Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Motosikleti
Ns200 15"
MOnt pantolon pahali😂
Sifiri o para etmez. Ikinci el desen, cgciler cgden anlamayanin kokusunu 10 km oteden aliyor diyorlar, kazik yerim yani.
O paraya altai tank x 1250 var, cbsli hem de😂
Abi sen bana 1 top pişmiş kokoreç al yarın sabah kapına CG getiririm, yalnız ortalıkta çok dolanma onunla. :D

CG'nin anlaşılmayacak bir kısmı yok bisiklet şasesi üstüne bir motor ve bir grenaj bütün olayı bu.

Çıraklığımı CG üstünde yaptım. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Abi sen bana 1 top pişmiş kokoreç al yarın sabah kapına CG getiririm, yalnız ortalıkta çok dolanma onunla. :D

CG'nin anlaşılmayacak bir kısmı yok bisiklet şasesi üstüne bir motor ve bir grenaj bütün olayı bu.

Çıraklığımı CG üstünde yaptım. :)
Torbaci cgsi mi getircen, sasisi kazinmis ya da change, kelle motorlu vb
Hakiki cglerin sasi de mi oyle, hondanin urettigi efsane denilenler?

Motosikleti
Ns200 15"
Torbaci cgsi mi getircen, sasisi kazinmis ya da change, kelle motorlu vb
Hakiki cglerin sasi de mi oyle, hondanin urettigi efsane denilenler?
Hangisini istersen abi.

İşin şakası bir kenara orijinalleri nasıl bilmiyorum, ben Shinari Taipar 50'de motosiklet kullanmaya ve motosiklet tamir etmeye başladım.

Nedense benim sukuterin freni de daha güven vericiydi
sukuter kullananlara vitesli motorun arka freni bomboş gelir 🙂
R 1200 gs genelde kendini elit zengin macera motosikleti kullanıcılarından akıllı sanar'lar!! evet altlarında ki motor büyük macera motosikleti olabilir fakat kendilerinin artık macera yaşacak yaşı geçtiklerini inkar edip motosikletin ağırlığından mutevellit macera yaşama elverişli olmadığını savunurlar:rolleyes:
istanbul da yaşayanları genelde gözlemecilerde görülür:D
Şaftlı 1200 cc GS ile şaftsız 1000 cc Africa aynı kilo üstelik Africa nın deposuda iki litre küçük..

ilan sitesinde 150.000 km yi geçmiş tonla GS var , bu gözlemeciler yakına taşınmazlar mı helak oldular gidip gelmekten 🤣

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayret, GS'e sallayan arkadaşlar silahla tehdit edilmiş heralde kimse sallamamış. Neyse görev başa.

BMW 1200/1250 GS ve türevleri: Klim, Shoei ve Wunderlich. Geneli +50 yaş, motoru düşürse kaldırmak için vinç çağıracak kodoman abiler. Hele bir restoranda yada eskaza tur esnasında kahve içerken denk gelirseniz motorunuza şöyle bir bakar, sizi süzer, "La bu bebenin kullandığı motora bak, yazık ya"(BMW değilse önemi yoktur motorun btw) diyerek kaçınır. Olur da şurda burda muhabbet açılırsa "Şundan şu eğitimi al, bundan bunu al, şunun şeysi daha tatlı, bunun şuysu daha uzun" diyerek garip garip tavsiyelerde bulunabilir. Bunların Ultra Pro Max hallerinin motorlarında insta çubukları, kasklarda betacam'den hallice kameralar, gidonu ayrı çanta üstünden ayrı çeken GoPro'lar bulunur. Haa, "Edvençır" meselesi var bir de abi.. Allah'ım, o kadar turuncu kapaklar, sis farları, çantalar, koruma takozları... 300 kilo adventure motor ne olum, kamyonet tek seferde lastiğe o kadar basıyor zaten.

**Böyle olmayan, tertemiz arkadaşlar abiler de var, hepsini tenzih ediyorum. Ancak kabul edin ki çevremiz bu kasıntı d..l..r..klarla dolu. Algı böyle malesef abi, beğenin beğenmeyin. Azımsanacak miktarda değiller yani. Tecrübe ettiklerimi bire bir yazdım işte.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hayret, GS'e sallayan arkadaşlar silahla tehdit edilmiş heralde kimse sallamamış. Neyse görev başa.

BMW 1200/1250 GS ve türevleri: Klim, Shoei ve Wunderlich. Geneli +50 yaş, motoru düşürse kaldırmak için vinç çağıracak kodoman abiler. Hele bir restoranda yada eskaza tur esnasında kahve içerken denk gelirseniz motorunuza şöyle bir bakar, sizi süzer, "La bu bebenin kullandığı motora bak, yazık ya"(BMW değilse önemi yoktur motorun btw) diyerek kaçınır. Olur da şurda burda muhabbet açılırsa "Şundan şu eğitimi al, bundan bunu al, şunun şeysi daha tatlı, bunun şuysu daha uzun" diyerek garip garip tavsiyelerde bulunabilir. Bunların Ultra Pro Max hallerinin motorlarında insta çubukları, kasklarda betacam'den hallice kameralar, gidonu ayrı çanta üstünden ayrı çeken GoPro'lar bulunur. Haa, "Edvençır" meselesi var bir de abi.. Allah'ım, o kadar turuncu kapaklar, sis farları, çantalar, koruma takozları... 300 kilo adventure motor ne olum, kamyonet tek seferde lastiğe o kadar basıyor zaten.

**Böyle olmayan, tertemiz arkadaşlar abiler de var, hepsini tenzih ediyorum. Ancak kabul edin ki çevremiz bu kasıntı d..l..r..klarla dolu. Algı böyle malesef abi, beğenin beğenmeyin. Azımsanacak miktarda değiller yani. Tecrübe ettiklerimi bire bir yazdım işte.
😂 bende bayağı bekledim bi GS yazısı, asıl ağababalardan bekliyorum

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
SR 250 -> Deri yarış tulumu gibi duran ceket ve yine deri gibi duran eldiven giyerler fakat ikisi de hakiki deri değildir. Altta bembeyaz Adidas ayakkabı vardır. Sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğrafları motora arkasını verip dayanırken uzaklara bakacak şekilde olur.

Bazen de duramayıp başkasına arkadan girerler. Sigorta ile uğraşmayalım diyip peşin para verirler ve sıkıntı olursa da bana ulaş derler. Faturayı atınca da engellerler. Son kısmı biraz kişiye özel oldu da idare ediverin.
Harbiden bu dediklerinin hepsi benim arkadaşta var, hatta duramayıp çarpma olayını bile yaşadı ve şu an bacağı alçıda yatıyor.

Çok eğlenceli bir konu olmuş, komik gülüyoruz ama gerçeklik payı var. Yani biraz astroloji bakıp yorum yapanları anımsattı, hani burçlardan karakter analizi yapıyorlar, burada da motor seçiminden karakter analizi, tutuyor ama.

Tiger 1200 kullanıcıları: yılların tecrübe kattığı tam bir profesyonel motorculardır, konfor düşkünüdürler ama bazen gaza gelirler ve kocaman motorla cambazlık yapmaya çalışırlar. Profesyonel olduklarını göstermek için bazen ışıklarda ayaklarını yere koymadan dururlar ve gören oldu mu diye etrafı kontrol ederler... Kitlenmiş trafikte emniyet şeridi yada şerit aralarında boşluklar varken bunlar oralardan geçmeyip 1 km hızda kendi kendilerine yavaş yarış yapıp profesyonelliklerini kanıtlamaya çalışırlar, ne kadar profesyonel olduklarını sürekli sergileme eğilimindedirler ve profesyoneldirler gerçekten. Bazen durduğu yerde motoru devirirler ve birilerinin nazarı değdiğini düşünürler, çok büyük ve hırçın bir makineye binmelerinin aksine kendileri oldukça uysal ve dost canlısıdırlar.

Harbiden bu dediklerinin hepsi benim arkadaşta var, hatta duramayıp çarpma olayını bile yaşadı ve şu an bacağı alçıda yatıyor.

Çok eğlenceli bir konu olmuş, komik gülüyoruz ama gerçeklik payı var. Yani biraz astroloji bakıp yorum yapanları anımsattı, hani burçlardan karakter analizi yapıyorlar, burada da motor seçiminden karakter analizi, tutuyor ama.

Tiger 1200 kullanıcıları: yılların tecrübe kattığı tam bir profesyonel motorculardır, konfor düşkünüdürler ama bazen gaza gelirler ve kocaman motorla cambazlık yapmaya çalışırlar. Profesyonel olduklarını göstermek için bazen ışıklarda ayaklarını yere koymadan dururlar ve gören oldu mu diye etrafı kontrol ederler... Kitlenmiş trafikte emniyet şeridi yada şerit aralarında boşluklar varken bunlar oralardan geçmeyip 1 km hızda kendi kendilerine yavaş yarış yapıp profesyonelliklerini kanıtlamaya çalışırlar, ne kadar profesyonel olduklarını sürekli sergileme eğilimindedirler ve profesyoneldirler gerçekten. Bazen durduğu yerde motoru devirirler ve birilerinin nazarı değdiğini düşünürler, çok büyük ve hırçın bir makineye binmelerinin aksine kendileri oldukça uysal ve dost canlısıdırlar.
İki tiger 1200 yazısı daha yazarsan tiger 1200 aldıracaksın bana. Tam beni tarif ettin. Kaç gündür de Tiger 1200 gt pro bakıp duruyorum zaten

Honda- Doğu Batı: Zincir dişli değişiminde bakla eksiltmeyi beceremeden motoru teslim eder, sen sonra halledersin der. Sağ kütük değişiminde kabloları takmadan frene basıp stop lambası yanmıyor diye komple elektrik tesisatını değiştirmek ister.
Honda-Esengül: Ağır bakım için 6 ay sonraya gün verir.
Honda-DRD(Hasanpaşa): 2 tane vida için yarım saat envanteri araştırır, vidaları değiştirir, tek kuruş almaz, adamın ham maddesidir.
Kullanıcı: Drd hasanpaşa hariç böyle servis ağının ta mq der, Koçtaş'ı mesken tutup aleti edevatı dizer, servislere metelik koklatmaz.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
250 NK -> Grafikli kasklarını kışın şişme montla kombinlerler. Kollar hep yana doğru açılmış ve 90 derece açıyladır. Motorlarına en az 3 takozlu koruma demiri takarlar. Koruma demirleri neon sarı veya turuncu renkte olur. Suikast kasa MT-07 alamadıklarından böyle idare etmektedirler.

Çinli ve Vespa Scooter'lar -> Şehir merkezinde aydınlatmanın tavan olduğu yerlerde motorun önündeki zibilyon tane gündüz farı yetmiyormuş gibi bir de uzunları açarlar. Ulaştıkları en yüksek hız 30 km/h'tir. Ancak herkesi kör etmek için ant içmiş gibi bu huylarından asla vazgeçmezler.

Motosikleti
Ns200 15"

Herşey okey ama bir tek gözlemeden bahsetmemişsiniz. :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Olm yazmayın şöyle gözlemecilere gitmeye çekiniyorum artık , evin yakınında var mis gibi elde açtıkları yufkayla yapıyorlar , sizin yüzünüzden o lezzetten mahrum kaldım forumdan biri denk gelir foto falan çeker aman Allahım 😂
Hangisiymis, ben giderim. Hondacilara her yer musait nasilsa😬

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar