Kawasaki bakımı için servis önerisi

Abilerim iyi günler geçtiğimiz aylar da bir z 400 satın aldım ve yakında bakım zamanı geliyor ama çanakkaledeki kawasaki bayi bisikletçiden bozma olduğunu düşündüğüm için kendisine gitmek istemiyorum.Özellikle Çanakkale,Balıkesir,Manisa,İzmir bu civarlar da aktif gezindiğim için bildiğiniz tavsiye ettiğiniz şöyle nur yüzlü güvenilir bir esnaf varmıdır abilerim

İzmirde 1 tane var zaten...
Şimdi ismini söylersem tomi beni vurur :)
yetkili servis olmak zorunda değil öylebi tabum yok işini bilen biri olsun ben nelere bakması gerektiğini söylerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İzmirde 1 tane var zaten...
Şimdi ismini söylersem tomi beni vurur :)
Doğru bak has kawasakici burda zaten @tommygun abim motoru kime emanet ediyorsun özel değilse benimle de paylaşırmısın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yetkili servis olmak zorunda değil öylebi tabum yok işini bilen biri olsun ben nelere bakması gerektiğini söylerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru bak has kawasakici burda zaten @tommygun abim motoru kime emanet ediyorsun özel değilse benimle de paylaşırmısın
Emanet edebilseydi haala er6 ya binerdi :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim sana tavsiyem bakım kitapçığına göre değişmesi gereken parçaların değiştirilmesidir. Gerekli parçaları piyasadan alıp ikamet ettiğin bölgede güvendiğin bir ustada değişimleri yaptırabilirsin. Benim Kawa 155.000'de patates oldu, ben de Eylül ayında hurda parasına sattım Kawa'yı.

Abilerim iyi günler geçtiğimiz aylar da bir z 400 satın aldım ve yakında bakım zamanı geliyor ama çanakkaledeki kawasaki bayi bisikletçiden bozma olduğunu düşündüğüm için kendisine gitmek istemiyorum.Özellikle Çanakkale,Balıkesir,Manisa,İzmir bu civarlar da aktif gezindiğim için bildiğiniz tavsiye ettiğiniz şöyle nur yüzlü güvenilir bir esnaf varmıdır abilerim
Manisa'ya yolun düşerse ACC Motosikleti öneririm.

Önerileriniz için teşekkür ederim abilerim ben bunu birazdaha düsüneyim vaktimiz var daha

Motosikleti
Dominar D250
çanakkaledeki kawasaki bayi bisikletçiden bozma olduğunu düşündüğüm için
maalesef çok sıkıntılı konu, araba parası verilen motorlarla düzgün hizmet alamamak, merdiven altı yerlerle muhatap olmak, sıkıntı olduğunda karşında muhatap bulamamak vsvs.
Motosiklet kullanıcıları hızla artarken birilerinin bu işe el atıp standartları yükseltmesi lazım.
Dediğiniz gibi bisikletçiden bozma işletmelere sırf adı yetkili diye bir araba bakım parası bayılmak içime sinmiyor, 3 alıyorsa 4 alsın ama paranın karşılığında kaliteli hizmet görelim.

maalesef çok sıkıntılı konu, araba parası verilen motorlarla düzgün hizmet alamamak, merdiven altı yerlerle muhatap olmak, sıkıntı olduğunda karşında muhatap bulamamak vsvs.
Motosiklet kullanıcıları hızla artarken birilerinin bu işe el atıp standartları yükseltmesi lazım.
Dediğiniz gibi bisikletçiden bozma işletmelere sırf adı yetkili diye bir araba bakım parası bayılmak içime sinmiyor, 3 alıyorsa 4 alsın ama paranın karşılığında kaliteli hizmet görelim.
keşke cidden güvenemiyorum tek iyi yanı parçaları sipariş ediyor en azından da bişey lazım olursa getiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar