- Motosikleti
- Suzuki Burgman UH200
- Konu Yazar
Her hafta yaptığım gibi Zafer Akçay'ın yayınını izledim. Yaptığı yayınları faydalı buluyorum. Fakat, yüzeysel ve popülist tutumları da onaylamıyorum. Bir kaza analiz ediliyorsa kaza nedenleri net olarak ortaya koyulmalıdır. Reyting alacak tutumların kanal sahibi dışında kimseye faydası olmaz. Örneğin motosikletliye kaza yaptıran otomobil sürücüsüne "süt danası" denimesinin bir motosiklet sürücüsü olarak bana hiç bir katkısı yoktur. Benim beklediğim kazaya neden olan ve yapılmaması gereken şeylerin net bir şekilde ortaya konulmasıdır. Bu videoda ellinci saniyeden sonraki kayıtta motosikletliye kaza yaptıran sürücüye "süt danası" diyerek derin bir analiz yapmış. Benim izlediğim kadarıyla motosiklet sürücüsü trafiği okumaktan aciz bir durumda. Bundan hiç söz edilmemiş. Defalarca izledim. Çünkü ön fren sıktığını düşündüm. Sıkmış gibi görünmüyor. Gidon kırış şekli ise bilinçli bir hamle değil, şok halinde yapılan berbat bir tepkiye benziyor. Özetle Zafer Akçay'dan daha faydalı yayınlar yapmasını bekliyorum. Yorumlarınızı da merak ediyorum.