Süt Danası İstemem Zafer Abi.

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Ben de bu sabah bu kısmı izlerken şahsen debriyajı sıkmasının tutuşa etkisi olmuş mudur diye merak edip o konuda yorum yapmasını bekledim ama burada niye tepki gösterildiğini anlamadım. Adam bizden aldığı paranın karşılığında söz verdiği bir şeyi yapmıyor değil, konu nedir?

her hafta yaptığınız gibi zafer akçay izleyip, sonra da "e ama süt danası demiş, e hani analiz, hani integral, kosinüs, sinüs......" demeniz pek bağdaşmamış. ya her hafta zafer akçay izlemiyorsunuz ya da izlerken bir yandan da telefonla takılıyorsunuz. düzenli olarak, dikkatli bir şekilde zafer akçay izleyen adam, zaten birçok olayda olayların oluş sebebini açıkladığını görür. malumun ilanı olan böyle durumlarda da pek söze gerek yok gibisinden o anlık takılır geçer.

Motosikleti
VOGE250RR
Adam milyon kere anlattı o durumlarda ne yapılması gerektiğini. O kısımda kanunen araba haksız fakat motorcu da tecrübesizliğine kaza yaptığı aşikar. Ön frene bir anda o kadar asılmamanın gerektiğini bisiklet sürerken öğreniyor insan. Hoca gayet net ve kısa yorumunu yapmış. Üsteki arkadaşın dediği gibi pek söze gerek yok her şey ortada zaten.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Adam milyon kere anlattı o durumlarda ne yapılması gerektiğini. O kısımda kanunen araba haksız fakat motorcu da tecrübesizliğine kaza yaptığı aşikar. Ön frene bir anda o kadar asılmamanın gerektiğini bisiklet sürerken öğreniyor insan. Hoca gayet net ve kısa yorumunu yapmış. Üsteki arkadaşın dediği gibi pek söze gerek yok her şey ortada zaten.
Yorumlara bakınca yaptığım eleştirinin kabul görmediği aşikar. Her eleştirimiz kabul görecek diye bir şey yok. Bu nedenle artık yazmıyorum.

Motosikleti
D400
"süt danası demişmiş de bunu demesi bana fayda sağlamıyormuşmuş da "

sadece motosikletlinin hatasını incelemedi falan deseniz tamam da yukardaki mevzudan kaynaklı cidddiye alamadım :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar