Üstümüze doğru süren arabalar

Motosikleti
Triumph Trident 660
İki gündür üst üste denk geliyor.
Şöyle anlatayım tek şeritli yolda birbirini görünce sağa yanarşırsın karşındakide sola.
Ama bunlar benimde sağıma doğru üzerime gelip son anda direksiyonu kırıyorlar ve çok düşük hızda oluyor ben bunlar bi şey yapacak deyip hemen duraklıyorum zaten kontra verecek alanım yok ki adam şaşırtmacalı geliyor.
Donuk tavşan gibi bakıyorum gittikten sonra napıyon lan 🤬🤬🤬 diyebiliyorum sadece.
Bunlara nasıl önlem alcaz 😃

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
İki gündür üst üste denk geliyor.
Şöyle anlatayım tek şeritli yolda birbirini görünce sağa yanarşırsın karşındakide sola.
Ama bunlar benimde sağıma doğru üzerime gelip son anda direksiyonu kırıyorlar ve çok düşük hızda oluyor ben bunlar bi şey yapacak deyip hemen duraklıyorum zaten kontra verecek alanım yok ki adam şaşırtmacalı geliyor.
Donuk tavşan gibi bakıyorum gittikten sonra napıyon lan 🤬🤬🤬 diyebiliyorum sadece.
Bunlara nasıl önlem alcaz 😃
Döve döve eğitmek lazım bazılarını, uzun yolda da yarım sollama yapıp silme geçenler var, bi süre binseler motora empati kurabilirler sanırım

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şöyle anlatayım tek şeritli yolda birbirini görünce sağa yanaşırsın karşındaki de sola.
O ağbiler, aplalar da aynen senin dediğini yapıyor işte.
Herkes karşılıklı SAĞA (trafiğin gidiş yönüne) yanaşsa mesele kalmayacak.
tjfp900.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Trafikte sen harici herkesin 30 iq'lu olduğunu, ilk insanlardan hallice olduğunu kabul ettiğin gün bu kadar sinirlenmez, üzülmezsin.

Bugün malın teki reisi konu eden bir yapay zeka videosu neticesinde 2,5 milyon TL dolandırılmış. Oh olsun beyinsiz denyoya ama bil ki bu geblolarla aynı ortamda sürüyoruz, şaşırma hiç bir şeye, önlemini al.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Trafikte sen harici herkesin 30 iq'lu olduğunu, ilk insanlardan hallice olduğunu kabul ettiğin gün bu kadar sinirlenmez, üzülmezsin.

Bugün malın teki reisi konu eden bir yapay zeka videosu neticesinde 2,5 milyon TL dolandırılmış. Oh olsun beyinsiz denyoya ama bil ki bu geblolarla aynı ortamda sürüyoruz, şaşırma hiç bir şeye, önlemini al.
Abi işte ben de endise ettiğimden açtım konuyu ,üstüme dogru geliyorsa belki fark etmedi durayım etsin ya da kalp krizi geçiriyor belki adam o esnada ne yapabilir bunu tartısalım diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O ağbiler, aplalar da aynen senin dediğini yapıyor işte.
Herkes karşılıklı SAĞA (trafiğin gidiş yönüne) yanaşsa mesele kalmayacak.
tjfp900.jpg
Köfte buluşmalarında denk gelirsek geri yollarımız ayrılana kadar soğuk espri bombadırmanına tutacağım ,yediğin köfte artık kabak tadı vermeye başlayacak 😊

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650

Abi, insan ister istemez sinirleniyor ama yapabileceğimiz de pek bir şey yok. Kendi yolumda giderken bile 1. şeritten 3. şerite kıran davarlar var :S geçen gün patlatıyordu beni az kaldı. Allah'tan panik freni yapmadımda dötü başı dağıtmadık :S

Arkasından sövdüm sövdüm ama umrundamı sanki... 200 metre sonra arka çakarlarını açtı, "ben yetkili biriyim" diyor aklınca...

30iq çok abi -30 filan olmalı :d

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi, insan ister istemez sinirleniyor ama yapabileceğimiz de pek bir şey yok. Kendi yolumda giderken bile 1. şeritten 3. şerite kıran davarlar var :S geçen gün patlatıyordu beni az kaldı. Allah'tan panik freni yapmadımda dötü başı dağıtmadık :S

Arkasından sövdüm sövdüm ama umrundamı sanki... 200 metre sonra arka çakarlarını açtı, "ben yetkili biriyim" diyor aklınca...

İnan hayat çok kısa ve göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Bu nedenle "ona sinirlen, buna atarlan" inan değmez. 5 Dk sonra unutacağın biri için bozma moralini.

Motosikleti
İnan hayat çok kısa ve göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Bu nedenle "ona sinirlen, buna atarlan" inan değmez. 5 Dk sonra unutacağın biri için bozma moralini.

Evet hayat kısa sinirlenmeye değmez tabiki, ama istemsizce bir sinir geliyor 5dk sonra gidiyor. O 5dk boyunca sövüyorum o kadar zaten, gidip adama bulaşmıyorum. Zaten şu zamanda kimden ne çıkacağı belli olmadığı için, p*k yoluna gitmeye gerek yok :)

Evet hayat kısa sinirlenmeye değmez tabiki, ama istemsizce bir sinir geliyor 5dk sonra gidiyor. O 5dk boyunca sövüyorum o kadar zaten, gidip adama bulaşmıyorum. Zaten şu zamanda kimden ne çıkacağı belli olmadığı için, p*k yoluna gitmeye gerek yok :)
Evdeki ailen aklına gelsin 3 dakikalık sinir de geçer.
Hepimiz yapıyoruz ama boş .
Yanlış hatırlamıyorsam yeni çocuğun olmuştu onu getir aklına gül geç sinir iyi bir şey değil zaman kötü.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Kesinlikle katılıyorum. Günde işe git gel 135KM yol yapıyorum, her karşılaştığımla münakaşa etmeyi geç, bişey demeden kendimi gersem bile kalp hastası olurum. Bu yüzden genellikle "kerize bak" diye gülüp geçiyorum. Bi süre sonra takılmamaya başlıyorsun zaten. Şahsen eskiden cinnet geçirerek trafikte kendimi harap ederken şimdi sıfır stres yoluma gidiyorum.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Su dedigini yapabilsem keske
Napıyon abi arnold gibi mi davranıyorsun 😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum. Günde işe git gel 135KM yol yapıyorum, her karşılaştığımla münakaşa etmeyi geç, bişey demeden kendimi gersem bile kalp hastası olurum. Bu yüzden genellikle "kerize bak" diye gülüp geçiyorum. Bi süre sonra takılmamaya başlıyorsun zaten. Şahsen eskiden cinnet geçirerek trafikte kendimi harap ederken şimdi sıfır stres yoluma gidiyorum.
Tuzladan arnavutköye mi 😃

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Şimdi mutlaka çevrenizde tanıdığınız 130IQ üzeri insanlar vardır, hah işte bunlar zaten ortalamayı yükseltiyor, yani rastladığımız çoğu kişinin zekası gorilden hallice. Böyle düşününce insan daha az sinir oluyor. Vah vah yazık deyip geçmek lazım, bizim kendimizi kollamamız lazım. Afrika'da Serengeti çayırlarında aslanlar, leoparlar arasından sürüsüne ulaşmaya çalışan yavru antiloplar gibiyiz trafikte bunu baştan kabullenirsek daha az sorun oluyor.

Uzun korna ve selektör yapmaktan başka çare yok. El kol hareketi ile uğraşma, hem anlamazlar hem de manevra kabiliyetin düşer. Dayak da çözüm değil çünkü sayıları çok fazla, işi gücü bırakıp akşama kadar adam mı döveceksin? Mal bunlar kardeş, katlanıyoruz işte.

Motosikleti
Evdeki ailen aklına gelsin 3 dakikalık sinir de geçer.
Hepimiz yapıyoruz ama boş .
Yanlış hatırlamıyorsam yeni çocuğun olmuştu onu getir aklına gül geç sinir iyi bir şey değil zaman kötü.

Aynen hocam, 18 aylık oldu bebem. Dediğin gibi boş ama 3dk da olsa arada bir oluyor işte. Çoğu zaan sakin bir insanımdır zaten :)

Şimdi mutlaka çevrenizde tanıdığınız 130IQ üzeri insanlar vardır, hah işte bunlar zaten ortalamayı yükseltiyor, yani rastladığımız çoğu kişinin zekası gorilden hallice. Böyle düşününce insan daha az sinir oluyor. Vah vah yazık deyip geçmek lazım, bizim kendimizi kollamamız lazım. Afrika'da Serengeti çayırlarında aslanlar, leoparlar arasından sürüsüne ulaşmaya çalışan yavru antiloplar gibiyiz trafikte bunu baştan kabullenirsek daha az sorun oluyor.

Yani çok yüksek ayküye sahip miyim? bilmiyorum ama yoldaki gorilden hallice olanlardan yüksektir düşüncesindeyim :ROFLMAO: daha önceki konularda ben de Tommy abi gibi "Trafikte sen harici herkesin 30 iq'lu olduğunu, ilk insanlardan hallice olduğunu kabul ettiğin gün bu kadar sinirlenmez, üzülmezsin." fikrindeyim zaten, fakat arada bir insanın içini boşaltması lazım, onda da 3-5dk sövüyorum bitiyor :D

Abi çoğu goril kadar olsa yeter.
Onlarla bile el işaretiyle anlaşıyorsun.
Bizim karşılaştıklarımız farklı bir tür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar