“Yolda kahve içmek isteyenlere çözüm: Kendi gidon bardak tutucumu yaptım”

Motorla giderken karton bardak kahve taşıma derdi hepimizi yormuştur.
Ben de bu sorunu çözmek için gidona takılabilen kendi bardak tutucumu tasarladım.
Önce 3D baskı ile prototip, ardından alüminyum + plastik kombinasyonu ile nihai ürün yaptım.
Projede, “yap-sök-dene” mantığıyla küçük parçalardan başlayarak aşama aşama sonuca vardım.
Kullanım senaryosu: Starbucks, kahve dünyası, benzinlik kahveleri, market kahveleri…
Kısacası yolda latte içmek isteyenler için mini çözüm.
Videoda:
✔ Prototip süreci
✔ 3D yazıcı ile tasarım testleri
✔ Alüminyum ve plastik nihai üretim
✔ Hatalar – düzeltmeler – sonuç
İzleyip yorum bırakırsanız geliştirmeye devam edeceğim.
(Sorularınızı da bekliyorum, hep beraber kavrulmuş zihinler 😄)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Peki kutu birayı da tutabiliyor mu? :unsure:
tuborg-shot-special-kutu-bira-25-cl-420x420-800x800.jpg

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motorda kagit bardakla kahve tasinmaz. Hele hele gidon gibi bir yere tek tarafli olarak takilip dengede soruna neden olacak hic bir parca takilmaz.

Motosiklet hareket halindeyken sivi ihtiyaci var ise giyilebilen suluk benzeri ürünler mevcuttur ve gayet güvenlidir.

Motosiklet ile gidilen yerde kahve icilmek isteniyor ise evde gayet ekonomik olarak hazirlanan cay kahve vb termosa konur. Gidilen yerde esiniz , kiz arkadasiniz , ikinci kattaki Ukraynali vb ile güzel güzel icilir.

@tommygun in iceceklerini motosikletinde tasimasi kanunen yasaktir. 🤣 🤣 🤣

b737jel.png

Ya ben arabayla giderken bişeyler yiyip içmemeye çalışıyorum dikkatim dağılır diye, kaskın içine dökmeden seyir esnasında bunu nasıl içeceksiniz pipetle mi 😅 dururken kullanılacak olsa 1 tane bardak koymak uçin tonla yer bulunabilir buna gerek yok zaten, niye böyle bişey yapıyosunuz ya 😃

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yurt dışında Oyro Oyro kazanan @Okan Sinan Ocan Hoca'dan doğduğu topraklara dev hizmet!!

Ecnebilerin "Merry Christmas" adeti var da bizim yok mu? Adam bize hindi alsa olmaz, eti yavan.

İlk toplu sürüşte hocamızdan 30 motosiklet.net üyesine 1,5 porsiyon köfte+salata+ayran. Şimdiden hocanın kesesine bereket,

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yurt dışında Oyro Oyro kazanan @Okan Sinan Ocan Hoca'dan doğduğu topraklara dev hizmet!!

Ecnebilerin "Merry Christmas" adeti var da bizim yok mu? Adam bize hindi alsa olmaz, eti yavan.

İlk toplu sürüşte hocamızdan 30 motosiklet.net üyesine 1,5 porsiyon köfte+salata+ayran. Şimdiden hocanın kesesine bereket,

Kizim yasindaki citirlarla güzel calisma olmus ama ben eski model genis kasa seviyorum Tommykelcim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023

Motorla giderken karton bardak kahve taşıma derdi hepimizi yormuştur.
Ben de bu sorunu çözmek için gidona takılabilen kendi bardak tutucumu tasarladım.
Önce 3D baskı ile prototip, ardından alüminyum + plastik kombinasyonu ile nihai ürün yaptım.
Projede, “yap-sök-dene” mantığıyla küçük parçalardan başlayarak aşama aşama sonuca vardım.
Kullanım senaryosu: Starbucks, kahve dünyası, benzinlik kahveleri, market kahveleri…
Kısacası yolda latte içmek isteyenler için mini çözüm.
Videoda:
✔ Prototip süreci
✔ 3D yazıcı ile tasarım testleri
✔ Alüminyum ve plastik nihai üretim
✔ Hatalar – düzeltmeler – sonuç
İzleyip yorum bırakırsanız geliştirmeye devam edeceğim.
(Sorularınızı da bekliyorum, hep beraber kavrulmuş zihinler 😄)
Eline sağlık, güzel tasarım. İşçiliği de beğendim. Ama niye ? :D

En fazla pet şişe için suluk yapılabilir, o da uzun yolda içmek zor oluyor, kask ağız hizasına izin vermiyor pek. Hele ki tam doluysa 1-2 yudum üstüme yüzüme döküyordum.

Kaldı ki kahve içmek, bir iş değil bence bir zevk anıdır. İki zevk aynı anda tehlike yaratacaktır :)...

F54

motosikletle seyir halindeyken kahve içme fikri çok güzel
allah yakınlarına sabırlar versin şimdiden helvanı yemeye geliriz
gözünü yoldan 3 saniye ayıran bi hanım kızımız vardı münibüs e arkadan tosladıydı ben en hafif kaza
hadi ben gözümü yoldan ayırırım birşey olmaz dedin kafanda kask var nasıl birşey içeceksin ? kafanı hiç arkaya yatırmadan açık kask olsa bi ihtimal
bunun için en mantıklı yol cross çu veya endurocuların sırt çantasına koyduğu matara ve mikrofoN kablosu gibi uzattığı pipetle olur tabi pipetle ne kadar kahve içilir orası da başka bir konu
vazgeç bu sevdadan BENCE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar