Retro motosiklet mont önerisi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Benim mont kilo aldığım için fermuardan patladı terziye daha kaliteli bir sey yap dedim demirli olanlardan yaptı yine patladı.
Artçı montu olarak daha zayıf biri giyer artık 😁.
Neyse ben bir tek retro olarak the biker jeansı biliyorum onlarda da beden yok ve tasarım fiyat olarak dengesiz geldi.
Kışlık olacak ve fiyat maks 15 k hadi çok kaliteli diyelim 20 k olsun
Teşekkürler

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Mont

Bu üründen kullanıyorum memnunum. (Royal Enfield Classic 350 ile iyi gidiyor)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Benim mont kilo aldığım için fermuardan patladı terziye daha kaliteli bir sey yap dedim demirli olanlardan yaptı yine patladı.
Artçı montu olarak daha zayıf biri giyer artık 😁.
Neyse ben bir tek retro olarak the biker jeansı biliyorum onlarda da beden yok ve tasarım fiyat olarak dengesiz geldi.
Kışlık olacak ve fiyat maks 15 k hadi çok kaliteli diyelim 20 k olsun
Teşekkürler
Kilo ver bence😂 retro mont diyince aklima triumph geliyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yurt dışından getirtme imkanın varsa Fc moto'da Bogotto'nun deri montlarına bak derim. Ben yıllar önce Fc Moto'dan Modeka Vincent Aged deri mont almıştım, hala giyiyorum, kışlık termal içliği var, kilo alsan bile montun yanları akordeon gibi olduğu için bir şekilde tolere edilebiliyor.

https://modeka.de/en/products/detail/3313/300/jacke-vincent-aged/

Bir de aged olmayan düz siyah modeli de var, o da çok güzel.

https://modeka.de/en/products/detail/3312/10/jacket-vincent/

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kışın deri mont soğuğu çok çekmiyor mu? Termal içliği yeterli oluyor mu? Tekstilden ziyade kışın deri mont mu kullansam diye düşünüyorum ara ara.
Denemen lazım çünkü ben hiçbir zaman çok üşüyen bir adam olmadım. Bu nedenle ben üşümüyorken sen üşüyebilirsin. Tabi ki termal içlikli mont içine t-shirt giyip dışarı çıkmıyorum. İçimde de 2-3 katman oluyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yurt dışından getirtme imkanın varsa Fc moto'da Bogotto'nun deri montlarına bak derim. Ben yıllar önce Fc Moto'dan Modeka Vincent Aged deri mont almıştım, hala giyiyorum, kışlık termal içliği var, kilo alsan bile montun yanları akordeon gibi olduğu için bir şekilde tolere edilebiliyor.

https://modeka.de/en/products/detail/3313/300/jacke-vincent-aged/

Bir de aged olmayan düz siyah modeli de var, o da çok güzel.

https://modeka.de/en/products/detail/3312/10/jacket-vincent/
Aged olan cok güzelmiş ama yurtdışından alma sansım yok gümrük muhabbetinden dolayı. buradan biri gider yardımcı olursa olabilir 😇

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Önce al sonra kilo ver o zaman 📈📊
kilo vermek için motivasyon oluyor. :)
89 kiloya çıktığımda motosiklet pantalonunun düğmesi zor kapanıyordu, şimdi yeni pantalon çok pahalı diye motive olmuştum, 2 kilo verebildim ama içine sığabiliyorum. 80'e insem var ya süper olacak ama 86-87 arası takıldı işte. :)

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Yamaha XSR700
89 kiloya çıktığımda motosiklet pantalonunun düğmesi zor kapanıyordu, şimdi yeni pantalon çok pahalı diye motive olmuştum, 2 kilo verebildim ama içine sığabiliyorum. 80'e insem var ya süper olacak ama 86-87 arası takıldı işte. :)
Benim de motosiklet pantolonum 32 bedendi. Ben 36 bedene kadar çıkmama rağmen zorla sığmaya çalışıyordum içine. Sonra bi güç geldi 98 kilodan 77 kiloya düştüm. Şimdi de büyük geliyor 😅

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Aynı ben. :ROFLMAO:

Motosikleti
CB650R

Ankara şubelerinde denedim, yanılmıyorsam 5xl a kadar özel üretim dikebiliyorlar. Ulaşın derim yazlık modeli de var

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Ankara şubelerinde denedim, yanılmıyorsam 5xl a kadar özel üretim dikebiliyorlar. Ulaşın derim yazlık modeli de var
Fiyat/performans güzel gözüküyor.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Korumalar icin D30 equivalent derken neyi kastediyorlar acaba?

Motosikleti
Triumph Trident 660

Teşekkür ederim 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar