Batum - Gürcistandan aksesuar

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Herkese selamlar.

Yakın bir zamanda Batum’a gitme planım var. Henüz tüm motosiklet ekipmanlarımı tamamlamış değilim, Batumda merkezde motosiklet ekipman ve aksesuarı bulabileceğim ve uygun fiyata alabileceğim yer önerebilir misiniz?

Bot, carplay, göğüs koruma, pantolon için dizlik gibi ekipmanlar önceliğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Daha öncede bir üye sormuştu , Gürcüde motosiklet kültürü neredeyse sıfır , defalarca gittim yabancı plaka harici motor görmedim desem yeridir , bu sebeple birşeyler bulabileceğini zannetmiyorum , giderde bulursan bizide bilgilendir 😊
felaket bir trafiği var dikkatli ol gidersen , yollar çift yönlü ve fena şekilde sollamaya çıkıyorlar..

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Daha öncede bir üye sormuştu , Gürcüde motosiklet kültürü neredeyse sıfır , defalarca gittim yabancı plaka harici motor görmedim desem yeridir , bu sebeple birşeyler bulabileceğini zannetmiyorum , giderde bulursan bizide bilgilendir 😊
felaket bir trafiği var dikkatli ol gidersen , yollar çift yönlü ve fena şekilde sollamaya çıkıyorlar..
Uyarı için teşekkürler, arabayla gidip sınırdan yaya geçeceğim, belki bir gece kalıp dönerim. Bir kere daha gitmiştim, dediğiniz gibi motor pek yok, D sınıfı araç ise bol

orada ne motosiklet gördüm ne motosiklet dükkanı :D
Ülkeye kullanılmış otomobil ithalatı serbest , vergi falanda yok denecek kadar az herhalde , Avrupa'dan bizdeki Pcx parasına 8-10 yaşında 6 silindirli Mercedes , Bmw , Audi getirip biniyorlar , motosiklete tenezzül etmemişler galiba ama gençler ufaktan tadını almaya başlarsa , yasalarda değişmezse ileride motosiklet cenneti olabilir Gürcistan..

Motosikleti
D400
Ülkeye kullanılmış otomobil ithalatı serbest , vergi falanda yok denecek kadar az herhalde , Avrupa'dan bizdeki Pcx parasına 8-10 yaşında 6 silindirli Mercedes , Bmw , Audi getirip biniyorlar , motosiklete tenezzül etmemişler galiba ama gençler ufaktan tadını almaya başlarsa , yasalarda değişmezse ileride motosiklet cenneti olabilir Gürcistan..

ülkenin %90 ı hibrit toyotadan oluşuyordu zaten bi garip gelmişti :D (tiflis)

F54

tifliste motosikleçilerin olduğu bir çarşı olduğunu duymuştum 2 defa gürcistana gittim oraya gitmek nasip olmadı

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
tifliste motosikleçilerin olduğu bir çarşı olduğunu duymuştum 2 defa gürcistana gittim oraya gitmek nasip olmadı

Tiflis Batum arası 358km gösteriyor şşmfi baktım da, bana da nasip olmayacak gibi 🙃

Hem tiflis hem batum'a defalarca gitiitm.
Özellikle Tiflis te motosiklet mağazasına gittim 3 farklı mağazada turladım.
fiyatlar ülkemizle neredeyse aynı sadece aksesuar için gidecekseniz değmez.
ha gezerken ulen dur şundan da alayım derseniz eh işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tiflis Batum arası 358km gösteriyor şşmfi baktım da, bana da nasip olmayacak gibi 🙃
Bu arada batum b.k gibi şehir Türkiyede ne kadar it kopuk kumarbaz ve fuhuş için yırtınan görgüsüzü varsa hafta sonları batumda.
gittiğinizde göreceksiniz turistik yerlerin tamamı bizim karaköyün eski b.ktan hali gibi

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Hem tiflis hem batum'a defalarca gitiitm.
Özellikle Tiflis te motosiklet mağazasına gittim 3 farklı mağazada turladım.
fiyatlar ülkemizle neredeyse aynı sadece aksesuar için gidecekseniz değmez.
ha gezerken ulen dur şundan da alayım derseniz eh işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada batum b.k gibi şehir Türkiyede ne kadar it kopuk kumarbaz ve fuhuş için yırtınan görgüsüzü varsa hafta sonları batumda.
gittiğinizde göreceksiniz turistik yerlerin tamamı bizim karaköyün eski b.ktan hali gibi

Teşekkürler, bu ikinci gidişimiz olacak, ilk gittiğimde rahatsız olmamıştık, çok gezmemiştik de açıkcası

Batum sahil şeridi ve yakındaki mekanlar güzeldi , bizdeki düğün salonu kıvamında gece kulupleri vardı 😁
sanırım yazın sezonda açılıyor buralar , yerli halk çoktu..
Bahsettiğin at cambazları Batum un içerilerinde Istanbul Taksim den Dolapdere'ye inen ara sokaklar gibi yerlerde gördüm sanki , biraz daha ileride Poti isminde çok güzel bir sahil şehri var , Ayvalık gibi biryer diyebilirim , Kutaisi de güzeldi..

Batum sahil şeridi ve yakındaki mekanlar güzeldi , bizdeki düğün salonu kıvamında gece kulupleri vardı 😁
sanırım yazın sezonda açılıyor buralar , yerli halk çoktu..
Bahsettiğin at cambazları Batum un içerilerinde Istanbul Taksim den Dolapdere'ye inen ara sokaklar gibi yerlerde gördüm sanki , biraz daha ileride Poti isminde çok güzel bir sahil şehri var , Ayvalık gibi biryer diyebilirim , Kutaisi de güzeldi..
o güzellikler Türkiyeden gidenler keşfetmeden önceydi.
2 sene öncesine kadar Batum rüya şehirdi. Şimdi ailemle asla gitmem.
Tiflis bu sene idare ederdi.
Swan bölgesi müthiş üstelik motosiklet rotaları olarak Transfarağaşana bin basar.
Umarım bizimkiler orayı keşfetmez

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Gittim/geldim… aralıksız olarak yağmur vardı.. şans işte…

-Bir tane bile motosiklet mağazası görmedim

-İki üç motosiklet gördüm buna karşın 30 tane falan mustang/shelby/camaro vs gördüm sanırım

-En kötüsü, eskiye nazaran çok daha kabalaşmışlar belli, büyük olasılık yabancı/Türk olduğumuzdan sanırım, bilemedim, zaten kabaydılar, daha da arttığını gördüm, kısacası daha da gitmem sanırım, iyice gözümden düştüler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar