Kaç yıl garantin var ? kendin yağını filtreni değişebiliyorsan yetkili servise gitme , zaten garantiden bir kaç ay sonra sıkıntı yaşasan suratına bakmayacaklar , hatta garanti sürecinde de birşeyleri değiştirene kadar sinir sistemini bozarlar..
kendin basit işlemleri yapamıyorsan özel servise gideceksin sonuçta , beş lira fazla ver yetkili servise git garanti bitene kadar , en azından satarken servis kayıtlı olması belki bir fayda sağlar..
garanti bittikden sonra varsa tanıdığınız güvendiğiniz bir usta onunla devam edin..
ben bir kere sıfır Vstrom aldım 2013 de ,
ne rodaj bakımına gittim nede 100.000 km boyunca herhangi bir bakıma gittim..
her türlü bakımını kendim yapacak imkanım vardı , birgün Suzuki den mail geldi sargınızı değiştiriyoruz dediler recall var imiş 2018 di galiba , gittim baktılar motor 70bindeydi değiştirdiler , böylede bir durum var ama TR de her markada olur mu bilmem , global bir recall yayınlanmış ise pek sıkıntı yapmıyorlar , benim yaşadığım gibi seneye , kilometreyede bakmıyorlar , hatta servisde bakım mı yapmamışsın falan diye bana hiç zorluk çıkarmadı Suzuki
yıllar içinde sadece 5 km de , 600 km de ve 1200 km de SYM ler satın aldım..
1200 km deki SYM yi satın alırken ön frende titreşim hissettim , satıcıda şaşırdı , Çanakkale bayisine gittik baktılar ön fren diskini garantiden değiştirdiler
durumlar böyle bende , artık karar sana kalmış ama satışdaki avantajı için git derim..
ha ben servise gitmedim ama satarkende bir sorun yaşamadım hiç birini , piyasanın bir tık altına yazınca herşeyin alıcısı çıkıyor