Harley-Davidson X440 T Resmen Tanıtıldı. Harley Ruhu Öldü mü?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Triumph 400'ler satıyorsa bunları da alan olur. Hepsi fiyata bakar.
Ortamın içinde bulunmuş, kullanıcı kitlesini bilen, bayiileri tanıyan, alışveriş yapan biri olarak sanmıyorum.

Hadi onu geçtim, bir iki salatalık çıkar alır diyelim. Önceki mesajda belirttiğim gibi, zaten hali hazırda olan ama hindistan piyasasına falan satılan bir model. Bu yüzden gelmeyecek Avrupaya.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kerli ferli markaların Asya pazarı ya da A2 bebeler için ürettiği makineler hiç tat vermiyor. Triumph'ın da ürettiği çakal kasa 400'ler pek matah değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Millet parasızlıktan CF alıyor Zortese tanrı gibi bakıyor , bunlar harley tutar mı ?.. :ROFLMAO:

Tutar da başka şey tutar bence :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ben istanbulda bi günde 20 tane street triple görmüştüm onların yanında hiçtir sÖzel bir eayısı
Özel bir Korlas etkinliği yoksa İstanbul'da aynı gün içinde 20 tane Street Triple görme olasılığın Bayburt'ta tüm ülkeye yetecek petrol rezervi bulunmasıyla aynı olasılık.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Özel bir Korlas etkinliği yoksa İstanbul'da aynı gün içinde 20 tane Street Triple görme olasılığın Bayburt'ta tüm ülkeye yetecek petrol rezervi bulunmasıyla aynı olasılık.
20yi salladım da köprüden sarıyere en az 10 tane triplelardan gördüm tuarege de denk gelmiştim event mi vardı bilmem

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben İstanbul'da 1-2 tane gördüm, epey şaşırdım. Düzgün bir fiyatı olsa fena motor değil aslında.
Speed 400 guzel alet. Ama artik speed 400 ile scrambler 400x getirmiyorlar sanirim; korlasin fiyat listesinde yoklar artik. Yerlerine thruxton 400 ve street tracker 400 var. 570bin tl civari fiyatlari ile pek satilacak gibi degiller bence.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
20yi salladım da köprüden sarıyere en az 10 tane triplelardan gördüm tuarege de denk gelmiştim event mi vardı bilmem
Tuareg'i sadece Aprilia veya Moto Guzzi etkinliklerinde görüyorum, 5 tane belki görmüşümdür. (Biri @killingroad'unki) Street Triple da toplasan 5 tane görmemişimdir. (Biri @iskampavya'nınki)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Speed 400 guzel alet. Ama artik speed 400 ile scrambler 400x getirmiyorlar sanirim; korlasin fiyat listesinde yoklar artik. Yerlerine thruxton 400 ve street tracker 400 var. 570bin tl civari fiyatlari ile pek satilacak gibi degiller bence.
Aynen, fiyatları yanlış...

Tuareg'i sadece Aprilia veya Moto Guzzi etkinliklerinde görüyorum, 5 tane belki görmüşümdür. (Biri @killingroad'unki) Street Triple da toplasan 5 tane görmemişimdir.

Yolda ben de çok rastlamıyorum, ama alakasız bir motosiklet grubunda 3 Tuareg'iz, ona çok şaşırmıştım.
Bir de enduro tayfada bayağı kullanan sayısı artmış. Bu sene pek dadanmadığım için şahsen denk gelemedim ama Turaeg whatsapp grubunda bayağı görüyorum. Bu yeni dönem Aprilia'lar arasında en kökten yayılan Tuareg oldu sanırım.

Bu arada Darlık'taki yoğunluk çok başka. Street Triple, Tuono V4, RS660 falan kaynıyor orada. Gidip orada bir gün geçirirseniz ne motorlar satıyor algınız çok bozulabilir :D sonra şehre gelince böyle bir şey kalmıyor elbette.

Motosikleti
apec apx7
güzel bakış açısı ama değil. her harleyci birbirinden farklı, sürü olamıyorlar o yüzden. belki sadece kesişim kümesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar