2014 Model MT-07 alınır mı?

Satarken canın sıkılır

Abs olmamasına ek olarak ilk kasaların frenleri çok kötüdür ve katil diye adı çıkmıştır, sakın bulaşma

Ekspertizde temiz çıksa bile o kadar mimli ve yaşlı bir motor başına bela olur başın çok ağrır

LynXMaSTeR'ın hornet'e yürü, çok daha düzgün bir motor. Çingene pazarlığı yap, salça ol 😅 ama o motoru al.

Satarken canın sıkılır

Abs olmamasına ek olarak ilk kasaların frenleri çok kötüdür ve katil diye adı çıkmıştır, sakın bulaşma

Ekspertizde temiz çıksa bile o kadar mimli ve yaşlı bir motor başına bela olur başın çok ağrır

LynXMaSTeR'ın hornet'e yürü, çok daha düzgün bir motor. Çingene pazarlığı yap, salça ol 😅 ama o motoru al.
salça severiz :)

ABS olmayan motorlar bence piyasadan toplatılmalı, presse sokup geri dönüştürülmeli.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ey ahali güneşli günler yakındır 0 nx500le 2. el 790adv tuareg arasında kalmış bulunmaktayım önümüzdeki hafta cevabını bulacağız

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ey ahali güneşli günler yakındır 0 nx500le 2. el 790adv tuareg arasında kalmış bulunmaktayım önümüzdeki hafta cevabını bulacağız
git test sürüşü yap.
Arkadaşım cb500x'i satmaya karar verince test sürüşü yaptı, tuareg mi tiger 900 mü karar veremiyordu, tuareg'e bakmış yüksek görünmüş, tiger 900 adv sürünce hah işte bu demiş, o da yüksek ama dengesi çok iyi geldi diyordu.
cb500x de yabancı plaka, yurtdışına götürüp tekrar sınırdan sokamadı buradaki süresi dolmuş diye, burada olsa yabancıya gitmesin diye ilanı paylaşırdım, şimdi bir ara satarım, zaten ucuza gidecek diyor, yani bizim burada kırk kere hesap yaptığımız motorlar avrupa fiyatlarıyla öyle önemsiz miktarlar ki sırf onun için gidip gelmeye değmez denebiliyormuş.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
git test sürüşü yap.
Arkadaşım cb500x'i satmaya karar verince test sürüşü yaptı, tuareg mi tiger 900 mü karar veremiyordu, tuareg'e bakmış yüksek görünmüş, tiger 900 adv sürünce hah işte bu demiş, o da yüksek ama dengesi çok iyi geldi diyordu.
cb500x de yabancı plaka, yurtdışına götürüp tekrar sınırdan sokamadı buradaki süresi dolmuş diye, burada olsa yabancıya gitmesin diye ilanı paylaşırdım, şimdi bir ara satarım, zaten ucuza gidecek diyor, yani bizim burada kırk kere hesap yaptığımız motorlar avrupa fiyatlarıyla öyle önemsiz miktarlar ki sırf onun için gidip gelmeye değmez denebiliyormuş.
nx500e yaptım tuarege ehliyet yetmiyor diye yapamadım tabi ki bu listede nx500 öncelikli değil ama taksitle ve sıfır olduğu için ilgimi çekiyor önümüzdeki hafta gördüğüm ilanlara göre karar vericem şuanlık kafamda 300e 2019 model 40binde 790adv, 2020 model 20binde 350ye 790adv, tuareg 20 ve 30binde 400 civarlarında iki motor var @killingroad satarsa tuaregini onda da gözüm var :ROFLMAO:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motosikleti
Motorsuz
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bahsettiğin km deki Aprilialarda sübap sesine ve eksantrik zincir sesine dikkat et şakır şukur ses gelirse kaç ya da fiyattan 50-60 düşsün :D
kendimizi kandırmayalım burda herkes 5 6 senelik 50+bindeki tenere yerine 2023 20binde tuareg seçer :rolleyes:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bahsettiğin km deki Aprilialarda sübap sesine ve eksantrik zincir sesine dikkat et şakır şukur ses gelirse kaç ya da fiyattan 50-60 düşsün :D
20-30.000 km midir yahu? Merdiven altı imalat Çinliler yapıyor o kilometreleri :D

Motosikleti
Motorsuz
Benim yakışıklıydı kitapçıkta zaten 12/24k kmde subapları ayarla ibaresi var eksantrik zincir gergi belki benim ve önceki sahiplerinin sert kullanımdan kaynaklanmış olabilir 😂

o egzozu taktıktan sonra sübap sesinden çok şikayet etmemek lazım =)
ha bu arada sübap sesi duyan yok da, gergi sesi diyelim. gergi sesi var diye 50-60bin indirim yapan varsa toplayalım aprilia'ları dicem ama sonra kime satıcaz :D :D :d
bişey olmaz gergi sesinden.
ama yüksek kapasitede çalışan eu5 motora böyle kafanıza göre egzoz takmadan önce tekrar düşünün derim. zaten çok fakir çalışmak zorunda, bir de kafamıza göre çıkışı rahatlatıyoruz, hop katalizör de iptal, sonra o fakir karışım neye dönüşüyor? =)

@killingroad satarsa tuaregini onda da gözüm var :ROFLMAO:

beni beklersen işin yaş. bir bakarsın yarın satıyorum demişim, bir bakarsın söküp araziye vurucam demişim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... zaten çok fakir çalışmak zorunda, bir de kafamıza göre çıkışı rahatlatıyoruz, hop katalizör de iptal, sonra o fakir karışım neye dönüşüyor? =) ...
Egzoz supapı eritgeci?

Bu arada fuel mapping yapmadan bu işlere girenlere her şey müstehak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar