Karlı havada motor ışığının yanması

Cümleten selamın aleyküm, Sabah motorun brandasını açıp işe gittim yerlerde su birikintileri fazlaydı ve kar yağıyordu tam iş yerinin önüne gelince motor ışığının sabit olarak yandığını fark ettim bu durumda ne yapmam lazım geçici bir sorun mudur yoksa servise göstermeli miyim?

eğer kullanımda bir problem yaşamıyorsan oksijen sensöründen olma ihtimali yüksek. daha önce aynısı başıma geldi oksijen sensörü dendi beyin sapıtmış sadece parça falan değişmedi

Performans'ta vs. herhangi bir sorun yok sadece ekranda ışık yanıyordu bakalım akşam iş çıkışı aynı sorun devam edecek mi

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Cf 250 serisinde böyle bir durum var yetkili serviste 2-3dk süren yazılım güncelleme işleminden sonra tamamen ortadan kalkar, güncelleme imkanın yoksa büyük ihtimalle ertesi güne düzelmiş olur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Cf 250 serisinde böyle bir durum var yetkili serviste 2-3dk süren yazılım güncelleme işleminden sonra tamamen ortadan kalkar, güncelleme imkanın yoksa büyük ihtimalle ertesi güne düzelmiş olur.
yazılım güncellemesi sadece fan açmayla ilgili

Fan'da açıyor. Motor çalışır çalışmaz hemen fan çalışıyor ve kaç derecede olduğunu göremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar