senin gittiğin yollarda gözlemeci yok demekkikar kış demeden scooterımla yollardayım bi kere bile denk gelmedim bmwye neden noldu bi fikri olan var mı?
onu normal havada da görmüyoruzNc görüyor musun?
Gözlemeci diyince kızıyonuz ama.senin gittiğin yollarda gözlemeci yok demekki![]()
Hem dün hem de bugün müşteride çalıştım, iki günde toplam 5-6 tane BMW (R veya F serisi) rahat gördüm.Konunun amaci sakasina satasma biliyorum ama ben cidden BMW GS goruyorum yollarda. Is cikisi evine GS ile giden insanlar var Istanbul'da. Dogal olarak sayilari az. Asil Japon buyuk motor yok (NC'yi adamdan saymiyorum, ki o bile az). Cok fazla Japon scooter var belki onlarin bir kisminin buyuk Japon motoru da vardir fakat bilemeyiz.
Ben kucuk sehirlerde gezerken buyuk CC Japon goremiyorum asil. Cinli goruyorum, Hintli goruyorum, GS goruyorum, Triumph bile goruyorum fakat Tracer veya Africa goremiyorum. Istanbul disinda Japon buyuk CC'yi sanirim bir tek Ucmakdere'de gordum. Edirne'de Meric koprusune bu sene iki kere gittim (arada aylar var). Ikisinde de Triumph ve BMW karisimi gruplarla karsilastim. Ikisi de ayni grup muydu bilemiyorum.
O zaman bugün motorla çıkıp NC ortalamasını yükselteyim bari.Hem dün hem de bugün müşteride çalıştım, iki günde toplam 5-6 tane BMW (R veya F serisi) rahat gördüm.
Evet, ben de epeydir NC görmüyorum, sadece posası çıkmış kurye işinde birkaç taneye denk geldim şu son zamanlarda.
ben scooterı çıkarmaya bile üşendim, bizim Trakya'nın kuru ayazı fena. Markete falan arabayla gidip geldim. Bana kalsa ayılar gibi kış uykusuna yatıp martdan önce evden bile çıkmak istemem.O GS ciler bu soğuk ve ıslak havalarda scooterları ile gidip geliyorlardır işe falan.
Islak ortamda motosiklet tam baş belası. Skuter ıslakta mükemmel. Pantolon ıslandı derdi yok. Bacağa çamur sıçradı derdi yok.O GS ciler bu soğuk ve ıslak havalarda scooterları ile gidip geliyorlardır işe falan.
niye soğuktan mı kaçıyorlarDemek ki soğuk havalarda kendilerine yetişebilecek tempoda süremiyorsun. kehküh. Bana BMW'ci savundurtacaksınız artık he =)
Biz onları geçemiyoruz ok. Bizi geçen de olmuyor ama. Bence kış gelmeden hepsi sıcak memleketlere göç ettiler.Demek ki soğuk havalarda kendilerine yetişebilecek tempoda süremiyorsun. kehküh. Bana BMW'ci savundurtacaksınız artık he =)
niye soğuktan mı kaçıyorlar
Biz onları geçemiyoruz ok. Bizi geçen de olmuyor ama. Bence kış gelmeden hepsi sıcak memleketlere göç ettiler.