körfez kocaeli trafik hiç yoktu yollar bomboştu genelde ama kışın ve ramazanda beni bezdirdi çıkıp 3 4 saat gezip hiç paket atamadığım oldu üzerine p1 vs gelince bıraktım yoksa saatte 3 atıyordum normal vakitte

Motosikleti
Ns200 15"
benim bölge daha da büyüktü körfez kocaeli trafik hiç yoktu yollar bomboştu genelde ama kışın ve ramazanda beni bezdirdi çıkıp 3 4 saat gezip hiç paket atamadığım oldu üzerine p1 vs gelince bıraktım yoksa saatte 3 atıyordum normal vakitte
En iyisini yapmışsın, bende p1* ve çantam işli ama arada ihtiyacım kadar çalışıp farklı alanlarda kafa yoruyorum, 2 sene önce çok güzel kazandırıyordu ama artık o tren çoktan kaçtı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
En iyisini yapmışsın, bende p1* ve çantam işli ama arada ihtiyacım kadar çalışıp farklı alanlarda kafa yoruyorum, 2 sene önce çok güzel kazandırıyordu ama artık o tren çoktan kaçtı.
ben de motor alıcam diye başladım yeterince paket atamıyordum sonra vazgeçip ihtiyaçlarımı karşılamak için harçlık çıksın diye çalıştım meğerse ailemin parası varmış bana yokmuş 2. arabayı aldıklarında anladım karda kışta akşama kadar çalışıyodum bozuk telefonla eşşek gibi sattım motorun birini diğerini de satıyorum biraz onlar ekler biraz ben ekliyicem bi tuareg muareg ne bulursam artık okuluma keyfime bakıcam bidaha yaparsam asla şirket falan açmam gider bi dükkanda dükkanın motoruyla yaparım

Motosikleti
Ns200 15"
ben de motor alıcam diye başladım yeterince paket atamıyordum sonra vazgeçip ihtiyaçlarımı karşılamak için harçlık çıksın diye çalıştım meğerse ailemin parası varmış bana yokmuş 2. arabayı aldıklarında anladım karda kışta akşama kadar çalışıyodum bozuk telefonla eşşek gibi sattım motorun birini diğerini de satıyorum biraz onlar ekler biraz ben ekliyicem bi tuareg muareg ne bulursam artık okuluma keyfime bakıcam bidaha yaparsam asla şirket falan açmam gider bi dükkanda dükkanın motoruyla yaparım
1 Günlüğüne şarküteride part time olarak denedim Yemeksepeti'ne kaçarak geri döndüm, 20 kilometre paket götürünce ve bir yere bağlı olma hissini anlayınca devam ettim.

Gönlündeki motosikleti bulmak nasip olsun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
1 Günlüğüne şarküteride part time olarak denedim Yemeksepeti'ne kaçarak geri döndüm, 20 kilometre paket götürünce ve bir yere bağlı olma hissini anlayınca devam ettim.

Gönlündeki motosikleti bulmak
kendi istediğin gün saat çok büyük zevk ama yaparsam zaten part time yapıcam o yüzden yine aynı şekilde olur

Yok bu herif maalesef gerekiyor, şu an ne ilgi çekici konu açılıyor ne de açılmış konuları alıp götürecek cevaplar veriliyor.

Terbiyesizliği, etkileşim olsun da kalabalık olsun felsefesini bu kadar savunuyorsak ülkenin halinden niye şikayetçiyiz ki?

"Motosiklet rölantide de şarj olur canlar, bakın motor çalışıyor, 12.9'dan 13.0'a çıktı ölçüyoruz" diyen herifin postlarının altında da çok fazla mesaj var mesela. Bunu istiyoruz o zaman biz.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Terbiyesizliği, etkileşim olsun da kalabalık olsun felsefesini bu kadar savunuyorsak ülkenin halinden niye şikayetçiyiz ki?

"Motosiklet rölantide de şarj olur canlar, bakın motor çalışıyor, 12.9'dan 13.0'a çıktı ölçüyoruz" diyen herifin postlarının altında da çok fazla mesaj var mesela. Bunu istiyoruz o zaman biz.
Evet, teknik bilgisi ve sürüşe dair becerisi biraz tırto. Bunu ben de kabul ediyorum. :)

Evet, teknik bilgisi ve sürüşe dair becerisi biraz tırto. Bunu ben de kabul ediyorum. :)
Hayır abi kimsenin teknik bilgisi veya sürüş becerisi değil konu. Kaldı ki bahsettiğimiz kişi tamamen etkileşim ve gerilim oluşturmak için bir maskenin altında yazdığı için belki de bu saydığın alanlarda da iyidir ama bir fikrimiz yok.

Valla böyle kişisel bir konuya girmek istemezdim ama, kusura bakmayın bu forumun ağzına sıçılmasından hazzetmenizi hiç ama hiç anlayamadım, anlayabileceğimi de sanmıyorum. Gevşeklikten, iki gülümseme için trollük yapılmasından bu kadar razı isek, ülkenin içine düştüğü sosyal çöküntüden, liyakatsizlikten, her şeyin dandikleşmesinden de şikayet etmememiz lazım. Hiç abarttığım falan yok üzgünüm, resmen yüceltiyoruz bu davranışı. Aramızda zat-ı muhterem ile 8-10 karşılıklı mesajlaşmaya varan, hiçbir çarpıtmanın ya da komiklik kisvesi altında konuyu eğip bükmenin olmadığı bir tartışma gerçekleştirebilen var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayır abi kimsenin teknik bilgisi veya sürüş becerisi değil konu. Kaldı ki bahsettiğimiz kişi tamamen etkileşim ve gerilim oluşturmak için bir maskenin altında yazdığı için belki de bu saydığın alanlarda da iyidir ama bir fikrimiz yok.

Valla böyle kişisel bir konuya girmek istemezdim ama, kusura bakmayın bu forumun ağzına sıçılmasından hazzetmenizi hiç ama hiç anlayamadım, anlayabileceğimi de sanmıyorum. Gevşeklikten, iki gülümseme için trollük yapılmasından bu kadar razı isek, ülkenin içine düştüğü sosyal çöküntüden, liyakatsizlikten, her şeyin dandikleşmesinden de şikayet etmememiz lazım. Hiç abarttığım falan yok üzgünüm, resmen yüceltiyoruz bu davranışı. Aramızda zat-ı muhterem ile 8-10 karşılıklı mesajlaşmaya varan, hiçbir çarpıtmanın ya da komiklik kisvesi altında konuyu eğip bükmenin olmadığı bir tartışma gerçekleştirebilen var mı?
Burası bir forum, isteyen teknik bilgilerle ilgili yazıları takip eder, isteyen ekipman yazılarını takip eder, bir diğeri sürüşe dair bilgilerden faydalanır, bazıları da goygoy için burada. Goygoy yapanların sesinin daha gür çıktığının farkındayım. O eleman da bu amaca hizmet ediyordu. Kendisini artık sevmem etmem ama onun burada olmadığı zamanlarda forum artık çok hareketsiz.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar