Honda yeni reklam yüzüne motor hediye etti

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Ekonomik şartlara bakınca bir işletme açma fikri beni cezbetmedi. Bir de ruhsat şartları saçma geldi. Şimdilik rafa kaldırdık servis açma işini.

Gudik deme, Wolf mis gibi alet.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Aldım zaten Temu'dan. Gerçi şu anki motorum tek silindir gudik bir şey, senkron ayarı yok. Aldığım ürünü ilk fırsatta Memcoş48'e hediye edeceğim, yarın öbür gün çok silindir bir motor alırım, kardeşim bana yardım eder.
Elektronik gaz kelebeği olan bir Tiger Sport 800 yapıştırdık mı senkron ayarına da gerek kalmaz🥳🥳

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda Kaan abiyi gorunce rumuzu istemsiz bu pilotu cagristiriyor
Aslında ben 20 küdür sene önce farklı platformlarda bu nicki kullanmayı seçerken 1930'lı yıllar Amerikan mafyasında kullanılan tamburlu Thompson M1A1 tüfeğinden esinlenmiştim. Alemlerde, ortamlarsa bu tüfeğe "tommygun" derlermiş , sonra da ayrılamadık ismimizden.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aslında ben 20 küdür sene önce farklı platformlarda bu nicki kullanmayı seçerken 1930'lı yıllar Amerikan mafyasında kullanılan tamburlu Thompson M1A1 tüfeğinden esinlenmiştim. Alemlerde, ortamlarsa bu tüfeğe "tommygun" derlermiş , sonra da ayrılamadık ismimizden.

tommygun deyince de benim aklıma bir yandan 1930lar amerikan mafya filmleri geliyor bir de Star Trek'deki meşhur borg sahnesi var, kel ama en karizmatik kaptan Picard tommygun ile tepeliyor onları o sahne geliyor. Merak edene Star Trek First Contact adındaki filmde geçiyor sahne.

images

Bu senkron ayarı nedir? Öğrenelim bari. İhtiyacı olanlar olursa yardımcı olalım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu senkron ayarı nedir? Öğrenelim bari. İhtiyacı olanlar olursa yardımcı olalım.
Hava yakıt karışımının eşit miktarlarda emilmesini sağlamak oluyor. Silindir başına giren karışımın eşitlenmesi ki, patlama sonucu ortaya çıkan gücün kranka eşit güç uygulamasının sağlamak.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Ben de bu elemandan esinlendin sanmistim. Tommy machine gunn da lakabiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar