sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

Motosikleti
FORZA
Merhaba yaklaşık bir ay önce kaza yaptım
motorumu kazadan yaklaşık 1 buçuk ay önce sıfır honda bayisinden aldım
motor FORZA 250 - ÇANTASIZ
merak ettiğimde şudur motorum 1400km de ve karşı taraf %100 suçlu
motor şuan tamircide büyük ihtimal perte çıkacak gibi duruyor
pert ödemesini 1400 km olan ve daha çok yeni olan bir motora nasıl rayiç değer belirlerler şuan sıfır liste fiyatı 342 bin tl
sarı sitede de min 290 bin diyelim
ve bu rayiç bedelini aratırken sarı sitede tüm illeri mi filtreliyorlar ben İstanbul da yaşıyorum ama sigorta şirketi gidip mardindeki motoru örnek gösteriyor bana mesela bu mümkün mü

Benim bildiğim sigorta şirketi motorunuz için siz onu alırken bir fiyat biçiyo sigortanın ne kadar tutması gerktiğini hesaplamak için(mesala ben motorumu 270 e aldım ama sigorta 300 eder diyo misal) muhtemelen o fiyatı ödicektir perte çıkarsa.kısaca rayiç bedeli öder muhtemelen.

Motosikleti
FORZA
Benim bildiğim sigorta şirketi motorunuz için siz onu alırken bir fiyat biçiyo sigortanın ne kadar tutması gerktiğini hesaplamak için(mesala ben motorumu 270 e aldım ama sigorta 300 eder diyo misal) muhtemelen o fiyatı ödicektir perte çıkarsa.kısaca rayiç bedeli öder muhtemelen.
o fiyat dediğin hangi fiyat hocam

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Kasko rayiç bedeli üzerinden hesap yapılır. Model yılı baz alınır.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bakınız Şekil 1/a:
p9e2u91.jpg

Motosikleti
FORZA
Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sarı sıte ne alaka adamlar oraya neden baksın ki 342 ıse 290 ıyı bıle vermiş 2023 olsa oda aynı cıkar dı 270 gıbı

Motosikleti
Dominar D250
buradaki yazan tutarı mı verirler diyorsun hocam yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam ama motorum daha 1400kmde zaten 6000 km altı satmak yasak bunun ortalamasını nasıl alacaklar kasko değerine bakarak mı
Merhaba, orada yazan rakam verilmiyor, kasko değer listesi aracın kasko primini hesaplamak için kullanılıyor. Poliçede sıfır araç klozu varsa sıfır fiyatını isteyebilirsiniz, yoksa ilanlara bakarak rayiç rakam belirlenir.
Sıfır fiyat ise liste fiyatı demek değil, listesi 400.000 TL iken bayiler 350'ye bırakıyorsa 350 alırsınız, sonuçta kasko size hasarlı malınızı yerine koymak için ödeme yapıyor.
geçmiş olsun.

Motosikleti
600RR
köyden biri seneler evvel alkollü bir şekilde brodwaya arkadan girdiydi,öyle bir girmek ki brodway kasa değiştirerek flash olmuştu,vuran taraf da suçlu olduğu için arabayı hatasız parasına satın almıştı uğraşmamak için,siz de karşı tarafa motoru alın uğraştırmayın gibi bir şey teklif edebilirsiniz

köyden biri seneler evvel alkollü bir şekilde brodwaya arkadan girdiydi,öyle bir girmek ki brodway kasa değiştirerek flash olmuştu,vuran taraf da suçlu olduğu için arabayı hatasız parasına satın almıştı uğraşmamak için,siz de karşı tarafa motoru alın uğraştırmayın gibi bir şey teklif edebilirsiniz

Böyle senin arabana çarptım, dur sana yenisini alayım, tarzı yaklaşımlar milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazanma ihtimali ile aynı.

Motosikleti
FORZA
karşı taraf kazadan sonra ne aradı ne sordu zaten mahalle arası bi yerden kiralık araçtı karşı tarafa ulaşma imkanım sıfır yani zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 aylık ve 1400 km de motorun rayiç bedelini nasıl belirlicekler benım aklıma takılan o

Son düzenleme:
O ihtimal sadece tüpçü için var. :unsure:

Tüpçü deyice aklıma bir anım geldi, bende de ne çok anı varmış :ROFLMAO:

Kartal'da ( İstanbul ) bir fabrikada çalışıyorum, nitrasyon fırınından sorumluyum, sene MS 1987 - 1990 arası neyse, bu fırında 45 kiloluk lpg kullanıyoruz. Yan komşumuzda bu tüpçünün dolum tesisi. Tüp bitince bir işçiyle tüpü alıp doldurmaya gidiyoruz.

İşçi tüpü dolum hortumuna taktı doldurmaya başladı o sırada tüp ortadan delindi, foşur foşur gaz çıkıyor, bizde tabi yusuf yusuf vaziyetleri, eleman elinde keserle iki tane asıldı tüpün delik yerini ezdi, tamamdır tüp tamir oldu dedi, bizde o tüpü alıp uzun bir zaman kullandık.

Ne cahilmişik şimdi olsa o tüpe elimi sürmem. :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar